Pochod bol proti okupacii Iraku, ten zbytok su tvoje dohady
Ano ano....vies komu hovor....tak ok, teda spravme to tak, vyvrat mi fakt, ze sami holohlavy vo videu ktore som tu poslal asi dva krat, to z Prahy.....tak vsetci holohlavy sa brania, ze oni tam neprisli na ziadne vyrocie dokonca ani ziaden POCHOD....ale ze si prisli pozriet pamiatky...ved keby prisli na pochod proti okupacii Iraku tak to povedia nie? A zas prosim vynechaj vetu, ktoru citam v kazdom prispevku, ze teba jedincy nezaujimaju, ze teba zaujima skupina ludia ako celok....aaa...hopla...
Ani si to neuvedomujes ale sam sa odfajcujes kazdym prisevkom, vyberas si len to co ti vyhovuje, a menis nazory, tak aby ti sedeli...jednotlivec neexistuje len a len skupina...
Podla tohto vyslovneho bludu to znamena, ze ja mozem za to kde sa narodim v akom case sa narodim a a komu sa narodim...cize je to chyba maleho Roma, ze sa narodi v spinavej osade medzi grazlami...pekne Kali...sak uz zacni aspon trosku rozmyslat, lebo urcite sa rozum nezastavuje len mne.Kvalita prostredia je dana kvalitou rasy, inymi slovami to v akom prostredi zije cigan a cierny je zapricinene nim samim.
Rozhodol som sa necitovat tie tvoje prispevky uplne....kym ty nezacnes pouzivat aj druhu cast mozgu, nie len tu pravu, tak sa dalej nepohneme....tod pohlad z mojej strany.Lubos ono tato tebata s tebou bude velmi dlho trvat pokial neprijmes aspon zakladne fakty rozdielnosti ras a tie su vseobecne vedecky dokazane.
MultiKulti fungovalo takmer od zaciaktu, stale funguje a fungovat bude....prijmi to konecne.Multi kulti okrem toho ze sposobuje upadok bielej rasy dokonca vystupuje aj proti cienej rase, preto lebo ta nedostava moznost sa rozvijat sama. Ona cerpa z vydobytkov Europanov na ktore ta rasa tym ze sama nedosiahla takej urovne vyspelosti neni prpravena a sama sa nikdy nevyvinie.
Zijes na Slovensku tak zas neviem, kde beries tieto sprostosti o multikulti, kedze Slovensko by som za Multi Kulti zdaleka, ale fakt, ze ani zdaleka nepovazoval....zajdi trosku na zapad, chod do USA, alebo aj UK...a uvidis to Multi Kulti....konecne mozno budes vidiet multikulti na zivo....lebo do teraz si o tom len cital na nete a nic viac.
Cierny sa zdruzuju do takzvaneho gheta alebo gangov...ale su to fakt ze mensiny...zas pochybujem, ze si cernosku stvrt nevidel ani na obrazku.Prakticke priklady mas napr Brazilia, bohate a slusne zalozene rodiny v brazilii su tvorene prevazne bielymi ludmi, naopak geta a rozne nebezpecne gangy su tvorene ciernymi. Tento fakt je nadherne nacrtnuty vo filme Mesto bohov.
No stale sa to s celosvetovymi zlocinmi bielich ani porovnat neda...ake svinstva robia bieli? Kto sa stara o to aby svet spel do zahuby? Kto zapricinil obe svetove vojny s milionmy obeti? Tak prosim sa spamataj fakt....uz sa mi nozik vo vrecku otvara jaky si tvrdoholavy, a nechces priznat nieco co je historie, respektive aj terajsok, ale je to proste skutocnost.