Antifa

Diskusie na politické témy...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

KALI, ty si ukazkovy ultra praviciarso vsetkym co k tomu patri...
Pochod bol proti okupacii Iraku, ten zbytok su tvoje dohady
:D :D :D
Ano ano....vies komu hovor....tak ok, teda spravme to tak, vyvrat mi fakt, ze sami holohlavy vo videu ktore som tu poslal asi dva krat, to z Prahy.....tak vsetci holohlavy sa brania, ze oni tam neprisli na ziadne vyrocie dokonca ani ziaden POCHOD....ale ze si prisli pozriet pamiatky...ved keby prisli na pochod proti okupacii Iraku tak to povedia nie? A zas prosim vynechaj vetu, ktoru citam v kazdom prispevku, ze teba jedincy nezaujimaju, ze teba zaujima skupina ludia ako celok....aaa...hopla...
...jednotlivec neexistuje len a len skupina...
Ani si to neuvedomujes ale sam sa odfajcujes kazdym prisevkom, vyberas si len to co ti vyhovuje, a menis nazory, tak aby ti sedeli :)

Kvalita prostredia je dana kvalitou rasy, inymi slovami to v akom prostredi zije cigan a cierny je zapricinene nim samim.
Podla tohto vyslovneho bludu to znamena, ze ja mozem za to kde sa narodim v akom case sa narodim a a komu sa narodim...cize je to chyba maleho Roma, ze sa narodi v spinavej osade medzi grazlami...pekne Kali...sak uz zacni aspon trosku rozmyslat, lebo urcite sa rozum nezastavuje len mne.
Lubos ono tato tebata s tebou bude velmi dlho trvat pokial neprijmes aspon zakladne fakty rozdielnosti ras a tie su vseobecne vedecky dokazane.
Rozhodol som sa necitovat tie tvoje prispevky uplne....kym ty nezacnes pouzivat aj druhu cast mozgu, nie len tu pravu, tak sa dalej nepohneme....tod pohlad z mojej strany.
Multi kulti okrem toho ze sposobuje upadok bielej rasy dokonca vystupuje aj proti cienej rase, preto lebo ta nedostava moznost sa rozvijat sama. Ona cerpa z vydobytkov Europanov na ktore ta rasa tym ze sama nedosiahla takej urovne vyspelosti neni prpravena a sama sa nikdy nevyvinie.
MultiKulti fungovalo takmer od zaciaktu, stale funguje a fungovat bude....prijmi to konecne.
Zijes na Slovensku tak zas neviem, kde beries tieto sprostosti o multikulti, kedze Slovensko by som za Multi Kulti zdaleka, ale fakt, ze ani zdaleka nepovazoval....zajdi trosku na zapad, chod do USA, alebo aj UK...a uvidis to Multi Kulti....konecne mozno budes vidiet multikulti na zivo....lebo do teraz si o tom len cital na nete a nic viac.

Prakticke priklady mas napr Brazilia, bohate a slusne zalozene rodiny v brazilii su tvorene prevazne bielymi ludmi, naopak geta a rozne nebezpecne gangy su tvorene ciernymi. Tento fakt je nadherne nacrtnuty vo filme Mesto bohov.
Cierny sa zdruzuju do takzvaneho gheta alebo gangov...ale su to fakt ze mensiny...zas pochybujem, ze si cernosku stvrt nevidel ani na obrazku.
No stale sa to s celosvetovymi zlocinmi bielich ani porovnat neda...ake svinstva robia bieli? Kto sa stara o to aby svet spel do zahuby? Kto zapricinil obe svetove vojny s milionmy obeti? Tak prosim sa spamataj fakt....uz sa mi nozik vo vrecku otvara jaky si tvrdoholavy, a nechces priznat nieco co je historie, respektive aj terajsok, ale je to proste skutocnost.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Lub0$ napísal:Ano ano....vies komu hovor....tak ok, teda spravme to tak, vyvrat mi fakt, ze sami holohlavy vo videu ktore som tu poslal asi dva krat, to z Prahy.....tak vsetci holohlavy sa brania, ze oni tam neprisli na ziadne vyrocie dokonca ani ziaden POCHOD....ale ze si prisli pozriet pamiatky...ved keby prisli na pochod proti okupacii Iraku tak to povedia nie? A zas prosim vynechaj vetu, ktoru citam v kazdom prispevku, ze teba jedincy nezaujimaju, ze teba zaujima skupina ludia ako celok....aaa...hopla...
Vsak to aj povedali, dokonca pozadovali iny datum, ten im ale nebol umozneny.
Ani si to neuvedomujes ale sam sa odfajcujes kazdym prisevkom, vyberas si len to co ti vyhovuje, a menis nazory, tak aby ti sedeli
Ked myslis. Inak neviem preco vytrhavas vetu s kontextu.
Podla tohto vyslovneho bludu to znamena, ze ja mozem za to kde sa narodim v akom case sa narodim a a komu sa narodim...cize je to chyba maleho Roma, ze sa narodi v spinavej osade medzi grazlami...pekne Kali...sak uz zacni aspon trosku rozmyslat, lebo urcite sa rozum nezastavuje len mne.
A kto moze zato ze vznikla ta spinava osada? Biely?
MultiKulti fungovalo takmer od zaciaktu, stale funguje a fungovat bude....prijmi to konecne.
Pozri, ja som ti tu dokazal ze multi kulti neni idealne riesenie a funguje iba pre takeho cloveka ako si ty. Pokial budes popierat existenciu rasy tak ti fungovat bude stale.

Ale ked niekde je polovica zlocinov pachana ciernymi ktory tvoria 12-15% obyvatelstva, tak to aasi az tak dobre nefunguje.
Cierny sa zdruzuju do takzvaneho gheta alebo gangov...ale su to fakt ze mensiny...zas pochybujem, ze si cernosku stvrt nevidel ani na obrazku.
No stale sa to s celosvetovymi zlocinmi bielich ani porovnat neda...ake svinstva robia bieli?
Klasicky priklad zastancu multi kulti, zacne ospravedlovat cierne zlociny bielymi.

Tvoj problem je ze trpis tzv bielou vinou

Biela vina (anglicky White guilt) je označenie pre pocit hanby, viny, či smútku nadobudnutý niektorými bielymi ľuďmi za to, ako sa príslušníci ich rasy správali či správajú (najmä vo vzťahu k iným rasám).

Liberálna propaganda často jednostranne zdôrazňuje imperialistické činy Európanov v minulosti (kolonizácia, utláčanie nebielych, vyvolávanie vojen...), pričom sú zamlčiavané mnohé pokroky na poli vedy a techniky, lekárstva, štátnej správy, ľudských práv či filozofie. Toto u niektorých, najmä mladých, ľudí vedie k negatívnemu vzťahu k vlastnej etnicite (ktorá je ale nezmeniteľná). Fenomén bielej viny vedie k tomu, že mnohí bieli ľudia sa stávajú advokátmi farebných rás (pozrite Ľudia proti rasizmu), stavajú sa za pozitívnu diskrimináciu amerických černochov, Cigánov a pod.

Príkladom takejto mediálnej kampane je napríklad neustále zdôrazňovanie holokaustu.
Kto sa stara o to aby svet spel do zahuby? Kto zapricinil obe svetove vojny s milionmy obeti?
Sionisti, tema
Kto zapríčinil 2. WW
Tak prosim sa spamataj fakt....uz sa mi nozik vo vrecku otvara jaky si tvrdoholavy, a nechces priznat nieco co je historie, respektive aj terajsok, ale je to proste skutocnost.
Co mam priznat? Ze bieli pachali zlociny? Priznavam ano pachali tak ako kazda ina rasa. Alebo mam priznat ze rasy su si rovne resp rovnake? Alebo mam povedat ano lubos mas pravdu treba bojovat proti bielej hrdosti a podporovat tu ciernu hrdost? Clovece tu uz nejde o moj nazor, ty tu jednoducho popieras fakty.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Nie som zastanca ani jednej strany, ae cisto z hladiska diskusie...

kali tu uz niekolko stran ziada dovody preco clovek zastava ideologiu, ktoru zastava. Ostatni diskutujuci mu nasledne neustale taraju o vynimkach a pod., pricom na, mam pocit uz niekolko krat opakovany, dotaz o vseobecnych zasadach ich ideologie nereaguju. Osobne sa cudujem kalimu, ze tuto debatu este nezabalil.

Nevravim, ze s kaliho ideologou suhlasim. No iste veci, ktore tu tvrdi su aspon podla mna naozaj fakty, pri ktorych reakcia typu "to mas z vymysleneho nedoveryhodneho zdroja" je prejavom nedostatku vlastnych argumnetov.

Cize asi tolko, kali a v podstat ja s nim cakam, kym konecne prestanu prispevky typu "Risko", co je podla mna uz samostatna kategoria dementnych prispevkov, a prispevky "otvara sa mi noz vo vrecku" a konecne odpoviete na kaliho otazku, ktorej odpoved uz vcelku zaujima aj mna...Ideologia, ktoru zastavate, preco, jej zasady, principy...a nie ohananie sa vynimkami.
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Kali ty tvrdis, ze 1. a 2. sv vojnu zapricinili sionisti??? To nemyslis vazne....lol.....

Toto je uz trochu chore.

Samozrejme podla teba, ti bieli nacisticky Nemci nemozu za nic...za vsetko mozu zidia a cierny. A este daj, ze v koncentrakoch sa Zidia len umyvali.

To : Začiatok Konca : Neboj sa volil som SaS, ten moj prispevok v teme Eurovolby bola len provokacia.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Kali prosim, na rovinu mi odpovedz...chodis na pochody s bomberou a vyholenmou hlavou? Teda mam pocit, ze si tu pisal, ze chodis na pochody... Ako neber to ako urazku, ani provokaciu, len si to chcem ujasnit. Ked to nechces pisat verejne, mozes aj do SS, nezverejnim to.
kali520
Darca
Darca

Lub0$ napísal:Kali prosim, na rovinu mi odpovedz...chodis na pochody s bomberou a vyholenmou hlavou? Teda mam pocit, ze si tu pisal, ze chodis na pochody... Ako neber to ako urazku, ani provokaciu, len si to chcem ujasnit. Ked to nechces pisat verejne, mozes aj do SS, nezverejnim to.
Nie nenosim bomberu, som sice na kratko ostrihany ale vyzor nejakeho neonacistu ktoreho ty zrejme myslis tak to nemam. Na pochody nechodim pravidlene ale nejakych som sa zucastnil (islo zvacsa o protestne akcie).
makefake napísal:Neboj sa volil som SaS, ten moj prispevok v teme Eurovolby bola len provokacia.
No ja si myslim ze tak je to u vsetkych tvojich prispevkoch.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Vsak to aj povedali, dokonca pozadovali iny datum, ten im ale nebol umozneny.
Maju nejaky banner, alebo nieco s cim by na pochode naznacovali, ze bojuju proti okupacii Iraku? Halusky do hlavy tlac svojim kamaratom, ale nie mne.
Ked myslis. Inak neviem preco vytrhavas vetu s kontextu.
Ty si chcel aby som vsetko podkladal dokazmi.
A kto moze zato ze vznikla ta spinava osada? Biely?
Mozu za to ty ktory tak zit zacali....ale nemoze za to jedinec ktory sa tam narodil....tak to konecne pochop.
Pozri, ja som ti tu dokazal ze multi kulti neni idealne riesenie a funguje iba pre takeho cloveka ako si ty. Pokial budes popierat existenciu rasy tak ti fungovat bude stale.
Multi Kulti je v pohode a vsade na svete to funguje....je len vyplod tvojho mozgu, ze to nefunguje.
A nijak mi nedokazujes, ze by to bez multi kulti nefungovalo. Lebo to nieje mozne dokazat, kedze nikde na svete nieje ‚non‘ multi kulti krajina.
Klasicky priklad zastancu multi kulti, zacne ospravedlovat cierne zlociny bielymi.

Tvoj problem je ze trpis tzv bielou vinou
JJ, ale ja nemam problem si to priznat.....inac to slovo, ze ‚trpim‘ by som tam tiez nepouzil....
Naopak ty ‚trpis‘ prehnanym nacionalismom....a nechcem pisat, ze prehnanym, ale trpis aj rasizmom ako takym.

Nacionalizmus môže v extrémnych prípadov prerásť do:
* nacionálneho šovinizmu (nenávisti voči iným národom a ich prenasledovaníe)
* xenofóbie (uzvaretosti a nedôvery utláčaných národov voči ostatným národom)

Sionisti, tema
Kto zapríčinil 2. WW
Stacilo napisat, ze biela rasa....

Co mam priznat? Ze bieli pachali zlociny? Priznavam ano pachali tak ako kazda ina rasa. Alebo mam priznat ze rasy su si rovne resp rovnake? Alebo mam povedat ano lubos mas pravdu treba bojovat proti bielej hrdosti a podporovat tu ciernu hrdost? Clovece tu uz nejde o moj nazor, ty tu jednoducho popieras fakty.
V niektorých prípadoch však rasizmus nehovorí o nerovnocennosti, ale snaží sa o zachovanie jednoliatosti rasy na danom území.

Pre teba platia obe body (aj nerovnocennost, aj zachovanie rasy na danom uzemy)

Vigor
Ideologia, ktoru zastavate, preco, jej zasady, principy...
Neviem ci si si tuto temu cital, ale pisal som to v dost dlhom prispevku...to je tak tazko po mne citat? Co mam este zmenit, obmedzit, alebo co mam robit, aby sa moje prispevky dali chapat? :roll:

Hej, zastavam sa lavicovych nazorov (AFA) Preco? Lebo sa mi maximalne priecia nazory cktore sa tykaju nacionalizmu, fasizmu a rasizmu. Su mi proti srsti....nedokazal by som v zivote nasledovat ‚cloveka‘ ktory spachal tolke zlociny....
A vadi mi, ked niekto rozdeluje rasy, vadi mi ked niekto posiela niekoho spat do rodnej krajiny, vadi mi proste ked je niekto tak vymeteny....a postavi msa proti tomu....lebo ked nebude organizacie ako je AFA tak to zase speje tam kde to bolo pocas WW2 (to som uz tiez pisal)- To je moj nazor....
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Ludia potrebuju znova zazit koncentracne tabory a take svinstva aby opat pochopili zaco bojovali.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Risko napísal:Ludia potrebuju znova zazit koncentracne tabory a take svinstva aby opat pochopili zaco bojovali.
Ale museli by to zazit ty, ktory sa toho teraz zastavaju...su to proste ludia ktory nevedia co robia...je to smutne..ved to nemozme ani nazyvat, ze 'ludia' ked sa toho zastavaju a bojuju za to. Je to smutne, no darmo.
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Pacia sa mi cesi ktory si zastavaju fasizmus :D , hlavne ze po zidoch a poliakoch by isli cesi :).
kali520
Darca
Darca

Lub0$ napísal:Ty si chcel aby som vsetko podkladal dokazmi.
Vytrhnutie z kontextu ma byt dokaz?
Mozu za to ty ktory tak zit zacali....ale nemoze za to jedinec ktory sa tam narodil....tak to konecne pochop.
Ale je velmi pravdepodobne ze ten jedinec bude rovanky ako ti cigani co to zacali. kedze dedi geneticky fond a tym ma velke predpoklady ze bude rovnaky. Alebo si myslis ze cigani pred 50 rokmi boli iny ako ti teraz? To snad nie.
Multi Kulti je v pohode a vsade na svete to funguje....je len vyplod tvojho mozgu, ze to nefunguje.
http://www.fbi.gov/ucr/cius2006/offense ... le_02.html
http://www.fbi.gov/ucr/cius2006/offense ... le_05.html
http://www.ojp.usdoj.gov/bjs/pub/pdf/cvus0502.pdf
http://www.ojp.usdoj.gov/bjs/pub/pdf/p05.pdf

http://www.hojko.com/post794557.html?highlight=#794557
http://www.hojko.com/multi-kulti-t66762-60.html

Ja uz vazne neviem dokedy sa chces hrat na hlupaka a to ignorovat.
A nijak mi nedokazujes, ze by to bez multi kulti nefungovalo. Lebo to nieje mozne dokazat, kedze nikde na svete nieje ‚non‘ multi kulti krajina.
Japonsko
JJ, ale ja nemam problem si to priznat.....inac to slovo, ze ‚trpim‘ by som tam tiez nepouzil....
Naopak ty ‚trpis‘ prehnanym nacionalismom....a nechcem pisat, ze prehnanym, ale trpis aj rasizmom ako takym.
Takze, ujasni si uz ten pojem rasista. Osobne mi absolutne nevadi ci ma touto nalepkou oznacis ale nezda sa mi ze zrovna v tejto diskusii by som diskrimnoval, utlacal a napadal vrazdeniu inej rasy.
Nacionalizmus môže v extrémnych prípadov prerásť do:
* nacionálneho šovinizmu (nenávisti voči iným národom a ich prenasledovaníe)
* xenofóbie (uzvaretosti a nedôvery utláčaných národov voči ostatným národom)
Biela vina moze casom prerast k postupnemu chradnutiu rasy az k uplnemu vyhynutiu bielej rasy, kedze dany jedniec sa hanby pre svoju prislusnot a kompenzuje to sirenim multikulti spolocenstva. Vyhynutie bielej rasy by znacne znizilo zitovnu uroven a pokrok by sa nie len ze zastavil ale by sa vratil asi o dalsich tisic rokov do zadu, kedze o sucasne vydobytky a techniku sa zasluzili hlavne bieli.

Stacilo napisat, ze biela rasa....
Zida bud semiti alebo chazary, ani jeden nepatri do bielej rasy.
V niektorých prípadoch však rasizmus nehovorí o nerovnocennosti, ale snaží sa o zachovanie jednoliatosti rasy na danom území.

Pre teba platia obe body (aj nerovnocennost, aj zachovanie rasy na danom uzemy)
No ok, ked toto povazujes za rasizmus tak som teda rasista.
A vadi mi, ked niekto rozdeluje rasy, vadi mi ked niekto posiela niekoho spat do rodnej krajiny, vadi mi proste ked je niekto tak vymeteny....a postavi msa proti tomu....
Aha, budem citvat tvoj prispevok kde si sa vyjadril v takom duchu ze zidovsky rasizmus v palestine neriesis zato ze tam nezijes.
A inac, co sa tyka toho preco neriesim zidov vs palestina apodobne...asi preto, lebo tam nezijem, keby som zil tam tak to riesim, no neriesil by som Nazi a Fasistov....som Slovak...takze si myslim ze je najrozumnejsie riesit to co kazdy den vidis a zazivas, nie to co vidis iba vecer v spravach.
Ako to mam chapat? Seres si do huby? Raz pises ze ta to netrapi zato ze tam nezijes, potom pises ze ti vadi ked niekto chce poslat kazdeho spat do svojej krajiny a chces bojovat proti tomu a ked ti ukazem konkretnu krajinu ktora to robi v praxi a denno denne a to ma vplyv po celom svete a nehovoriac o dotaciach zo sveta najma z USA ake ta krajiny dostava z dani obycajnych ludi tak povies ze to neriesis. Tu sme prijali Lisabonsku zmluvu ktora obsahuje take absurdity ze nas to zbavuje pomaly akej kolvek slobody, v USA Obama chce zatvrat ludi uz len na zaklade podozrenia a ty radsej budes riesit nejakeho haranta na ulici. Clovece vsak ty sam ani nemas jasno co chces.

//autoeditácia príspevku ( 08 Jun 2009, 13:08 )
Risko napísal:Pacia sa mi cesi ktory si zastavaju fasizmus :D , hlavne ze po zidoch a poliakoch by isli cesi :).
Mne sa zas pacia taketo prispevky ktore nemaju ani hlavu ani patu.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Uz musim nadavat asi...Kali ty si ***cenzurovane***, zase sa odmlcim od tejto temy dokedy sa mi uplne neotvori nozik vo vrecku, lebo toto nema zmysel.
Kali ujasni si pojmy ty najprv, uz som ti to pisal aj cez ss...lebo pises bludy, rasizmu nieje iba o zabijani inej rasy tak sa spamataj...skus si otrieskat hlavu o stenu, mozno to zaberie. Teda neviem, lebo ty uz si tazsi pripad.
:roll: Tesilo ma...
//Primi uz tie urcite fakty....cim skor sa s tym vyrovnas tym skor bude lepsie. Lebo multikulti funguje v pohode, len v tvojom podvedomy to je nejake zle....kedze mi nevies ani dokazat to, ako by to bolo keby sme boli non multikulti krajina...

Ale ako si to znova citam, asi sa mi ten nozik otvori uz dnes poobede....

// 2 dni basa (pravidlo 6). Upravil Tomasito
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

Lub0$: si kúp nejaký lepší nožík, alebo ho nenos po kapsách, keď sa ti furt otvára.. takto hazardovať s.. veď vieš čím.
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Japonsko non multi kulti ? ich je tam 1miliarda rpeto tam je ludi zo zahranicia 1percento.
Nemozes mat 5milionove slovensko non multi kulti uvedom si to ty ***cenzurovane***.

Zaujimave ze fasisti a nacisti maju japoncov ako vzor non multi kulti krajin :D

// 2 dni basa (pravidlo 6). Upravil Tomasito
husis
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa husis »

Japoncov je 1miliarda ? :D
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

husis napísal:Japoncov je 1miliarda ? :D
to bola sleha do vetra hovorim.
kali520
Darca
Darca

Lub0$ napísal:Kali ujasni si pojmy ty najprv, uz som ti to pisal aj cez ss...lebo pises bludy, rasizmu nieje iba o zabijani inej rasy tak sa spamataj...skus si otrieskat hlavu o stenu, mozno to zaberie. Teda neviem, lebo ty uz si tazsi pripad.
No vsak som sa ti priznal ze som z tvojho pohladu rasista :lol: tak co este riesis?
Lub0$ napísal:Lebo multikulti funguje v pohode, len v tvojom podvedomy to je nejake zle...
Kde funguje? Kde mas pomer zlocinov bielych aj ciernych takmer rovnaky?
risko napísal:Japonsko non multi kulti ? ich je tam 1miliarda rpeto tam je ludi zo zahranicia 1percento.
Japonocov je nieco cez 66 milionov len tak pre ujasnenie
risko napísal:Zaujimave ze fasisti a nacisti maju japoncov ako vzor non multi kulti krajin
Preco?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

hm neonacizmus... v EP bude UK reprezentovat strana, ktora berie len belochov, Holandsko, vzor v liberalizme, strana, ktora chce vyhnat moslimov a Madarsko a Jobbik, ktory chce neovelke Uhorsko...
... hlavne ze na Slovensku behaju tuhi nackovia :roll:
Jobbik odvodzuje svoju tradiciu od Hortyho, ktori uz po zvrhnuti Republik rád vedených Belom Kunom, rodenim Kohenom, rozputali odporne pogromy na madarskych Zidoch a zidoch desiatky rokov pred vznikom fasizmu v Taliansku ci nacizmu v Nemecku. to nevadi nikomu, lebo s Madarmi treba zit, multi-kulti nacional...
v Europskom parlamente ma vacsinu pravica. Lubo$, podla tvojich reakcii by to mala byt neonacistika organizacia, alebo sa na EP pozeras inak ako na pravicu na statnej urovni?
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

neviem kde sa podel moj prispevok, alebo kto mi ho zmazal. No, k teme. Mali ste priklad v aktualitach, zasahovky, tazkoodenci pochytali par nackov. Parada ne ? Lubos sa urcite z toto spravil od sameho stastia, ved preco nie len tak dalej, na svine arijske. Policia dostane 200 novych tazkoodencov tak sa z toho vsetci poskladaju ved ked desiati budu mlatit nacka tak to je super.
Len tak dalej ludia bite a zatvarajte tych ktori by vam v buducnosti mohli zachranit zadok, preco? Pretoze ked o par rokov sa na protest postavi 200 000 romskych spoluobcanov tak 200 tazkoodencov ich neudrzi. A kto neni blby nech si pozrie na wikipedii alebo metapedii ze podla toho kolko ma jedna biela family deti a kolko maju deti nasi romski spoluobcania tak za chvilku budeme MY mensina. A ked sa romsky spoluobcan teraz nenaucil ako sa robi slusny domcek a zahradka tak sa to uz ani nenauci a vacsina slovenska bude taka, neviete aka ? hold treba sa ist pozriet do ciganskej osady ako to tam vyzera. Ako v chlieve. . . .
--Vsetci liberali a laviciari a polka SR si kope tymto vlastny hrob, pili si vetvicku na ktorej sedi . . .
--a zase zmazte moj prispevok !!!!! :roll: bo isto nemam pravdu, ....a toto nie je diskusne forum, a ja nemam pravo vyjadrti svoj nazor.len smelo do toho !!!! zmazteee toooooo!!!! ved moderatori maju tu "moc"
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

RE: qwerty-xyz

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Dosť pochybujem že tí "náckovia" nás v budúcnosti ochránia pred romskou expanziou. Pri romskej problematike (a celkovo neprispôsobilcoch) fyzické násilie nepomôže, lebo oni budú znova tie obete... Tvrdý politický nástroj by mohol byť riešením, avšak predpokladám že sa to stane až ked bude táto situácia na neudržanie (cca o pár desaťročí)
Napísať odpoveď