Grand Theft Auto: San Andreas
Pomoc
Hi Holmes,
potrebujem poradit v skole lietania.Vo videu mam ze musim sa naucit vzlietnut,a ked idem ja-stlacim "w"(idem do predu) po chvilke(ked som priblizne pri konci startovacej plochy) stlacim dole sipku(vtedy vzlietnem) a potom mi pise o dajakej 2-ke.
Neviete co s tym treba urobit?Vsade v navodoch o tom popis nieje pretoze to je pre nich jasne,ale pre mna to jasne nieje
.
Uz som skusal pristat naspät ale nevyslo to,
skusal som lietat v kuse(myslim ze 2min-viac sa neda)a potom ma to vyhodi naspät na video,ze co mam spravit
Pomoze mi niekto?
potrebujem poradit v skole lietania.Vo videu mam ze musim sa naucit vzlietnut,a ked idem ja-stlacim "w"(idem do predu) po chvilke(ked som priblizne pri konci startovacej plochy) stlacim dole sipku(vtedy vzlietnem) a potom mi pise o dajakej 2-ke.
Neviete co s tym treba urobit?Vsade v navodoch o tom popis nieje pretoze to je pre nich jasne,ale pre mna to jasne nieje
Uz som skusal pristat naspät ale nevyslo to,
skusal som lietat v kuse(myslim ze 2min-viac sa neda)a potom ma to vyhodi naspät na video,ze co mam spravit
Pomoze mi niekto?
-
frederick123
Star
- Kontaktovať používateľa:
GTA-SA
Zdravim všetkých,
Potrebujem poradit s touto misiou:
Uz som to skusal aspon 20x a stale nic.
A preto sa chcem spytat ci nepoznate nejaku fintu ci "figel" ako sa dostat "lavou zadnou" do toho lietadla.
Dik za rady
Potrebujem poradit s touto misiou:
Podla tohto navodu viem co treba urobit ale neviem ako sa dostat do tohto lietadla(stale mi ujde alebo narazim do prekažky).Stowaway - po intru okamžitě držte plyn (nepouštějte ho) a jeďte za letadlem a vyhýbejte se barelům. Až budete blízko nájezdu do letadla, máte z části vyhráno. Nyní jste v letadle, kde nesmíte za žádnou cenu použít střelnou zbraň, jinak celé letadlo bouchne a vy s ním. Takže se uvnitř vyhýbejte opět barelům a ručně (nebo s nějakou jinou ruční zbraní) zlikvidujte všechny nepřátele. Poslední človíček má padák, tak si ho vemte. Na určené místo hoďte bombu a bez odpálení a s padákem na zádech vyběhněte ven. Zhlédněte animačku a mise končí. Potom ale nezapomeňte otevřít padák, jinak se rozplácnete na zem
A preto sa chcem spytat ci nepoznate nejaku fintu ci "figel" ako sa dostat "lavou zadnou" do toho lietadla.
Dik za rady
-
frederick123
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: GTA-SA
az tam som sa nedostal, ale myslim, ze sa to obist nebude dat, ale zozen si napr buffalo a natunuj ho (NOS) a ked bude pekna cesta tak to pusti a nemal by to byt problem, samozrejme ak vies riaditcephelec napísal:Zdravim všetkých,
Potrebujem poradit s touto misiou: Podla tohto navodu viem co treba urobit ale neviem ako sa dostat do tohto lietadla(stale mi ujde alebo narazim do prekažky).
Dik za rady
to si myslim, a tak by som to aj urobil
to ti fungovat nebude...lebo to ti tam vzdy hodi tu istu motorku.ja som to spravil tak ze som isiel bud vpravo alebo vlavo od tych barelov a postupne som to sikmou drahou spravil k lietadlu...ovsem aj tak sa treba vyhybat tym barelom.ale inak od zaciatku musis mat stlaceny plyn na doraz...vela stastia...treba skusat!frederick123 napísal: az tam som sa nedostal, ale myslim, ze sa to obist nebude dat, ale zozen si napr buffalo a natunuj ho (NOS) a ked bude pekna cesta tak to pusti a nemal by to byt problem, samozrejme ak vies riadit
to si myslim, a tak by som to aj urobil
GTA-SA
to NoaHix:
este som skusal hned na zaciatku(po skonceni videa) pri rozbehovani stlacit dole sipku(motorka sa nakloni na zadne koleso)sa mi zda ze to ide rychlejsie(aspon pri rozbehu)
Co myslis oplati sa to?
(btw:kebyze to bolo so mnou uz velmi zle,mohli by sme sa dohodnut ze by som tu hodil save-ku ty by si mi to zrobil a naspet by si mi to hodil sem?)
este som skusal hned na zaciatku(po skonceni videa) pri rozbehovani stlacit dole sipku(motorka sa nakloni na zadne koleso)sa mi zda ze to ide rychlejsie(aspon pri rozbehu)
Co myslis oplati sa to?
(btw:kebyze to bolo so mnou uz velmi zle,mohli by sme sa dohodnut ze by som tu hodil save-ku ty by si mi to zrobil a naspet by si mi to hodil sem?)
Skus stale stlacat (rychlo) sipku hore ide to potom rychlejsiecephelec napísal:to NoaHix:
Co myslis oplati sa to?