problem s registraciou

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Johny X
Light Star
Light Star

problem s registraciou

Príspevok od používateľa Johny X »

na nete som nasiel php script pomocou ktoreho sa da prihlasovat a registrovat http://php-login-script.com/ ale je tu problem ked sa registruje niekto tak mi nenabehne kontrolne cislo kde vlasne nic nieje

P.S.:podla mna je chyba v subore pngimg.php pretoze mi nabehne chyba

pouzivam webhost od ic.cz
Prílohy
obr
obr
obr
obr
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

skontroluj si práva k tomu Reg adresáru
Snacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Snacker »

Co takto si spravit registraciu a prihlasovanie sam??? Na tvojom mieste by som vlozil energiu do ucenia PHP namiesto vyhlavania roznyh registracii, autentifikacii atd. Koniec koncov spravit autentizaciu nie je nic zloziteho. :)
TGiJack
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TGiJack »

Snacker napísal:Co takto si spravit registraciu a prihlasovanie sam??? Na tvojom mieste by som vlozil energiu do ucenia PHP namiesto vyhlavania roznyh registracii, autentifikacii atd. Koniec koncov spravit autentizaciu nie je nic zloziteho. :)
jj presne tak uplne stebou suhlasim ..taku jednoduchu autentefikaciu maš tu http://www.hojko.com/antispam-v-php-t120172.html a formular si už dopišeš sam ..ved ak by boli problemi napiš a určite ti niekto pomôže :)
Snacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Snacker »

Presne tak, mas toho velmi vela na nete. Ak by nieco nevedel tak napises. Rad pomozem :)
Johny X
Light Star
Light Star

tak ja by som chcel aby to sa spojazdnilo a necem to robit si sam pretoze sa v php nevyznam
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Johny X napísal:tak ja by som chcel aby to sa spojazdnilo a necem to robit si sam pretoze sa v php nevyznam
tak ak to chceš spojazdniť, skús zareagovať na jediný príspevok kde sa ti niekto snaží poradiť. Ešte raz: skús si pozreť práva na ten adresár kde sa vytvára obrázok
Arkarian
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkarian »

Presne ty stejne chyby me to vypisovalo kdyz jsem na local hostu nemel zaple GD2 ale to ma ic urcite osetrene... Takze tady bych to videl na ty prava slozky...
Johny X
Light Star
Light Star

zlozku mam na 755 a subor pngimg.php na 644
skusal som dat 777 ale tak to isto ide
TGiJack
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

a maš tam ten obrazok ? čo ta to pita ? lebo ti tam vypisuje že nebol najdený skontroluj si cestu knemu ... a ma server GD2 knižnicu alebo a ma ju zapnutu???
Arkarian
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkarian »

No podle te chyby je to presne to, ze neni pristupna GD2 knihovna, ale neverim tomu ze by to ic.cz nemelo osetreny... Jak uz nekdo psal podobnou chybu me to psalo kdyz jsem mel nazev obrazku v promene, a pak az jsem si uvedomil ze tam treba chybi jen pripona :D blbe chyby no :)
TGiJack
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Arkarian napísal:No podle te chyby je to presne to, ze neni pristupna GD2 knihovna, ale neverim tomu ze by to ic.cz nemelo osetreny... Jak uz nekdo psal podobnou chybu me to psalo kdyz jsem mel nazev obrazku v promene, a pak az jsem si uvedomil ze tam treba chybi jen pripona :D blbe chyby no :)
ja si myslim že ma len blbu cestu k tomu bg1.PNG a preto mu to hadže také kraviny ale inak niečo podobne nahadzuje aj ked nieje ta knižnica ..skus najskour stým obrazkom porobit či mas spravnu k nemu cestu a ak nie tak smula ic nema potrebnu GD knižnicu :?
Johny X
Light Star
Light Star

spojazdnene ako som si vsimol v pngimg.php mal som tam napisane bg1.PNG pricom obrazok sa nazyval bg1.png teda pripona bola blba diky moc chlapci za radu
TGiJack
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Johny X napísal:spojazdnene ako som si vsimol v pngimg.php mal som tam napisane bg1.PNG pricom obrazok sa nazyval bg1.png teda pripona bola blba diky moc chlapci za radu
nie zač na take veci si treba davat poriadny pozor :)
Napísať odpoveď