problem s registraciou
problem s registraciou
na nete som nasiel php script pomocou ktoreho sa da prihlasovat a registrovat http://php-login-script.com/ ale je tu problem ked sa registruje niekto tak mi nenabehne kontrolne cislo kde vlasne nic nieje
P.S.:podla mna je chyba v subore pngimg.php pretoze mi nabehne chyba
pouzivam webhost od ic.cz
P.S.:podla mna je chyba v subore pngimg.php pretoze mi nabehne chyba
pouzivam webhost od ic.cz
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
TGiJack
Medium Star
jj presne tak uplne stebou suhlasim ..taku jednoduchu autentefikaciu maš tu http://www.hojko.com/antispam-v-php-t120172.html a formular si už dopišeš sam ..ved ak by boli problemi napiš a určite ti niekto pomôžeSnacker napísal:Co takto si spravit registraciu a prihlasovanie sam??? Na tvojom mieste by som vlozil energiu do ucenia PHP namiesto vyhlavania roznyh registracii, autentifikacii atd. Koniec koncov spravit autentizaciu nie je nic zloziteho.
-
audiotrack
VIP
tak ak to chceš spojazdniť, skús zareagovať na jediný príspevok kde sa ti niekto snaží poradiť. Ešte raz: skús si pozreť práva na ten adresár kde sa vytvára obrázokJohny X napísal:tak ja by som chcel aby to sa spojazdnilo a necem to robit si sam pretoze sa v php nevyznam
-
TGiJack
Medium Star
ja si myslim že ma len blbu cestu k tomu bg1.PNG a preto mu to hadže také kraviny ale inak niečo podobne nahadzuje aj ked nieje ta knižnica ..skus najskour stým obrazkom porobit či mas spravnu k nemu cestu a ak nie tak smula ic nema potrebnu GD knižnicuArkarian napísal:No podle te chyby je to presne to, ze neni pristupna GD2 knihovna, ale neverim tomu ze by to ic.cz nemelo osetreny... Jak uz nekdo psal podobnou chybu me to psalo kdyz jsem mel nazev obrazku v promene, a pak az jsem si uvedomil ze tam treba chybi jen priponablbe chyby no
-
TGiJack
Medium Star
nie zač na take veci si treba davat poriadny pozorJohny X napísal:spojazdnene ako som si vsimol v pngimg.php mal som tam napisane bg1.PNG pricom obrazok sa nazyval bg1.png teda pripona bola blba diky moc chlapci za radu