Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
xH4wK
-
aughostino
Medium Professional
+ som spokojny s ucesom
skoda, ze mi matka neda kazde 2 tyzdne 3 eura na kadernicku 
+ 3 z TVP, pekne
+/- 3 z matiky na konci roka, co ja viem.. spoluziak, ktory cely rok dajme tomu robil o 70% menej ako ja, ma tiez 3.. troska nefer, ale kladiem tam kar..
- 5 z koncorocneho testu z matiky, ako aj drviva vacsina triedy, tomu hovorim "vykon"
+ zajtra konecne niekam von, troska vypnut..
+ 3 z TVP, pekne
+/- 3 z matiky na konci roka, co ja viem.. spoluziak, ktory cely rok dajme tomu robil o 70% menej ako ja, ma tiez 3.. troska nefer, ale kladiem tam kar..
- 5 z koncorocneho testu z matiky, ako aj drviva vacsina triedy, tomu hovorim "vykon"
+ zajtra konecne niekam von, troska vypnut..
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
+ dnes som si odcheckol dalsiu vec zo zoznamu, oslovil som nezname dievca, kt som nikdy pred tym nevidel a bol som s nou na kave, vyse 2 hodinovy rozhovor ukoncil az jej odchod na koncert. samozrejme pozvanie bolo avsak sla tam s kamaratkou. mam jej cislo a skusim rano nieco podniknut.
+ som ohromeny pracou demen1.deviantart.com --> neskutocne.
+ dievca ktore odchadza do zahranicia za 4 dni na 3 mesiace sa mi paci cim dalej tym viac a ked som jej povedal co sa mi dnes stalo okamzite sa zacala vypytovat ci ju este niekedy uvidim..
+ skvely utorok s katkou v meste, ak by mi neprisla sms od ^^ tak to skonci uplne inak
+ zajtra dalsia zurka, v sobotu dalsia a ani nechcem vediet co ma caka buduci tyzden
- po tazkej noci som zabudol pin kod z platobnej karty
az po odblokovani karty mi cvaklo ze tam nema byt A ale B 
+ mam sa dobre
+ som ohromeny pracou demen1.deviantart.com --> neskutocne.
+ dievca ktore odchadza do zahranicia za 4 dni na 3 mesiace sa mi paci cim dalej tym viac a ked som jej povedal co sa mi dnes stalo okamzite sa zacala vypytovat ci ju este niekedy uvidim..
+ skvely utorok s katkou v meste, ak by mi neprisla sms od ^^ tak to skonci uplne inak
+ zajtra dalsia zurka, v sobotu dalsia a ani nechcem vediet co ma caka buduci tyzden
- po tazkej noci som zabudol pin kod z platobnej karty
+ mam sa dobre
Dneska sme písali písomku, asi som to zvládol ..
Pri flashi prídem o 8€