Sonny ericsson C902 nastavenie internetu a jimm

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Vguru
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Sonny ericsson C902 nastavenie internetu a jimm

Príspevok od používateľa Vguru »

Dobry den. Maa niekto skusenosti s jimm - om na tomto type telefonu?? Poradte mi prosim ktory z jimm - ov je pre tento typ najvhodnejsi.. ja mam verziu 0.5.2 a strasne mi to blbne resp mi to vobec nejde. ak by sa dalo tak mi napiste ake nastavenia by tam mali byt pre SE C902 na jimme a na samotnom telefone (nastavenie internetu, nastavenie pre prudy). trosku som sa s tym totiz hral a teraz mi uz nejde net vobec :oops: .. Prosim urychlene o pomoc. Este doplnujuca informacia moj operator je T - mobile. Za odpovede vam vsetkym vopred dakujem.
poi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa poi »

necuduj sa ... T-Mobile ma s jimmom problemy..vyskusaj inu firmu (: alebo si predplat 1Gigovy net ale e ten 10 mb
Vguru
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Vguru »

Mam ten 1 gigovy net. A co som mal stary K550i tak tam mi siel jimm bez problemov a mal som tam surf and mail (20 megabajtov volnych daat). takze v operatorovy to iste nebude :P. Nemam dôvod ho menit kedze ako dlhorocny zakaznik mam pausal za polovicu a co sa tyka zlavy na telefony cez klubove body tak sa mi tam pohybuje okolo 75 percent co by som ako novy zakaznik nedostal u ziadneho ineho operatora. Takze ludia helpnite mi prosim s tymi radami... :new04: :modlenie:
kinghearth
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kinghearth »

Vguru napísal:Mam ten 1 gigovy net. A co som mal stary K550i tak tam mi siel jimm bez problemov a mal som tam surf and mail (20 megabajtov volnych daat). takze v operatorovy to iste nebude :P. Nemam dôvod ho menit kedze ako dlhorocny zakaznik mam pausal za polovicu a co sa tyka zlavy na telefony cez klubove body tak sa mi tam pohybuje okolo 75 percent co by som ako novy zakaznik nedostal u ziadneho ineho operatora. Takze ludia helpnite mi prosim s tymi radami... :new04: :modlenie:
ja som mal už vela MT a vždy mi jimm išiel výborne ... t-mobilom to určite nieje len to musíš dobre nastaviť tu si sprav vlastného jimm a stiahni

http://jimm-constructor.net.ru/icq/sk/index.html
Napísať odpoveď