Sonny ericsson C902 nastavenie internetu a jimm
Sonny ericsson C902 nastavenie internetu a jimm
Dobry den. Maa niekto skusenosti s jimm - om na tomto type telefonu?? Poradte mi prosim ktory z jimm - ov je pre tento typ najvhodnejsi.. ja mam verziu 0.5.2 a strasne mi to blbne resp mi to vobec nejde. ak by sa dalo tak mi napiste ake nastavenia by tam mali byt pre SE C902 na jimme a na samotnom telefone (nastavenie internetu, nastavenie pre prudy). trosku som sa s tym totiz hral a teraz mi uz nejde net vobec
.. Prosim urychlene o pomoc. Este doplnujuca informacia moj operator je T - mobile. Za odpovede vam vsetkym vopred dakujem.
Mam ten 1 gigovy net. A co som mal stary K550i tak tam mi siel jimm bez problemov a mal som tam surf and mail (20 megabajtov volnych daat). takze v operatorovy to iste nebude
. Nemam dôvod ho menit kedze ako dlhorocny zakaznik mam pausal za polovicu a co sa tyka zlavy na telefony cez klubove body tak sa mi tam pohybuje okolo 75 percent co by som ako novy zakaznik nedostal u ziadneho ineho operatora. Takze ludia helpnite mi prosim s tymi radami...

-
kinghearth
Amateur
ja som mal už vela MT a vždy mi jimm išiel výborne ... t-mobilom to určite nieje len to musíš dobre nastaviť tu si sprav vlastného jimm a stiahniVguru napísal:Mam ten 1 gigovy net. A co som mal stary K550i tak tam mi siel jimm bez problemov a mal som tam surf and mail (20 megabajtov volnych daat). takze v operatorovy to iste nebude. Nemam dôvod ho menit kedze ako dlhorocny zakaznik mam pausal za polovicu a co sa tyka zlavy na telefony cez klubove body tak sa mi tam pohybuje okolo 75 percent co by som ako novy zakaznik nedostal u ziadneho ineho operatora. Takze ludia helpnite mi prosim s tymi radami...
![]()
http://jimm-constructor.net.ru/icq/sk/index.html