mozes mi tuto vetu vysvetlit lebo som to nepochopilmaniak584 napísal:Na grafike samozrejme vidiet ze je to port z konzole
[PROTOTYPE]
-
Ch.Daniels
Medium Expert
-
Cyrus666
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak musim povedat ze dobra hra, ale fakt je vidiet ze je to port s konzol na tej grafike, ale ta hratelnost to par minutach zastrie...keby ta grafika bola lepsia tak by boli istotne masaker naroky....predsa len taky open world....takto to ide dobre na 3870 na 1680x1050 vsetko max aj AA 4x, ale zas taky U3 engine jak na Wolverinovy by tomu neuskodil a naroky by neboli velke aj by to vyzeralo ovela krajsie.....gameplay je fajn, jedine co mi vadi je zameriavanie, musite stlacit tab a on uz potom mieri automaticky takze mys je tam vlastne len na otacanie inak fajn gamesa....zajtra hodim niake screeny
-
lekoklatik
VIP
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Grafika nejaka extra pekna nieje, slaby draw distance (pri otvorenom svete to je pochopitelne), cisto konzoloidna hra. Mrzi ma, ze mi tam nejde gamepad, hra ho vidi, ale neda sa na neho prepnut v options. FPS tam dost skacu, mam to na 1280x1024 high 2xAA a bezi mi to na 40 az 50fps, pri vela vybuchoch aj 25, teda nic moc, ale hratelne to je. Rovnako to bezi na low bez AA, co je v poslednom case uplne normalne a pre mna nepochopitelne u takychto port-hier.
Leko: Neni tam moc cas robit screeny, lebo to je sama akcia, ked som sa pokusil daco screennut pocas boja, nic nieje vidno, cisty chaos.
Leko: Neni tam moc cas robit screeny, lebo to je sama akcia, ked som sa pokusil daco screennut pocas boja, nic nieje vidno, cisty chaos.
-
lekoklatik
VIP
Pekné čítanie
http://games.tiscali.cz/reviews/prototype-mega-recenze/
http://games.tiscali.cz/reviews/prototype-mega-recenze/