[PROTOTYPE]

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
lollo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

hra tazka ako fras :) ale je to super par krat krc do malicka ked drzim shift je to pecka hra a niektore pasaze su narocne...

ake upgrady uz mate?

ja mam tie noze[claws],potom tie velke rukavice na rozbijanie tanku :D a aj shield

/mohli by ste tu dat nejake obrazky :) v akcii :) :P
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

ja mam uz vsetky 8) a poviem ti mas sa naco tesit
napr dostanes taky bič s ktorym si mozes pritahovat nepriatelov .
je to dobre aj na vrtulniky a neskor sa ti ten bič upgradne a mozes sa pritiahnut na vrtulnik a hned si v nom , predtym si musel nanho doskocit tobolo dost tazke , teraz staci svihnut a pritiahnes sa . uplna sranda . :)
Prílohy
lol
lol
images.jpg (2.8 KiB) 1617 zobrazení
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Zdravim... nema tato hra nejaky problem s 64bit systemami? Kamos ma Vista 64bit a hra mu seka. Stroj ma urcite dobry na to a nove ovladace nepomohli :?
// teda seka mu to ci da 640x480 alebo 1440x900 - a neseka to uplne ako fotky, ale nejde to zase ani plynule...
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

ja mam tiez 64 bit a pri vysokom FPS cca 100 ale aj 60+ to uplne seka nie zeby hra sekala ale pri pohybani mysou to seka :) robi to aj vam?
human_fly
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa human_fly »

ja som dnes nainstaloval nastavil 6x vymenil ovladace na VGA a seka mi to mam x64 Vista Ultimate, 9800GT 512MB DDR3, AMD 6000+ 3,1Ghz a pri kazdom rozliseni mi to seka :'(
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

skus stahnut fraps a pozri kolko ti to ide fps
human_fly
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

aviceN napísal:skus stahnut fraps a pozri kolko ti to ide fps
fraps mam neboj...ide mi to do 60fps a ked som v meste a bojujem klesa mi to zo 60 az na 3-5fps drivere som odinstaloval cez driver removal ci kery to je program a stale mi to seka ine hry mi idu v pohodicke bez seknutia...moj komp nema asi rad hry od Activision lebo rovnake sarapaty mi robi aj Spiderman web of shadows
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ten procesor je dual core?
human_fly
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

aviceN napísal:ten procesor je dual core?
Ano dualcore X2 socket AM2 prave som testoval Benchmark na Street fighter a vysilo mi skore okolo 9000 a avg fps okolo 60-70fps cize nechapem preco mi ten prototype tak seka
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Ako pisal koelga nadomnou. Po istej misii sa odomknu take veci, ez ta hra dostane uz uplne dokonaly nadych...Strasne sa mi paci armor+ blade ci ako sa t ovola, ten obrovitansky mec z ruky. Vypada vtedy dost brutalne. Kazde kombo a kazda akcia je pekne animovana a je sa na co pozerat. Pri dopade z velkej vysky tlakova vlna nici vsetko okolo Vas. Tie misie mi nepridu vobec stereotipne, mozno su niektore podobne, ale moc som sa s nimi nezdrzal. Btw: ake bocne misie su tam??? ja som ziadne nenasiel....jedine tie achievmenty, co ani nerobim, lebo ma nebavia casovky...
->slavo<-
Addict
Addict

Prototype som presiel no na konci hry mi napisalo ze ked pojdem hrat New game tak by som mal mat odomknute vsetky upgrades, lenze nic take tam nemam . neskusal to niekto ? . prechadzat 2x?
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

->slavo<- napísal:Prototype som presiel no na konci hry mi napisalo ze ked pojdem hrat New game tak by som mal mat odomknute vsetky upgrades, lenze nic take tam nemam . neskusal to niekto ? . prechadzat 2x?
Ked si vyberas new game tak si vyber obtiaznost na aku si to presiel plus; priklad
Presiel si to na easy tak si obtiaznost vyberies easy+
a ides. Mne to funguje normalne

Pojde to az ked budes moct prehadzovat schopnosti Rkom.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ja mam zabit toho vyje*** velkeho ko*ot :) co zozral tu doktorku ci co s nou urobil a netusim ako ho porazit :) mam ten mec mam armor a i tak ma da dole skusal som po nom hadzat veci ale marne ci to mam len okolo neho skakat a ked bude vhodna chvila tak mu mam nasekat alebo ako to mam urobit ??? lebo uz mam na to nervy
Slayter
Addict
Addict

lollo napísal:ja mam zabit toho vyje*** velkeho ko*ot :) co zozral tu doktorku ci co s nou urobil a netusim ako ho porazit :) mam ten mec mam armor a i tak ma da dole skusal som po nom hadzat veci ale marne ci to mam len okolo neho skakat a ked bude vhodna chvila tak mu mam nasekat alebo ako to mam urobit ??? lebo uz mam na to nervy
Ktoreho teraz? :D Toho v Time Square alebo kde ?
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

toho co ho privedies do tej velkej miestnosti kde ten doktor operoval :) toto myslim tu miestnost a toho buze**** neviem dat dole ;)
->slavo<-
Addict
Addict

normalne pouzi tie chapadla zo zeme . ked je critical mass tak podrz lave a prave tlacitko mysi naraz . tak som ho dal dole ja . potom ked ako keby zoslabne a neutoci tak ho rozekas mecom .
myslis toho bosa co striela take zelene gule ne? :roll:
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

->slavo<- napísal:normalne pouzi tie chapadla zo zeme . ked je critical mass tak podrz lave a prave tlacitko mysi naraz . tak som ho dal dole ja . potom ked ako keby zoslabne a neutoci tak ho rozekas mecom .
myslis toho bosa co striela take zelene gule ne? :roll:
nieeee toho take som este nemal :) ja som tam kde ten doktor operoval toho zmrda a si ho mal ochranit ale teraz som zase tam s tou velkou obludou co zozrala tu profku ci doktorku ci co to je :) a tam ho mam zabit ale neviem ako
Slayter
Addict
Addict

lollo napísal:nieeee toho take som este nemal :) ja som tam kde ten doktor operoval toho zmrda a si ho mal ochranit ale teraz som zase tam s tou velkou obludou co zozrala tu profku ci doktorku ci co to je :) a tam ho mam zabit ale neviem ako
Musis ho zranit davaj mu rychly damage a potom mu daj pravy myslim to mu vyskocis na chrbat a davas mu rany. Ak je to to co si myslim :D
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Nie, jednoducho ho mlat mecom a on o chvilu umre....A mas to trosku potom popletene, tam kde ten doktor odpovedal bol len ten silnejsi Hunter a Armor a mec mas az po jeho zabiti...takze asi myslis toho SuperHuntera, toho som zabijal tak, ze som po nom hadzal to chapadlo, co ma ako zbran a ked neutocil skocil nanho a pravym na mysi ho mlatil..
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

jj super huntera myslim :)
Napísať odpoveď