CS 1.6 Server hojko.com
-
lekoklatik
VIP
-
Mad Dad
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Hm...TS...v istom smere je to ako cheating...pretože to si vlastne pomáhajú...aj cheaty sú na "pomoc" v hre...súhlasím s hojkom
Lubos, taktizovanie je pekná vec, ale nech to skúšajú s obyčajnými TEAMCOMMANDS... nevravím že to nemožu používať ale vždy sa nejaký sprepáčením kretén nájde čo začne radiť a rozprávať presné pozície...
btw:Podcenujete Mastrosa, on sa len robí že to nevie hrať, on je ako tichá voda
btw:Podcenujete Mastrosa, on sa len robí že to nevie hrať, on je ako tichá voda
-
Mad Dad
Medium Star
Väčšina Hráčov ktorý to vedia hrať( Viete ako to myslím) vedia aj čo ktorý command znamená, čiže darmo to budeš používať keď tam sú denenti ktorý ani nevedia ako sa to dávaLub0$ napísal:TEAMCOMMANDS je tiez niekedy o hovne, kedze dost ludi nevie ako to pouzivat a ocividne ani nevedia co 'hovoria'. Minule niekto nadaval....deti povedia 'sector clear' potom tam niekto nabehol a dostal to....tak dpc...potesi to tiez obcas....
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
btw. pozrel si niekto moje demo? Ja len tak ci sa nahodou neprehliadlo
<prosim o vyjadrenie aspon trochu, ci niesom blby nahodou>
http://www.hojko.com/post1190228.html#1190228
-
Yos
Professional
nie je to trosku prikratke na hodnotenie? osobne tam nic zaujimave nevidim, ale hral divneBX napísal:btw. pozrel si niekto moje demo? Ja len tak ci sa nahodou neprehliadlo<prosim o vyjadrenie aspon trochu, ci niesom blby nahodou>
co tam chces viac? Na prvej akcii je vidno ze kuka hned po CT. Na dalsiej sa uplne v klude prejde cez celu mapu a bezi az ku tej sachte s deaglom aby mu mohol dat hlavu. O tych dalsich sniperinach ani nehovoriac
Stopol som to, pretoze sa mi to zdalo dost presvedcive... ak ale nieje, tak som sa poucil a budem spekovat dlhsie 
-
Yos
Professional
tak, na mojom mieste by som to tiez prebehol k tej mraznicke, i ked ta hlava.hh..luck alebo vieme co...BX napísal:co tam chces viac? Na prvej akcii je vidno ze kuka hned po CT. Na dalsiej sa uplne v klude prejde cez celu mapu a bezi az ku tej sachte s deaglom aby mu mohol dat hlavu. O tych dalsich sniperinach ani nehovoriacStopol som to, pretoze sa mi to zdalo dost presvedcive... ak ale nieje, tak som sa poucil a budem spekovat dlhsie
No ano no ked to tak kukam a so zvukom (ja totiz vzdy hram radsej pri hudbe ako pri "bum tresk"
) tak to neni uplne take
No co uz
Unahlil som sa asi... nabuduce dam dlhsie a zapnem zvuk 
(aj ked niekde to bolo dost cudne
A to ste nevideli co robil ked som na neho kukal z dead spectatora. Kazdopadne, jaaa by som si na neho posvietil .. a aj posvietim
)
(aj ked niekde to bolo dost cudne
-
Yos
Professional
budeme len radiBX napísal:No ano no ked to tak kukam a so zvukom (ja totiz vzdy hram radsej pri hudbe ako pri "bum tresk") tak to neni uplne take
No co uz
Unahlil som sa asi... nabuduce dam dlhsie a zapnem zvuk
(aj ked niekde to bolo dost cudneA to ste nevideli co robil ked som na neho kukal z dead spectatora. Kazdopadne, jaaa by som si na neho posvietil .. a aj posvietim
)
btw: este furt mi nejde napojit na server
-
lekoklatik
VIP
-
Yos
Professional
u mna urcite nielekoklatik napísal:BX bez slúchadiel ani nenahrávaj.
Yos pozeral som sa na teba, na tvoju IP a u nás ban nemáš. Nenašiel som žiadny. Problém bude teda pravdepodobne u teba.