Balik z UK

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Aealo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Balik z UK

Príspevok od používateľa Aealo »

Potreboval by som poradit. Objednaval som si mikinu z UK ktora bola odoslana 28.5.2009 no stale po 11 prac. dnoch neprisla. Po kolkych dnoch mam napisal mail do obchodu ze mi nedorazil tovar? Mozem pozadovat vratenie penazi alebo aby poslali tovar znovu? Vopred dik.
Klo_b_asa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

Ja pravidelne objednávam aj z UK aj USA a aj z Číny a čuduj sa svetu z UK to vždy trvá najdlhšie. Ked si to objednával 28. mája tak počítaj že tak na budúci týžden ti to príde. Pokial je to samozrejme overený eshop a nie nejakí podvodníci
Aealo
Addict
Addict

tak este pockam, eshop by to mal byt normalny :arrow: http://www.attitudeclothing.co.uk/
Klo_b_asa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

No píšu tam že doručuju v rámci UK do 10 dní. Mimo UK je to samozrejme dlhšie. takže treba čakať
Aealo
Addict
Addict

uz je to 16 pracovnych dni. Napisat im mail?
Klo_b_asa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

a oni ti po objednávke poslali mail kde potvrdzujú tvoju objednávku a podobne?
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

A kde beries tu istotu ze ti to poslu znova?
Ak by slo o ebay, pochopim... Ak vsak maju oni potvrdenie o odoslani, vidim to na malu sancu, ze ti to poslu znova (kedze vacsinou obchod neruci za (ne)dodanie tovaru, kedze prepravu vykonava ina spolocnost. Iba ak slo o nejaky poisteny balik, poslany kurierom a pod.)
A taktiez neustale vypytovanie sa tu ... je to problem napisat im mail a spytat sa, ci to poslali, kedy to poslali, ako to poslali?
Klo_b_asa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

STomko napísal:A kde beries tu istotu ze ti to poslu znova?
Ak by slo o ebay, pochopim... Ak vsak maju oni potvrdenie o odoslani, vidim to na malu sancu, ze ti to poslu znova (kedze vacsinou obchod neruci za (ne)dodanie tovaru, kedze prepravu vykonava ina spolocnost. Iba ak slo o nejaky poisteny balik, poslany kurierom a pod.)
A taktiez neustale vypytovanie sa tu ... je to problem napisat im mail a spytat sa, ci to poslali, kedy to poslali, ako to poslali?
Mne sa párkrát stalo, že s dealextremu mi poslali veci ktoré boli nekompletné, alebo ich neposlali vobec. Ozval som sa im mailom napísal som svoj problém a vybavené. Vždy zatial vyhoveli každej mojej reklamácii.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

ci uz ebay, alebo taky dealextreme, myslim ze je to nieco ine. Vsetko zalezi od predavajuceho. Ako vravim, ak niekto kupi mikinu za par libier (urcite nestala ani libru, ani dve), a obchod ma potvrdenie o tom,ze tovar zaslal, nevidim dovod preco by mal verit kupujucemu, ze tovar nedostal. Bud to bude reklamovat u prepravcu, alebo mozno posle tovar znovu, vsetko ale zalezi ako na cene tovaru, tak aj na predavajucom...
Aealo
Addict
Addict

co viem tak UK obchody ako Game, ShopTo a tusim aj HMV po nedoruceni zasielky posielaju tovar znovu. Tovar bol odoslany 28.5.2009 a mal by ist Royal Mailom ale neviem ci normal alebo signed.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

mne veci z anglicka (ebay) chodia za cca 4-18 pracovnych dni, raz vynimocne siel balik mesiac
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Jasne ze napis...kontaktovanim toho obchodu nic nepokazis.
Tovar si uz aj zaplatil...tak nevahaj a pis a daj vediet ako to dopadlo.
Tu (http://www.ciao.co.uk/Reviews/Attitude_ ... g__5165340) si mozes precitat par reviews...netusim nakolko su vierohodne, ale par z nich vravi asi toto:

Kód: Vybrať všetko

"Moja dcera si objednala a zaplatila opasok a po troch mesiacoch ho stale nedostala. Posielala mail, aby zistila co sa deje a dostala len automaticku odpoved...Volal som tam a povedali mi ze stale cakaju na dodavatela..."
"Objednal som si tricko v Novembri a napriek mnohym telefonatom a emailom plnym falosnych slubov som ho stale nedostal."
Aealo
Addict
Addict

zatial to po 26 pracovnych dnoch neprislo. ak to nepride zajtra tak pisem. nemate niekto nejake rady co napisat do mailu?
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Ake rady prosim ta? A naco si tak dlho cakal... to bol taky problem tam napisat? :shock:
Napises kedy si kupoval, ake meno (cislo objednavky), kedy to bolo zaplatene, pre istotu adresu a napises ze ti nic neprislo. Ci nemaju napriklad nejaky tracking nr. k zasielke, ci sa to nezdrazlo u nich, ci to vobec poslali, ak ano a nedoslo, nejake navrhy na dalsie riesenie z ich strany?...
Aealo
Addict
Addict

tak uz som im napisal a dostal som odpoved za 27minut :) este pockam ako radia a uvidime
Hi there

We have to wait until its 28 working days to legally declare an international parcel missing.
If you could give it until the end of next week to see if it arrives and if no avail I will put a claim in with royal mail and if you like we can redispatch the parcel depending on availability or we can credit your online account or we can do you a refund as soon as the claim is processed.

Kindest regards

Damien
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

chalani prosim vas neveite kde najdem tie tabulky postovneho z UK na SR,,podla vahy cena
chcel by som aby mi bratranec co je v uk poslal nejake trička,cize vaha dokopy pol kila,kolko by to cca stalo?
Napísať odpoveď