Balik z UK
Balik z UK
Potreboval by som poradit. Objednaval som si mikinu z UK ktora bola odoslana 28.5.2009 no stale po 11 prac. dnoch neprisla. Po kolkych dnoch mam napisal mail do obchodu ze mi nedorazil tovar? Mozem pozadovat vratenie penazi alebo aby poslali tovar znovu? Vopred dik.
tak este pockam, eshop by to mal byt normalny
http://www.attitudeclothing.co.uk/
A kde beries tu istotu ze ti to poslu znova?
Ak by slo o ebay, pochopim... Ak vsak maju oni potvrdenie o odoslani, vidim to na malu sancu, ze ti to poslu znova (kedze vacsinou obchod neruci za (ne)dodanie tovaru, kedze prepravu vykonava ina spolocnost. Iba ak slo o nejaky poisteny balik, poslany kurierom a pod.)
A taktiez neustale vypytovanie sa tu ... je to problem napisat im mail a spytat sa, ci to poslali, kedy to poslali, ako to poslali?
Ak by slo o ebay, pochopim... Ak vsak maju oni potvrdenie o odoslani, vidim to na malu sancu, ze ti to poslu znova (kedze vacsinou obchod neruci za (ne)dodanie tovaru, kedze prepravu vykonava ina spolocnost. Iba ak slo o nejaky poisteny balik, poslany kurierom a pod.)
A taktiez neustale vypytovanie sa tu ... je to problem napisat im mail a spytat sa, ci to poslali, kedy to poslali, ako to poslali?
Mne sa párkrát stalo, že s dealextremu mi poslali veci ktoré boli nekompletné, alebo ich neposlali vobec. Ozval som sa im mailom napísal som svoj problém a vybavené. Vždy zatial vyhoveli každej mojej reklamácii.STomko napísal:A kde beries tu istotu ze ti to poslu znova?
ci uz ebay, alebo taky dealextreme, myslim ze je to nieco ine. Vsetko zalezi od predavajuceho. Ako vravim, ak niekto kupi mikinu za par libier (urcite nestala ani libru, ani dve), a obchod ma potvrdenie o tom,ze tovar zaslal, nevidim dovod preco by mal verit kupujucemu, ze tovar nedostal. Bud to bude reklamovat u prepravcu, alebo mozno posle tovar znovu, vsetko ale zalezi ako na cene tovaru, tak aj na predavajucom...
Jasne ze napis...kontaktovanim toho obchodu nic nepokazis.
Tovar si uz aj zaplatil...tak nevahaj a pis a daj vediet ako to dopadlo.
Tu (http://www.ciao.co.uk/Reviews/Attitude_ ... g__5165340) si mozes precitat par reviews...netusim nakolko su vierohodne, ale par z nich vravi asi toto:
Tovar si uz aj zaplatil...tak nevahaj a pis a daj vediet ako to dopadlo.
Tu (http://www.ciao.co.uk/Reviews/Attitude_ ... g__5165340) si mozes precitat par reviews...netusim nakolko su vierohodne, ale par z nich vravi asi toto:
Kód: Vybrať všetko
"Moja dcera si objednala a zaplatila opasok a po troch mesiacoch ho stale nedostala. Posielala mail, aby zistila co sa deje a dostala len automaticku odpoved...Volal som tam a povedali mi ze stale cakaju na dodavatela..."
"Objednal som si tricko v Novembri a napriek mnohym telefonatom a emailom plnym falosnych slubov som ho stale nedostal."Ake rady prosim ta? A naco si tak dlho cakal... to bol taky problem tam napisat?
Napises kedy si kupoval, ake meno (cislo objednavky), kedy to bolo zaplatene, pre istotu adresu a napises ze ti nic neprislo. Ci nemaju napriklad nejaky tracking nr. k zasielke, ci sa to nezdrazlo u nich, ci to vobec poslali, ak ano a nedoslo, nejake navrhy na dalsie riesenie z ich strany?...
Napises kedy si kupoval, ake meno (cislo objednavky), kedy to bolo zaplatene, pre istotu adresu a napises ze ti nic neprislo. Ci nemaju napriklad nejaky tracking nr. k zasielke, ci sa to nezdrazlo u nich, ci to vobec poslali, ak ano a nedoslo, nejake navrhy na dalsie riesenie z ich strany?...
tak uz som im napisal a dostal som odpoved za 27minut
este pockam ako radia a uvidime
Hi there
We have to wait until its 28 working days to legally declare an international parcel missing.
If you could give it until the end of next week to see if it arrives and if no avail I will put a claim in with royal mail and if you like we can redispatch the parcel depending on availability or we can credit your online account or we can do you a refund as soon as the claim is processed.
Kindest regards
Damien