ahoj, mam poskodene 3 klavesy na mojom booku.
dve su poskodene tak ze zo spodu toho maleho plastu je odlomeny jeden z tych zacvikavaciek. ale na mieste drzia v pohode. nasadil som ich tam spat.
na jednej je poskodena ta kolajnicka biela na ktorej vlasne ta klavesa (plastik s pismenkom) drzi. tiez som to tam nasadil spat, funguje ale je troska nakrivo.
pisat sa pohode da na celej klavesnici.
ja som nasiel tuto stránku kde hovoria, ze vedia zadovazit klavesnicu pre moj notebook. vymenu by som zrealizoval sam. Stratim tym zaruku na moj notebook? mam HP Elitebook 8530p.
Vymena klavesnice na ntb
nevidim dovod preco by si stracal zaruku, dokonca kamarat takto reklamoval notebook od fujitsu siemens (tiez ma servis vo SWISS rovnako ako HP) s tym, ze mal vylamanych zopar klaves.. a vysledok? Vymenili mu to bezplatne. NB ale reklamoval primarne s inou vadou, toto bol len taky sprievodny jav s priznanim si vlastnej chyby
pochybujem, ze klavesnica sa da vymenit bez toho aby rozobral kryt, takze zaruku strati, kedze poskodi pri tom plomby. to ze mu to vymenia v servise je ina vec.KoCi napísal:nevidim dovod preco by si stracal zaruku, dokonca kamarat takto reklamoval notebook od fujitsu siemens (tiez ma servis vo SWISS rovnako ako HP) s tym, ze mal vylamanych zopar klaves.. a vysledok? Vymenili mu to bezplatne. NB ale reklamoval primarne s inou vadou, toto bol len taky sprievodny jav s priznanim si vlastnej chyby
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ground-tm mozes si pozriet ze minimalne 80% modelov Toshiby, 80% modelov MSI, 90% modelov ASUSu a ACERu ma vymenu klavesnice riesenu 2mi srobmi. (Na ktorych nie je plomba)
Mozno ich je aj viac. Cize vo vacsine pripadov ti staci povolit Jeden az Dva sroby a stiahnut klavesnicu. Nikto si nevsimne zeby sa cokolvek udialo.
HP na tom nebude inac
Mozno ich je aj viac. Cize vo vacsine pripadov ti staci povolit Jeden az Dva sroby a stiahnut klavesnicu. Nikto si nevsimne zeby sa cokolvek udialo.
HP na tom nebude inac