Vymena klavesnice na ntb

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Vitaaa
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Vymena klavesnice na ntb

Príspevok od používateľa Vitaaa »

ahoj, mam poskodene 3 klavesy na mojom booku.

dve su poskodene tak ze zo spodu toho maleho plastu je odlomeny jeden z tych zacvikavaciek. ale na mieste drzia v pohode. nasadil som ich tam spat.

na jednej je poskodena ta kolajnicka biela na ktorej vlasne ta klavesa (plastik s pismenkom) drzi. tiez som to tam nasadil spat, funguje ale je troska nakrivo.

pisat sa pohode da na celej klavesnici.

ja som nasiel tuto stránku kde hovoria, ze vedia zadovazit klavesnicu pre moj notebook. vymenu by som zrealizoval sam. Stratim tym zaruku na moj notebook? mam HP Elitebook 8530p.
ground-tm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ground-tm »

urcite stratis zaruku, ale ak ti to za tie prachy stoji...
servis totiz nebude lacny.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

nevidim dovod preco by si stracal zaruku, dokonca kamarat takto reklamoval notebook od fujitsu siemens (tiez ma servis vo SWISS rovnako ako HP) s tym, ze mal vylamanych zopar klaves.. a vysledok? Vymenili mu to bezplatne. NB ale reklamoval primarne s inou vadou, toto bol len taky sprievodny jav s priznanim si vlastnej chyby
ground-tm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ground-tm »

KoCi napísal:nevidim dovod preco by si stracal zaruku, dokonca kamarat takto reklamoval notebook od fujitsu siemens (tiez ma servis vo SWISS rovnako ako HP) s tym, ze mal vylamanych zopar klaves.. a vysledok? Vymenili mu to bezplatne. NB ale reklamoval primarne s inou vadou, toto bol len taky sprievodny jav s priznanim si vlastnej chyby
pochybujem, ze klavesnica sa da vymenit bez toho aby rozobral kryt, takze zaruku strati, kedze poskodi pri tom plomby. to ze mu to vymenia v servise je ina vec.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

ground-tm mozes si pozriet ze minimalne 80% modelov Toshiby, 80% modelov MSI, 90% modelov ASUSu a ACERu ma vymenu klavesnice riesenu 2mi srobmi. (Na ktorych nie je plomba)
Mozno ich je aj viac. Cize vo vacsine pripadov ti staci povolit Jeden az Dva sroby a stiahnut klavesnicu. Nikto si nevsimne zeby sa cokolvek udialo.
HP na tom nebude inac
Napísať odpoveď