The Sims 3
ja mam mesto a veci navyse z TPB a ide to v poriadku.
ku kritike: mne vobec nevadi co je v obchode, v kine, ci na pracovisku. nepovazujem to za najnutnejsiu vec. lebo predstavte si sledovat 10 realnych minut animaciu dakeho pohybu na pracovisku, ci stale tie iste "filmy"... bolo by to o nicom..
mne TS3 vyhovuju tak ako je. hral som TS1 aj TS2 a vadilo mi, ze na to aby mohol Sim chodievat "do mesta", robit viac out-door aktivit ci len vlastnit mobil bolo nutne mat nainstalovanu hromadu datadiskov. takto je to all-in-one, co mne nesmierne vyhovuje.
ku kritike: mne vobec nevadi co je v obchode, v kine, ci na pracovisku. nepovazujem to za najnutnejsiu vec. lebo predstavte si sledovat 10 realnych minut animaciu dakeho pohybu na pracovisku, ci stale tie iste "filmy"... bolo by to o nicom..
mne TS3 vyhovuju tak ako je. hral som TS1 aj TS2 a vadilo mi, ze na to aby mohol Sim chodievat "do mesta", robit viac out-door aktivit ci len vlastnit mobil bolo nutne mat nainstalovanu hromadu datadiskov. takto je to all-in-one, co mne nesmierne vyhovuje.
-
Puffo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
uz visiel aj patch pre verziu od razora, co vylepsuje neviete?
tu je ten patch
tu je ten patch
Kód: Vybrať všetko
http://rapidshare.com/files/240842307/hura_leto.rarje to dobrá hra mam ju už taký mesiac stiahnutú cez inetrnet
a poviem vám že super hra ti ludia sú plne inak zmenený týka sa to aj ked sú nabušený
takže neni to taký shit jak tu píšete
a stým mestom to je uplne super aj ked dakám idete neni to jak v sims 2 že sa to načítava tu je to tak že sa tam normálne vezete s autom a vi pozeráte kam to auto ide a da sa aj pozreť kde pracuje ten človek no proste super a mam jednu otázku dá sa v sims 3 vitvoriť vlastné mesto?
-
Geogomeogo
Light Professional
chlapci po dlhej dobe som naspat...
Chcem sa opytat ze co mam robit ked mi vypisuje nejaku chybu ze 0x039e8474 co s tym??? a este mi robi FullBuild1 a 2.package ERROR pri instalacii a nwm ci to nebude kvoli tomu ta chyba 0x... lebo som dal ignore pri instalacii tha nwm pls rady dik vopred
// uz mi to funguje
Chcem sa opytat ze co mam robit ked mi vypisuje nejaku chybu ze 0x039e8474 co s tym??? a este mi robi FullBuild1 a 2.package ERROR pri instalacii a nwm ci to nebude kvoli tomu ta chyba 0x... lebo som dal ignore pri instalacii tha nwm pls rady dik vopred
// uz mi to funguje
Hah,na tejto hre ma najviac sere asi to, že pri stavaní domu nemožem vypnúť hudbu,taktiež pri modelovaní/tvore Simíkov nemôžem napríklad žene dať väčšie, čo je dosť podstatné. Ďalším problémom je čas, do 3ej robím,dojdem domov,osprchujem sa,najem sa,a kým vyrazím do mesta je 8hodín a zas sa nevyspím na ráno. 
-
Geogomeogo
Light Professional
-
7kacenka25
Novice
0x024e424F
Milá pospolitosť,
Chcela by som sa Vami podelit o hroznu skusenost so spustením The Sims 3.Mám verziu reloaded a pridaný zvysok hry do full verzie razoru.Moj uzasny pocitac mi pri spusteni hry po pouziti crackov a mnohonasobnom reinstalovani hry a pri vypnutom internete vypise nasledovnu hlasku: Není možné spustit hru : Inicializace služeb se nepodarila (0x024e424f)a nasledovne správa o chybe.
Tu je moj HW. :
Intel Pentium dual CPU:T2310 1,46GHz
Operačná pamäť : 1GB (1022MB)
Nvidia : GeForce 8400M GS 256MB
Na istej stranke (canyourunit.com) vyhovujem poziadavkam.
Avsak moj PC je Notebook.Moze byt, ze moj notebook nevyhovuje poziadavkam tejto hry a preto mi vypisuje error vysie uvedeny?
Na par strankach som nasla HW naroky na Sims 3 pre notebook RAM : 1,5G ... Je problem v tom?
Prosim Vas ak viete pomozte mi vsetky rady ma posunu o krok dalej.
Dakujem Kačenka
Chcela by som sa Vami podelit o hroznu skusenost so spustením The Sims 3.Mám verziu reloaded a pridaný zvysok hry do full verzie razoru.Moj uzasny pocitac mi pri spusteni hry po pouziti crackov a mnohonasobnom reinstalovani hry a pri vypnutom internete vypise nasledovnu hlasku: Není možné spustit hru : Inicializace služeb se nepodarila (0x024e424f)a nasledovne správa o chybe.
Tu je moj HW. :
Intel Pentium dual CPU:T2310 1,46GHz
Operačná pamäť : 1GB (1022MB)
Nvidia : GeForce 8400M GS 256MB
Na istej stranke (canyourunit.com) vyhovujem poziadavkam.
Avsak moj PC je Notebook.Moze byt, ze moj notebook nevyhovuje poziadavkam tejto hry a preto mi vypisuje error vysie uvedeny?
Na par strankach som nasla HW naroky na Sims 3 pre notebook RAM : 1,5G ... Je problem v tom?
Prosim Vas ak viete pomozte mi vsetky rady ma posunu o krok dalej.
Dakujem Kačenka