Len tak dalej chlapci, len tak dalej.
A serem na vas vsetkych co mi date K-
konecneTomasito napísal:Pisal sa rok 2006:
www.hojko.com/post391239.html#391239
www.hojko.com/post321166.html#321166
www.hojko.com/post326806.html#326806
www.hojko.com/post286959.html#286959
...
A dnes sem urcite nenapisem nic nove: Tvorbu drvivej vacsiny schopnych interpretov pohltila komercia- tvorba bez akejkolvek duse, dokola sa omielajuce "temy", ktore starsich, resp. inteligentnejsich ludi nemali a nemaju cim oslovit. Najpocetnejsia skupina na trhu, deti a pobertaci, ktori boli ochotni pocuvat a obhajovat hocjaku pi*ov*** len preto, lebo HH bol "in" odrastaju, pre dalsiu generaciu deti a pubertakov je uz HH "out" atd. atd. Pokial v roku 2006 som pisal, ze tato bublina praskne tak rychlo ako sa nafukla, dnes to, ze najvasci slovensky HH lejbel konci je jednym z dokazov toho, ze sa tak uz deje.
Krok spravnym smerom, ked uz tak velmi chces pocut nazor.DanielDevil napísal:dfm ze to na fore este neni, co na to hovorite?Kód: Vybrať všetko
http://hip-hop.sk/novinky-domace/lejbel-hip-hop-sk-konci-na-zaver-prinesieme-dvd-plne-slovenskych-klipov
suhlasim s nazorom ze vacsinu z ludi co pocuvaju h-h su deti, ktorym nejde o myslienky, texty, len o beaty, ale ako si pisal, su MC´s ktorych texty maju hlavu a patu a vedia o com hovoria, tsm si ich aj spominal, Cistychov, Vec to su pani,aj MR maju slusne myslienky, ostatny su trosku dalej, niektori sa im priblizuju ale este nevyzreli, to tu rozoberat nebudem, co sa KF tyka, dokaz toho ako pekny beat moze ziskat popularitu aj ked sa spieva o totalnych p...vinach, poslednym dokazom pesnicka Do chce je*at ale je ich ovela viacTomasito napísal:Pisal sa rok 2006:
www.hojko.com/post391239.html#391239
www.hojko.com/post321166.html#321166
www.hojko.com/post326806.html#326806
www.hojko.com/post286959.html#286959
...
A dnes sem urcite nenapisem nic nove: Tvorbu drvivej vacsiny schopnych interpretov pohltila komercia- tvorba bez akejkolvek duse, dokola sa omielajuce "temy", ktore starsich, resp. inteligentnejsich ludi nemali a nemaju cim oslovit. Najpocetnejsia skupina na trhu, deti a pobertaci, ktori boli ochotni pocuvat a obhajovat hocjaku pi*ov*** len preto, lebo HH bol "in" odrastaju, pre dalsiu generaciu deti a pubertakov je uz HH "out" atd. atd. Pokial v roku 2006 som pisal, ze tato bublina praskne tak rychlo ako sa nafukla, dnes to, ze najvasci slovensky HH lejbel konci je jednym z dokazov toho, ze sa tak uz deje.
Ale da sajankyi napísal:Co sa tyka tych mladsich fans, ono je to tak, ze vacsinou hh pocuvaju kvoli textom. Lenze su natolko blbi, ze za brutalne peckovy megacool text povazuju barsaku humusinu. A celkovo si myslim, ze hh sa kvoli textom pocuvat ani neda. Jednak preto, ze ak sa nieco dobre najde, tak je to vacsinou take objavenie Ameriky, jednoducho ziadna myslienka ma nenadchne. Za druhe preto, lebo vacsina repuje o nepodstatnych peečovinach(opat milion krat pred tym pouzitych). Takze ak si nejaky rap vypocujem, tak som bud ozratyalebo sa mi to jednoducho paci hudobne.
Daniel devil: tu ide o label, nie o stranku, nie?
Ak to tento svet usetri od albumov ako vydal napriklad Miky Mora, tak to bude len dobremoosha napísal:Kto by nepocul 5 rokov stary trek? Podla mna rozpad labelu hip-hop.sk znemane koniec tej "zlatej ery" slovenskeho hiphopu. Uz nebude take lahke vydat album pod majorom. Uz mozno nebude taka chut to robit. Nebudu tolke koncerty. Ale o 10 rokov to tu mozno bude zas.
Tak toto si vystihol, jeho nenavidim uplne najviac z nasej sceny, nechapem ako ho moze tolko ludi pocuvat...GothaR napísal:Ak to tento svet usetri od albumov ako vydal napriklad Miky Mora, tak to bude len dobre