Hip-Hop - všeobecne

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Royalflush »

Konecne zrusili dalsiu hip hopovu chu****...
Len tak dalej chlapci, len tak dalej. :)

A serem na vas vsetkych co mi date K-
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

Tomasito napísal:Pisal sa rok 2006:
www.hojko.com/post391239.html#391239
www.hojko.com/post321166.html#321166
www.hojko.com/post326806.html#326806
www.hojko.com/post286959.html#286959
...

A dnes sem urcite nenapisem nic nove: Tvorbu drvivej vacsiny schopnych interpretov pohltila komercia- tvorba bez akejkolvek duse, dokola sa omielajuce "temy", ktore starsich, resp. inteligentnejsich ludi nemali a nemaju cim oslovit. Najpocetnejsia skupina na trhu, deti a pobertaci, ktori boli ochotni pocuvat a obhajovat hocjaku pi*ov*** len preto, lebo HH bol "in" odrastaju, pre dalsiu generaciu deti a pubertakov je uz HH "out" atd. atd. Pokial v roku 2006 som pisal, ze tato bublina praskne tak rychlo ako sa nafukla, dnes to, ze najvasci slovensky HH lejbel konci je jednym z dokazov toho, ze sa tak uz deje.
konecne
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

DanielDevil napísal:dfm ze to na fore este neni, co na to hovorite?

Kód: Vybrať všetko

http://hip-hop.sk/novinky-domace/lejbel-hip-hop-sk-konci-na-zaver-prinesieme-dvd-plne-slovenskych-klipov
Krok spravnym smerom, ked uz tak velmi chces pocut nazor.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Tomasito napísal:Pisal sa rok 2006:
www.hojko.com/post391239.html#391239
www.hojko.com/post321166.html#321166
www.hojko.com/post326806.html#326806
www.hojko.com/post286959.html#286959
...

A dnes sem urcite nenapisem nic nove: Tvorbu drvivej vacsiny schopnych interpretov pohltila komercia- tvorba bez akejkolvek duse, dokola sa omielajuce "temy", ktore starsich, resp. inteligentnejsich ludi nemali a nemaju cim oslovit. Najpocetnejsia skupina na trhu, deti a pobertaci, ktori boli ochotni pocuvat a obhajovat hocjaku pi*ov*** len preto, lebo HH bol "in" odrastaju, pre dalsiu generaciu deti a pubertakov je uz HH "out" atd. atd. Pokial v roku 2006 som pisal, ze tato bublina praskne tak rychlo ako sa nafukla, dnes to, ze najvasci slovensky HH lejbel konci je jednym z dokazov toho, ze sa tak uz deje.
suhlasim s nazorom ze vacsinu z ludi co pocuvaju h-h su deti, ktorym nejde o myslienky, texty, len o beaty, ale ako si pisal, su MC´s ktorych texty maju hlavu a patu a vedia o com hovoria, tsm si ich aj spominal, Cistychov, Vec to su pani,aj MR maju slusne myslienky, ostatny su trosku dalej, niektori sa im priblizuju ale este nevyzreli, to tu rozoberat nebudem, co sa KF tyka, dokaz toho ako pekny beat moze ziskat popularitu aj ked sa spieva o totalnych p...vinach, poslednym dokazom pesnicka Do chce je*at ale je ich ovela viac
Nie som zastancom ani odporcom HH, pocuvam ho, ako aj punk-rock, pop, rock a podobne ale nemam rad ked niekto kto pocul dva krat KF ide odsudzovat HH, ked si vypocuje toho viac (hlavne nieco normalne), posudi, ok beriem...
Co sa tyka konca tohoto lejblu je mi to dost luto, chodil som tam raz-dva krat denne a dalo sa tam najst vzdy nieco zaujimave, no smola...

//btw: hejterov mam v <>...ja kvoli karme debky mat nebudem :roll:
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

Co sa tyka tych mladsich fans, ono je to tak, ze vacsinou hh pocuvaju kvoli textom. Lenze su natolko blbi, ze za brutalne peckovy megacool text povazuju barsaku humusinu. A celkovo si myslim, ze hh sa kvoli textom pocuvat ani neda. Jednak preto, ze ak sa nieco dobre najde, tak je to vacsinou take objavenie Ameriky, jednoducho ziadna myslienka ma nenadchne. Za druhe preto, lebo vacsina repuje o nepodstatnych peečovinach(opat milion krat pred tym pouzitych). Takze ak si nejaky rap vypocujem, tak som bud ozraty :lol: alebo sa mi to jednoducho paci hudobne.

Daniel devil: tu ide o label, nie o stranku, nie?
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mas pravdu, trosku som sa zamotal :oops:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

hej a to aky autor ma stranku hip-hop.sk ? kedze tam pisal ze nema peniaze na dalsie vydanie ?
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Vola sa lumir.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

jankyi napísal:Co sa tyka tych mladsich fans, ono je to tak, ze vacsinou hh pocuvaju kvoli textom. Lenze su natolko blbi, ze za brutalne peckovy megacool text povazuju barsaku humusinu. A celkovo si myslim, ze hh sa kvoli textom pocuvat ani neda. Jednak preto, ze ak sa nieco dobre najde, tak je to vacsinou take objavenie Ameriky, jednoducho ziadna myslienka ma nenadchne. Za druhe preto, lebo vacsina repuje o nepodstatnych peečovinach(opat milion krat pred tym pouzitych). Takze ak si nejaky rap vypocujem, tak som bud ozraty :lol: alebo sa mi to jednoducho paci hudobne.

Daniel devil: tu ide o label, nie o stranku, nie?
Ale da sa :)
Velmi dobre texty boli na prvych albumoch Vec-a a Cistychov-a, z poslednej doby ma zaujal aj track od Vec-a Kur*a hrdy.
A z toho, co poznam povazujem za track s najlepsim textom 1000 MCs od Indy & Wich:
To by si mal dokladne vypocut kazdy z tych ultra gangsta teen raperov, co si spravi beat v ejay hip-hop a do toho nakeca nejake blbosti, ktore su podla neho strasne cool.
Takze aby som to zhrnul: hip-hop sa da pocuvat kvoli textom, ale potom musis zahodit velku vacsinu tvorby domacich interpretov (zahranicnych nepoznam, tak neviem)
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

este som zabudul spomenut Tafrob-a, tiez schopny MC, Indy a Wich...to su legendy...inak Veckov album Funkcny veteran stoji cely za vypocutie, a kto este nepocul, tak toto je tiez dobry track, Moja Rec ft. Zverina - Spomienky na casy
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Kto by nepocul 5 rokov stary trek? Podla mna rozpad labelu hip-hop.sk znemane koniec tej "zlatej ery" slovenskeho hiphopu. Uz nebude take lahke vydat album pod majorom. Uz mozno nebude taka chut to robit. Nebudu tolke koncerty. Ale o 10 rokov to tu mozno bude zas :) .
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

posledny veckov album je dost slaby (jedine on sa mi paci z domacej sceny)

a inak z ciech jedine Dj Wich (on robi hlavne podmazy ale stoja zato) a potom Indy & Wich . ti sa este daju :)
a chysta sa niekto na hip hop kemp?
stranka: http://www.hiphopkemp.cz/
ja tam asi pojdem hlavne koli La Coka Nostra :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

moosha napísal:Kto by nepocul 5 rokov stary trek? Podla mna rozpad labelu hip-hop.sk znemane koniec tej "zlatej ery" slovenskeho hiphopu. Uz nebude take lahke vydat album pod majorom. Uz mozno nebude taka chut to robit. Nebudu tolke koncerty. Ale o 10 rokov to tu mozno bude zas :) .
Ak to tento svet usetri od albumov ako vydal napriklad Miky Mora, tak to bude len dobre :)
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:Ak to tento svet usetri od albumov ako vydal napriklad Miky Mora, tak to bude len dobre :)
Tak toto si vystihol, jeho nenavidim uplne najviac z nasej sceny, nechapem ako ho moze tolko ludi pocuvat...
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

GothaR napísal:Ak to tento svet usetri od albumov ako vydal napriklad Miky Mora, tak to bude len dobre :)
Miky Mora ... a Moloch aby som to upresnil...
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Bol niekto na TOTOJEHIPHOP? Neviete ci sa tam da prepasovat chlast, jedlo, nealko? :roll:
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

No cez plot ak najdes dieru kde neni SBSkar zrovna. Vacsinou bolo jednoduchsie flasu vychlastat pri aute vonku a potom ist naspat dnu a dorazit sa pivami. Stoji ale za to si tam prepchat nealko, lebo mineralka na ranne suchoty stoji mega.
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

eNeS napísal:Bol niekto na TOTOJEHIPHOP? Neviete ci sa tam da prepasovat chlast, jedlo, nealko? :roll:
Žrádlo v pohode, alko a nealko strč do stredu spacáku a potom ho zmotaj...
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

neviete mi povedat v ktorej zahranicnej pesnicke hra ten isty instrumental ako v Nazov Stavby/Rec Nasa/track 11 - 1 hore 1 dole ?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Som zamilovaný :D

Eminem rulez. 4ever, yeah!!!

//od kedy eminem, jeho videoklipy a nemorálne dissovanie :-P
Eminema som vždy mohol. Ešte v "deke" /tá relácia hudobná na markíze/ tuším býval. Myslím že dokonca skladbou čo som postol ma dostal. Vždy som ho mohol :) ale načo to krákať do sveta keď všade kde som bol ho nik nepustil ani za ... Tak sa nebudem mlátiť že ja chcem ja chcem ,)

///v celku vtipná hra :D
Napísať odpoveď