ale ak predsa niekto dajte vediet
Akne
-
aughostino
Medium Professional
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Používal si na tvár niečo špeciálne-krém, vodu, emulziu? Ak ti pomohlo to, mohol by si to skúsiť aj na hrudník/chrbát. Ak nie, spomínaná kožná...aughostino napísal:mate niekto skusenosti ako odstranit vyrazky z chrbta a hrudnika? su dost bolestive tak mi to uz zacina prekazat
tvar sa mi celkom pekne precistila (musim poklepat) ale mam pocit ze sa mi vsetky vyrazky presunuli na hrudnik a chrbat
a nejaky normalny napad lebo slanej vode a mocu akosi nedoverujem
-
aughostino
Medium Professional
lenze nema sa pouzivat obycajne mydlo lebo to moze este zhorsit...aughostino napísal:na tvar som nic nepouzival iba som si ju pravidelne umyval vodou a mydlom lebo mydlo vysusuje a celkom to pomahalo
skusal som to aj na hrudniku a chrbte ale bezvysledne
a u koznej som este nikdy nebol, neviem preco ale mam z nej strachako z vacsiny doktorov
najlepsie je vraj detske to aj ja mam ale co ja viem... velmi sa mi to nezlepsuje
-
zdravotnik
Light Professional
S tou slanou vodou to vyskúšam... Je pravda, že keď som bol pri mori, bolo to lepšie - Neexistuje nejaký prípravok v lekárni?
Momentálne používam Pytiol + mydlo z bahna z Mŕtveho mora... Po týždni o 80% zlepšenie
S mydlom to netreba preháňať (je jedno o aké sa jedná, ale najlepšie je detské, sírové a z Mŕtveho mora) Odporúča sa 2 krát denne umývať tvár mydlom - ráno, večer.
Momentálne používam Pytiol + mydlo z bahna z Mŕtveho mora... Po týždni o 80% zlepšenie
S mydlom to netreba preháňať (je jedno o aké sa jedná, ale najlepšie je detské, sírové a z Mŕtveho mora) Odporúča sa 2 krát denne umývať tvár mydlom - ráno, večer.
-
Hellboy248
Guru wannabe
Zineryt, ten ti da kozny na predpis sa mi aspon zda ...zdravotnik napísal:Neexistuje nejaký prípravok v lekárni?
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
pack.of.lie
Novice
-
Fanthomas2
Novice
tak tak .... mne pomohla priatelka ..... trosku viac vzrusenia a vyrazky nemaju sancuKey5ers0ze napísal:ako u koho.. nie vsetko co mas na xichte je akne.. ja som akne nikdy nemal robili sa mi vyrazky z toho, ze som mal stafilokoka. chodil som na ockovania dvakrat do tyzdna a ruky som mal opuchnute jak mr.olympia, takze ak niekto ma problemy s tvarou mal by tlacit na svoju doktorku, aby mu spravila komplexne vysetrenia a poslala ho na vysetrenia ku koznemu, endokrinologovi, imunologovi, alergologovi.. nenechat sa odbit vetou-nejedz sladke, mastne, koreniste..(napr. chilly je zname tym, ze ma liecive ucinky..)
a ak sa vyhadzujete po cokolade s akne to ma spolocne pramalo-alergicka reakcia na latky, ktore obsahuje cokolada..
inac univerzalny liek nie je, ale vacsinou staci viac vitaminu A a B, obycajna voda na umyvanie, nepohybovat sa v spinavom a nafajcenom prostredi a sem tam sa ukazat na slnku
-
Hellboy248
Guru wannabe