In Ear sluchadla

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...

Tak ktore?

Razer ProTone m100
3
17%
ifrogz Earpollution D-33
3
17%
Creative EP-630
12
67%

Celkom hlasov: 18

Shamway
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Creativky NIESU (teda neviem o tom ze by boli)prezlecene Senny. Senny by mali byt Razerky, ktore som kupil ja.
Tie Razery su za tu cenu fakt supove. Das si ich do cuha zpanes hudbu a nepocujes nic. Tie Creativky ma kamarat a vraj nieje spokojny (ja som ich v usiach nemal)... Ja tie Razery mozem iba odporucat :)

BTW: Moosha musime dat stretko a porovnat ci tie Senny a Razery je jedno a to iste :D
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

Pilifo napísal:Tak aj ja momentálne rozmýšľam nad kúpou tých Creative EP - 630, ale zaujímalo by ma, či by sa mi jack ľahko odlomil aj vtedy, keď mp3 - ojku nosím zavesenú na krku a nikdy ju nemávam vo vačku (doteraz som mal slúchadlá so zahnutým jackom a žiadny problém). Naozaj je ten jack taký jemný a náchylný na "zlomenie"?

A ešte by ma zaujímala jedna vec : Majú tieto štuple dobrú zvukovú tesnosť, aby boli minimalizované zvuky z prostredia? Toto ma zaujíma asi najviac, keďže hudbu počúvam na brigáde v dosť hlučnom prostredí
:)
Mám tieto Creativy. Tiež som pôvodne na ten káblik pozeral, že kedy sa zlomí/roztrhne pri jacku, ale napodiv doteraz žiadny problém (mám ich rok). MP3 nosím vo vrecku na rifliach, takže dostávajú zabrať (hlavne keď sa zohnem), ale žiadne známky opotrebovania, takže z tohto pohľadu nemám výhrady. Zatiaľ držia najdlhšie, zo všetkých čo som mal. :) Čo sa zvukov prostredia týka, tak musím povedať, že to je perfektné. Síce nepočujem, keď sa mi niekto zdraví, alebo na mňa kričí, no ale čo už. Zvukové podanie je pre mňa dostačujúce, je tam cítiť menší nedostatok bassov a troška horšie podanie v nižších polohách, no nič hrozné. Keďže nepočúvam drum'n'bass a podobne, tak mi to zlé vôbec nepríde. :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Takže slúchadlá mám už doma a zatiaľ môžem povedať, že som spokojný :) Zvuky z okolia tlmia dostatočne, čo bola tiež jedna z podmienok a zvuk je taktiež dosť dobrý. Akurát zo začiatku som si myslel, že hrajú nejako blbo, ale potom som zistil, že si ich treba naraziť poriadne do uší a vtedy je pekne počuť aj basy :P Chvíľu mi trvalo, kým som prišiel na optimálny "zástrk" do uší, ale keď som naň prišiel, tak som už nepočul skoro nič okrem hudby...

Takže ako relatívne lacné slúchadlá do 15€ môžem odporučiť :wink:
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

Mal som troje drahe kossy, doje*** sa vsetky, neodporucam, ifrogy som tiez mal, tie boli v pohode, len som ich stratil ale tie creative su najlepsie, nekazia sa, mam ich uz dlho a velka spokojnost, urcite lepsie ako koss.
Napísať odpoveď