Pilifo napísal:Tak aj ja momentálne rozmýšľam nad kúpou tých Creative EP - 630, ale zaujímalo by ma, či by sa mi jack ľahko odlomil aj vtedy, keď mp3 - ojku nosím zavesenú na krku a nikdy ju nemávam vo vačku (doteraz som mal slúchadlá so zahnutým jackom a žiadny problém). Naozaj je ten jack taký jemný a náchylný na "zlomenie"?
A ešte by ma zaujímala jedna vec : Majú tieto štuple dobrú zvukovú tesnosť, aby boli minimalizované zvuky z prostredia? Toto ma zaujíma asi najviac, keďže hudbu počúvam na brigáde v dosť hlučnom prostredí

Mám tieto Creativy. Tiež som pôvodne na ten káblik pozeral, že kedy sa zlomí/roztrhne pri jacku, ale napodiv doteraz žiadny problém (mám ich rok). MP3 nosím vo vrecku na rifliach, takže dostávajú zabrať (hlavne keď sa zohnem), ale žiadne známky opotrebovania, takže z tohto pohľadu nemám výhrady. Zatiaľ držia najdlhšie, zo všetkých čo som mal.

Čo sa zvukov prostredia týka, tak musím povedať, že to je perfektné. Síce nepočujem, keď sa mi niekto zdraví, alebo na mňa kričí, no ale čo už. Zvukové podanie je pre mňa dostačujúce, je tam cítiť menší nedostatok bassov a troška horšie podanie v nižších polohách, no nič hrozné. Keďže nepočúvam drum'n'bass a podobne, tak mi to zlé vôbec nepríde.