GTA 4
http://www.hojko.com/post1078183.html#1078183petko117 napísal:savy funguju? ak ich ulozima po formate nahram pojdu? lebo uz som to tak raz urobil a nesli a potreboval by som preformatovat pc..no bojim sa ked osm tam uz daleko..
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
je celkom mozne ze mas malo ram, ktora sa po tych 15 minutach naplni a zial nestiha dalej ukladat tak swapuje HDD.. Mozno Vram na Grafickej este*petko117 napísal:neviete preco mi to napr po 15 minuitach hrania zacne sekat a musim restartovat hru? a toto mi neorbievalo podotykam...
ja viem, ze ti to predtym nerobilo, no nic ine ma nenapada teraz
ked dam ctrl+alt+del tak mam 36 procesov vyuzita pamat 420M / 3939MŠu-Do napísal:je celkom mozne ze mas malo ram, ktora sa po tych 15 minutach naplni a zial nestiha dalej ukladat tak swapuje HDD.. Mozno Vram na Grafickej este*
ja viem, ze ti to predtym nerobilo, no nic ine ma nenapada teraz
a sak 2 giga ramky a 512MB pre grafiku ..to musi slapat
//autoeditácia príspevku ( 10 Jun 2009, 21:52 )
pozrite si moju zostavu a povedzte mi preco mi to po chvili hrania zacne priserne sekat ze je nutne hru restarotvat
ako mam detaily nastavit...crack mam razor patch druhy..ked to zapnem hram plynule ale pocase to zacne trhat jak slak ..internet mi tam funguje..len to sekanie..pripadne co mi pomoze aby to nerobilo?
ako to zistim? a ked znizim komplet detaili tak to seka hned jak zapnme hru ale tak "hernejsie" ako ked to zacne po cca 15 minutach..to ostava len vypnut hru alt+f4..inac sa to neda..takze mi aj poradte ako nastavit detaili rozlisenie prosim vas..tie teploty napis jak zistim a dam vediet..titz takto pc sa ja nevenujem..skor programovanie web stranok a pod
ked dam vysie tak stredne su akurat myslim tak to die krasne a ptm nwm prejdem 2 misie a zacne to sekat..a hej ked som dal komplet detaily rozlisenie dole tak to potrhavalo mierne ale stale..podla teba na moju zostavu to mam ako porobit? tie detaily? skusal soms elico uz ale porad..mozno pojde..keby prehrievanie tak co stym?
teraz mam ze teplota CPU 42
a vga nevidim:D mam ze teplota grafickeho procesoru GPU 48
teraz mam ze teplota CPU 42
a vga nevidim:D mam ze teplota grafickeho procesoru GPU 48
Bo55.. musíš osloviť programátorov z Rockstaru, aby preprogramovali hru, aby savegames dávalo do Mojich dokumentov..

Doporučujem naštudovať druhú polovicu tohto príspevku:
http://www.hojko.com/post1078183.html#1078183
Doporučujem naštudovať druhú polovicu tohto príspevku:
http://www.hojko.com/post1078183.html#1078183
tak caute som tu novy
akurat stahujem gta 4,a narazil som na jeden program vola sa HARE
http://www.pcrevue.sk/buxus_dev/generat ... ge_id=1783
celkom dobry clanok,mam ho uz aj nainstalovany
mozno pomoze pri gta-cku
inak mam intel pentium4,2.80GHZ,geforce 7600GS-512MB,ram 2048mb rozdelenu na dve karty
dufam ze aspon na najnizsich moznych nastaveniach mi to pojde lebo kamarat to spustil,sice mu to velmi sekalo,ale spustil to na 1.80ghz,128mb grafika a ram 700mb
samozrejme jednojadrovy procesor.
chcem sa vas opytat ci ma niaky pozitivny vplyv na gta-cko mensia obrazovka LCD,lebo mam aj taky staru ale velku supu
akurat stahujem gta 4,a narazil som na jeden program vola sa HARE
http://www.pcrevue.sk/buxus_dev/generat ... ge_id=1783
celkom dobry clanok,mam ho uz aj nainstalovany
inak mam intel pentium4,2.80GHZ,geforce 7600GS-512MB,ram 2048mb rozdelenu na dve karty
dufam ze aspon na najnizsich moznych nastaveniach mi to pojde lebo kamarat to spustil,sice mu to velmi sekalo,ale spustil to na 1.80ghz,128mb grafika a ram 700mb
chcem sa vas opytat ci ma niaky pozitivny vplyv na gta-cko mensia obrazovka LCD,lebo mam aj taky staru ale velku supu
-
Šu-Do
Redeemer
spustit hru do menu sa nepocita..hulk5 napísal:kamarat to spustil,sice mu to velmi sekalo,ale spustil to na 1.80ghz,128mb grafika a ram 700mbsamozrejme jednojadrovy procesor.
ja som skusal GTA IV na 800*600 vsetko LOW, najnovsie ovladace, VGA 7600GS, a stvorjadrove CPU Q6600, 4GB ram, Windows XP..
sekanica jak svina + vypadnute textury...
nie je mozne aby bola hra hratelna na takom PC, popripade na PC na akom to chces spustit ty.. to mi ver
-
Šu-Do
Redeemer
in my vid everithing look run smooth but sometimes i can see the cpu limit...damm it needa dualcore minimum it's very heavy.
viem ake je to mat v tejto hre avg 12 rofli've played it on SINGLE CORE!!!
fps:min 5 average 12 max 18
ok mal si pravdu, da sa to dokonca spustit na 1 jadrovom slabom CPU.. ver mi, ze keby si to hral vyzeralo by to strasne a neuveritelne by to sekalo, na videu je to take hladke v podstate..i have like 7 or 8 fps! after the update 14!
neviem preco to mne islo tak zle
skus si stiahnut ten najnovsi patch mozno sa to zlepsi
inak ja neverim ze mi to pojde tak ze sa to nebude dat hrat,viem ze tato hra je na kkt optimalizovana,ale ked som videl tie videa tak mam nadej
dam vsetko na low nastavenie a uvidim,este dneska mozno dam vediet+ked to bude sekat dam ten patch a ked nepomoze ani to tak tie beta ovladace pre gta 
inak ja neverim ze mi to pojde tak ze sa to nebude dat hrat,viem ze tato hra je na kkt optimalizovana,ale ked som videl tie videa tak mam nadej