Windows Live Messenger

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
Enter62
Amateur
Amateur

Windows Live Messenger

Príspevok od používateľa Enter62 »

mate ho a pouzivate ho?a co na neho hovorite?
Steju
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Windows Live Messenger

Príspevok od používateľa Steju »

Enter62 napísal:mate ho a pouzivate ho?a co na neho hovorite?
mam a nepouzivam kedze som rozumny a mam mirandu. :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

MSN messenger, teda uz dnes Windows Live pouzivam este dlhsie ako ICQ a skutocne toto je najlepsi IM vobec, funkcnost, prehladnost, ziadne bugy, prijemny vzhlad a orig MSN vam ziadna Miranda, QIP ci ine nenahradia a je az smutne ze mam online 4, niekedy 5 kontaktov online, vsetci odisli do ICQ lebo su lamy.
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Ja by som tiež vemi rád používal MSN ale nikto s kamaratov to nepoužíva pretože teplé icq je najlepšie. MSN som skusil viac krat a je velmi pekné ako aj po funkčnej stránke tak aj po dizajnovej stránke...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

chystam sa okusit aj tento protokol :) vyhody a nevyhody icq vs jabber su kazdemu jasne. ale msn vs jabber clankov je pomenej. zrejme treba otestovat osobne :)
Steju
King
King

Sheep napísal:MSN messenger, teda uz dnes Windows Live pouzivam este dlhsie ako ICQ a skutocne toto je najlepsi IM vobec, funkcnost, prehladnost, ziadne bugy, prijemny vzhlad a orig MSN vam ziadna Miranda, QIP ci ine nenahradia a je az smutne ze mam online 4, niekedy 5 kontaktov online, vsetci odisli do ICQ lebo su lamy.
mne MSN miranda nahradza velmi dobre :) este lepsia funkcnost, prehladnost, este menej bugov a vzhlad aky len chcem :) jedine co tam nieje su vsetky tie flasove ci ake blbosti, ktore mi ale absolutne nechybaju. a jabber je ajtak najlepsi ;-)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

pouzivam s ludmi ktory uprednostnuju tento komunikator mam teda live messenger,skype,a na icq protokol mam qip kazde pouzivam na ine no nikdy nehovor nikdy ako dobr evieme nie vzdy kazda siet ide dobre tak mam zalozne dalsie dve pre istotu a ludi ktorych naozaj potrebujem mam na vsetkych troch ale uprednostnujem tiez qip kedze na icq je vacsina lam :)
Enter62
Amateur
Amateur

ja ho mam tiez a mam tam len 3 kontakty :( a skype mam okolo tej 20-tky ale tam su malo kto online a tiez mam najviac na ICQ kontaktov ale ja pouzivam QIP...keby mi presli kontakty do WLM a by ho aj pouzivali mozno by som skype a QIP aj odstranil :) mne sa tiez paci WLM
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

myslim ze ludi na fore ktori maju MSN spocitas na jednej ruke, popularita MSN u nas je strasne nizka
Steju napísal:mne MSN miranda nahradza velmi dobre :) este lepsia funkcnost, prehladnost, este menej bugov a vzhlad aky len chcem :) jedine co tam nieje su vsetky tie flasove ci ake blbosti, ktore mi ale absolutne nechybaju. a jabber je ajtak najlepsi ;-)
kazdeho vec ale mne vyhovuje klasika :)
Enter62
Amateur
Amateur

Steju:hej..pisal si ze pouzivas Mirandu....prosim ta poradil by si mi ako si to mam nastavit aby som tam mal SKYPE ICQ A MSN?????nastavoval som to asi 10 x a nikdy som nevedel.....a prosim ta povedal by si mi skade si to stiahol?
DjPasak
Novice
Novice

Príspevok od používateľa DjPasak »

podla mna to je blbost...
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

tak toto si myslim aj ja :D ja skor preferujem icq, lebo na WL nechodia ziadni ludia co mam v icq
Steju
King
King

Enter62 napísal:Steju:hej..pisal si ze pouzivas Mirandu....prosim ta poradil by si mi ako si to mam nastavit aby som tam mal SKYPE ICQ A MSN?????nastavoval som to asi 10 x a nikdy som nevedel.....a prosim ta povedal by si mi skade si to stiahol?
no mohol si ten problem popisat aj lepsie :) ale na www.miranda.cz zrejme najdes odpoveda na vsetky tvoje otazky (hlavne na fore) no zaklad je mat v miranda/plugins vsetky pluginy (skype, icq a msn), v options ich mat aktivovane a spravne nastavene.
Enter62
Amateur
Amateur

Steju:diky

//autoeditácia príspevku ( 07 Aug 2008, 14:55 )
pocul som ze vraj si do WLM mozte pridavat kontakty z ICQ a skype nevie o tom niekto nieco?
lol4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lol4 »

Osobne som bol vždy na strane MSN. Ale bol som tak trochu donútený k prechodu na ICQ, lebo ho skrátka používa viac známych.. Pritom originál ICQ je pritom samá reklama a komerčné keketiny :o
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Mam uz dlho, pouzivam a je lepsi, ako ICQ. Mam na nom z 90% len kamaratov zo zahranicia. Nanestastie.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

MSN Messenger bol moj prvy IM klient, ktory som dlhy cas pouzival ako jedineho IM klienta. nakolko ale drviva vacsina bola na ICQ, bol som tak nejak donuteny na ICQ (aj to mi trvalo nez som si na prechod zvykol, niekolko odinstalacii tam bolo).. Po case, ked na MSN som stale udrziaval tak 10-15 kontaktov, a na icq sa tento list rozrastal o desiatky novych, som MSN aj prestal zapinat. A teraz? Prioritne fungujem na QIP Infium (kedze ICQ5.1 mi nedovolia), sekundarne na skype (IM pouzivany najma v praci).. a Live Messenger mam sice teraz nainstalovany, ale pustim ho az ked ma niekto o to poziada na ICQ.
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lyson2580q »

Enter62 napísal:mate ho a pouzivate ho?a co na neho hovorite?
No mam ho a nepouzivam.Mne sa nejak nelubil.Radsej icq alebo nieco ine...
Suenos
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Suenos »

strdná europa je v tomto ohlade thak trošku prispatá ale pár ludi som už na MSN prehovoril thakže používam aa som hrdý :D
chicken1
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chicken1 »

blbi slovaci.... /pardon, skor slovania, alebo teda stredoeuropcania :)
zoznam, atlas a ine SK big site si spravili masaker reklamu spolocne s ICQ... to pritiahlo milion tuzemskych lam a tak blbci ohureny reklamou v strede europy (ked pocitam aj cechov a ine okolite staty) pouzivaju ICQ.
Ja NIE! Mal som ho ... zrusil som ho! Mam rodinu v amerike, australii, rakusku a anglicku a vsetci z nich vyuzivaju MSN, pripadne Skype.

Len skoda toho ze ludia nevedia ocenit kvalitu ale skocia na kazdu komercnu blbost.

verdikt:
1.miesto MSN nema chybu vo vsetkych svojich poskytovanych sluzbach, vyuzitie hlavne pre zahranicne kontakty
2.miesto Skype pre svoje kvalitne VoIP hovory a hlavne vyuzitelny pre slovenske kontakty
3. miesto ICQ pre stupiditu ludi co ho povazuju za BEST lebo tam maju ppci kontaktov a este ppcnejsich smajlow

/// ine som nehodnotil (QIP, Jabber) takze tie neberte do uvahy do mojho hodnotenia...

& Mrkvosoftacky odporcovia ... si presunte MSN na koniec hodnotenia a stale tu mate skype :D

& tie lamy z tretej skupiny komentujte, nech sa mam na com zasmiat :D

/// edit:
len tak mimochodom hrabem sa po nete ohladne IM protokolov a tak som nasiel dalsi zaujimavy prispevok. tak copy:
Vidno, ze ani nevies o com hovoris a pises... nikto ti tu nekaze pouzivat jabber, ja ho tiez nepouzivam, ale to co si napisal vyssie su uplne bludy. Neviem odkial si zobral, to, ze alternativne klienty treba nejako zlozito nastavovat??? Skus na internete pohladat aj nejake agrumenty, pokial zacnes tvrdit, ze ICQ sa moze rovnat s ostatnymi IM protokolmi (uz vobec nehovoriac o klientovi)... Z hladiska bezpecnosti, robustnosti ako aj stability a spolahlivosti (rychlosti, narocnosti...) je ICQ daleko daleko za konkurenciou, jedine v com vynika je jeho reklama v nasom regione(Slovensko/Cesko)... Myslim, ze ty si ten typ cloveka, ktory je fanatik do ICQ a kazdemu znamemu sa snazi nahovorit, ze ICQ je naj...
Napísať odpoveď