Windows Live Messenger
Windows Live Messenger
mate ho a pouzivate ho?a co na neho hovorite?
Re: Windows Live Messenger
mam a nepouzivam kedze som rozumny a mam mirandu.Enter62 napísal:mate ho a pouzivate ho?a co na neho hovorite?
MSN messenger, teda uz dnes Windows Live pouzivam este dlhsie ako ICQ a skutocne toto je najlepsi IM vobec, funkcnost, prehladnost, ziadne bugy, prijemny vzhlad a orig MSN vam ziadna Miranda, QIP ci ine nenahradia a je az smutne ze mam online 4, niekedy 5 kontaktov online, vsetci odisli do ICQ lebo su lamy.
mne MSN miranda nahradza velmi dobreSheep napísal:MSN messenger, teda uz dnes Windows Live pouzivam este dlhsie ako ICQ a skutocne toto je najlepsi IM vobec, funkcnost, prehladnost, ziadne bugy, prijemny vzhlad a orig MSN vam ziadna Miranda, QIP ci ine nenahradia a je az smutne ze mam online 4, niekedy 5 kontaktov online, vsetci odisli do ICQ lebo su lamy.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
pouzivam s ludmi ktory uprednostnuju tento komunikator mam teda live messenger,skype,a na icq protokol mam qip kazde pouzivam na ine no nikdy nehovor nikdy ako dobr evieme nie vzdy kazda siet ide dobre tak mam zalozne dalsie dve pre istotu a ludi ktorych naozaj potrebujem mam na vsetkych troch ale uprednostnujem tiez qip kedze na icq je vacsina lam 
myslim ze ludi na fore ktori maju MSN spocitas na jednej ruke, popularita MSN u nas je strasne nizka

kazdeho vec ale mne vyhovuje klasikaSteju napísal:mne MSN miranda nahradza velmi dobreeste lepsia funkcnost, prehladnost, este menej bugov a vzhlad aky len chcem
jedine co tam nieje su vsetky tie flasove ci ake blbosti, ktore mi ale absolutne nechybaju. a jabber je ajtak najlepsi
no mohol si ten problem popisat aj lepsieEnter62 napísal:Steju:hej..pisal si ze pouzivas Mirandu....prosim ta poradil by si mi ako si to mam nastavit aby som tam mal SKYPE ICQ A MSN?????nastavoval som to asi 10 x a nikdy som nevedel.....a prosim ta povedal by si mi skade si to stiahol?
MSN Messenger bol moj prvy IM klient, ktory som dlhy cas pouzival ako jedineho IM klienta. nakolko ale drviva vacsina bola na ICQ, bol som tak nejak donuteny na ICQ (aj to mi trvalo nez som si na prechod zvykol, niekolko odinstalacii tam bolo).. Po case, ked na MSN som stale udrziaval tak 10-15 kontaktov, a na icq sa tento list rozrastal o desiatky novych, som MSN aj prestal zapinat. A teraz? Prioritne fungujem na QIP Infium (kedze ICQ5.1 mi nedovolia), sekundarne na skype (IM pouzivany najma v praci).. a Live Messenger mam sice teraz nainstalovany, ale pustim ho az ked ma niekto o to poziada na ICQ.
-
Lyson2580q
Zablokovaný
No mam ho a nepouzivam.Mne sa nejak nelubil.Radsej icq alebo nieco ine...Enter62 napísal:mate ho a pouzivate ho?a co na neho hovorite?
-
chicken1
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
blbi slovaci.... /pardon, skor slovania, alebo teda stredoeuropcania 
zoznam, atlas a ine SK big site si spravili masaker reklamu spolocne s ICQ... to pritiahlo milion tuzemskych lam a tak blbci ohureny reklamou v strede europy (ked pocitam aj cechov a ine okolite staty) pouzivaju ICQ.
Ja NIE! Mal som ho ... zrusil som ho! Mam rodinu v amerike, australii, rakusku a anglicku a vsetci z nich vyuzivaju MSN, pripadne Skype.
Len skoda toho ze ludia nevedia ocenit kvalitu ale skocia na kazdu komercnu blbost.
verdikt:
1.miesto MSN nema chybu vo vsetkych svojich poskytovanych sluzbach, vyuzitie hlavne pre zahranicne kontakty
2.miesto Skype pre svoje kvalitne VoIP hovory a hlavne vyuzitelny pre slovenske kontakty
3. miesto ICQ pre stupiditu ludi co ho povazuju za BEST lebo tam maju ppci kontaktov a este ppcnejsich smajlow
/// ine som nehodnotil (QIP, Jabber) takze tie neberte do uvahy do mojho hodnotenia...
& Mrkvosoftacky odporcovia ... si presunte MSN na koniec hodnotenia a stale tu mate skype
& tie lamy z tretej skupiny komentujte, nech sa mam na com zasmiat
/// edit:
len tak mimochodom hrabem sa po nete ohladne IM protokolov a tak som nasiel dalsi zaujimavy prispevok. tak copy:
Vidno, ze ani nevies o com hovoris a pises... nikto ti tu nekaze pouzivat jabber, ja ho tiez nepouzivam, ale to co si napisal vyssie su uplne bludy. Neviem odkial si zobral, to, ze alternativne klienty treba nejako zlozito nastavovat??? Skus na internete pohladat aj nejake agrumenty, pokial zacnes tvrdit, ze ICQ sa moze rovnat s ostatnymi IM protokolmi (uz vobec nehovoriac o klientovi)... Z hladiska bezpecnosti, robustnosti ako aj stability a spolahlivosti (rychlosti, narocnosti...) je ICQ daleko daleko za konkurenciou, jedine v com vynika je jeho reklama v nasom regione(Slovensko/Cesko)... Myslim, ze ty si ten typ cloveka, ktory je fanatik do ICQ a kazdemu znamemu sa snazi nahovorit, ze ICQ je naj...
zoznam, atlas a ine SK big site si spravili masaker reklamu spolocne s ICQ... to pritiahlo milion tuzemskych lam a tak blbci ohureny reklamou v strede europy (ked pocitam aj cechov a ine okolite staty) pouzivaju ICQ.
Ja NIE! Mal som ho ... zrusil som ho! Mam rodinu v amerike, australii, rakusku a anglicku a vsetci z nich vyuzivaju MSN, pripadne Skype.
Len skoda toho ze ludia nevedia ocenit kvalitu ale skocia na kazdu komercnu blbost.
verdikt:
1.miesto MSN nema chybu vo vsetkych svojich poskytovanych sluzbach, vyuzitie hlavne pre zahranicne kontakty
2.miesto Skype pre svoje kvalitne VoIP hovory a hlavne vyuzitelny pre slovenske kontakty
3. miesto ICQ pre stupiditu ludi co ho povazuju za BEST lebo tam maju ppci kontaktov a este ppcnejsich smajlow
/// ine som nehodnotil (QIP, Jabber) takze tie neberte do uvahy do mojho hodnotenia...
& Mrkvosoftacky odporcovia ... si presunte MSN na koniec hodnotenia a stale tu mate skype
& tie lamy z tretej skupiny komentujte, nech sa mam na com zasmiat
/// edit:
len tak mimochodom hrabem sa po nete ohladne IM protokolov a tak som nasiel dalsi zaujimavy prispevok. tak copy:
Vidno, ze ani nevies o com hovoris a pises... nikto ti tu nekaze pouzivat jabber, ja ho tiez nepouzivam, ale to co si napisal vyssie su uplne bludy. Neviem odkial si zobral, to, ze alternativne klienty treba nejako zlozito nastavovat??? Skus na internete pohladat aj nejake agrumenty, pokial zacnes tvrdit, ze ICQ sa moze rovnat s ostatnymi IM protokolmi (uz vobec nehovoriac o klientovi)... Z hladiska bezpecnosti, robustnosti ako aj stability a spolahlivosti (rychlosti, narocnosti...) je ICQ daleko daleko za konkurenciou, jedine v com vynika je jeho reklama v nasom regione(Slovensko/Cesko)... Myslim, ze ty si ten typ cloveka, ktory je fanatik do ICQ a kazdemu znamemu sa snazi nahovorit, ze ICQ je naj...