La Liga:Primera Division

O športe...
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

Nestaci pozerat len El Klasikáá :lol:
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Pepé môže mať geniálne ťahy, prehlad, hlavičky ale ked spraví takmer každý zápas jednu brutálnu minelu ako on má vo zvyku tak sa to vymazáva. A stopér má byť bezchybný a hlavne vyrovananý a to Pepé určite nie je.

Čo sa týka Kaká a tvrdení, že je za zenitom je hlúposť, je v najlepších rokoch, zranenie môžu brzdiť každého. Messi má síce 20 ale na svoj vek bol v minulých sezónach dosť často zranení už mu prajem len zdravie lebo by ho bola škoda. Hráč jeho rozmerov s jeho členkami bude mať o 5 rokov zdravotné problémy podla mňa.

http://aktualne.centrum.sk/sport/futbal ... id=1184138
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

S tým Villom to zatiaľ nie je oficiálne potvrdené, aj keď tiež si myslím, že tiež pôjde do Realu.. som mrte zvedavý, ako to nakoniec dopadne, koľko ešte posíl získajú a ako to bude vyzerať na ihrisku.
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

jerichoo napísal:Pepé môže mať geniálne ťahy, prehlad, hlavičky ale ked spraví takmer každý zápas jednu brutálnu minelu ako on má vo zvyku tak sa to vymazáva. A stopér má byť bezchybný a hlavne vyrovananý a to Pepé určite nie je.

Čo sa týka Kaká a tvrdení, že je za zenitom je hlúposť, je v najlepších rokoch, zranenie môžu brzdiť každého. Messi má síce 20 ale na svoj vek bol v minulých sezónach dosť často zranení už mu prajem len zdravie lebo by ho bola škoda. Hráč jeho rozmerov s jeho členkami bude mať o 5 rokov zdravotné problémy podla mňa.

http://aktualne.centrum.sk/sport/futbal ... id=1184138
tak vraj chce Villu aj Manu a Barca tak uvidíme, ale veľmi tomu nerozumiem, v Manu majú Berbatova,Ronneyho a Tevéza aj keď Tevéz to má nahnuté , v Barcelone bude Villa len pri odchode etoa takže nwm - opäť to asi vyhrá real :D :(

//autoeditácia príspevku ( 15 Jun 2009, 13:37 )
Schelmy napísal:Nestaci pozerat len El Klasikáá :lol:
výborne hral aj na eure a fakt netuším ako si z mojej odpovede vytušila, že sledujem len el clásica
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Villu ziska Real v ManU si udrzia Teveza a Barca si zas ponecha Eto'a mna skor teraz zujima ze kedy Real zacne predavat hracov lebo sa stale hovori len o nakupoch ... naco mu bude tolko hracov dopredu ved tam ma dokopy tak 10 ofenzivnych hracov s toho by kludne poskladal 2 muzstva
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Tak ak ziska madrid este villu a riberyho tak to bude iny kader. Otazne je ale ci sa zohraju nie vzdy to je len o zvucnych menach.
Stoffo10
Light Star
Light Star

nestik napísal:Tak ak ziska madrid este villu a riberyho tak to bude iny kader. Otazne je ale ci sa zohraju nie vzdy to je len o zvucnych menach.
jedného musí uhrať Barca :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:

ale nie- podľa mňa sa už real musí predovšetkým zamerať na defenzívu- kúpiť ešte jedného stopéra a ľavého beka a až tak hľadať ďalšie hviezdy do útoku - ronaldo,kaká,raúl,higuáin,robben,nistelroij to už im stačí v pohode ale chýba im playmaker a lepší dm- kaká je niečo ako podhrot, ronaldo krídlo, van der vaart to v španielsku nezvláda a sneijdera chcejú predať - tak koho tam dajú? realu hráč typu xavi,fabregas,llampard proste chýba ale mňa to teší len nech si kupujú ďalej útočníkov :)
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

No veru.. zadné rady by sa im skôr hodilo posilniť smerom dopredu sú na tom už celkom dobre tak neviem čo špekulujú toľko. Pevne dúfam, že nezískajú už Villu ani Riberyho :smt018 ( ale ani ostatné kluby :D Ja som za to, nech ostanú obaja tam, kde sú)
Stoffo10
Light Star
Light Star

Muffi napísal:No veru.. zadné rady by sa im skôr hodilo posilniť smerom dopredu sú na tom už celkom dobre tak neviem čo špekulujú toľko. Pevne dúfam, že nezískajú už Villu ani Riberyho :smt018 ( ale ani ostatné kluby :D Ja som za to, nech ostanú obaja tam, kde sú)
tak skôr či neskôr odísť musia- valencia a bayern sú na nich málo :D :D
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Je zaujímavé sledovať prestupovú politiku Realu, ktorý ešte dva roky dozadu budoval mužstvo tvorené prevažne Holanďanmi a teraz sú na prestupovej listine van Nistelrooy, Sneijder, van der Vaart, Robben, Huntelaar aj Drenthe...
Ale každopádne som spokojný s prestupom Ronalda, ktorý sa mi za posledný rok mimoriadne zhnusil a dúfam, že ManU využije 80 miliónov £ na dobré posilnenie kádra...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Vazne nechpapem preco tam su tyto hraci, najma Van Nistelrooy a Huntelar. Ked tyto odijdu som zvedavy kto bude v utoku.
Innocence
VIP
VIP

Tak tak, pán Peréz sa zrejme spolieha na dokončenie prestupu Davida Villu, možno do konca prestupového obdobia ešte ulovia nejakého útočníka, ale tak v. Nistelrooya by som si jednoznačne nechal na jeho mieste, neviem aká forma ho zastihne po zranení, ale pred ním hral dobre..
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Van Nistelrooya by určite nemali predávať, robia chybu. Síce nemá nejaké obdivuhodné fyzické schopnosti, ale ten chlap má proste nejaký čuch na tie góly. Vie, kam sa má postaviť, kedy si nabehnúť a podobne. Spolu s Raulom je to jeden z dvoch hráčov Realu, ktorý majú môj obdiv.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Muffi napísal:Van Nistelrooya by určite nemali predávať, robia chybu. Síce nemá nejaké obdivuhodné fyzické schopnosti, ale ten chlap má proste nejaký čuch na tie góly. Vie, kam sa má postaviť, kedy si nabehnúť a podobne. Spolu s Raulom je to jeden z dvoch hráčov Realu, ktorý majú môj obdiv.
Celkovo neviem ci bola sezone ktoru Niselrooy odohral celu a nebol minimalne najlepsim strelcom muzstva, jak v Madride tak aj Manchestri a Eidhovene.
Stoffo10
Light Star
Light Star

http://www.eurofotbal.cz/clanky/robbeno ... uje-88694/

tak a perézov projekt začína vyzerať fakt dobre :D :D :D presne tak ako som čakal :)
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Stoffo10 napísal:http://www.eurofotbal.cz/clanky/robbeno ... uje-88694/

tak a perézov projekt začína vyzerať fakt dobre :D :D :D presne tak ako som čakal :)
jop este pride zaciatok sezony a neuspechy a bude dielo dokonane :)
Stoffo10
Light Star
Light Star

- eXo - napísal:jop este pride zaciatok sezony a neuspechy a bude dielo dokonane :)
vyhadzovať a vyhrážať sa najlepšiemu hráčovi realu v minulej sezóne tak to fakt dokáže len peréz company :D :D
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Stoffo10 napísal:vyhadzovať a vyhrážať sa najlepšiemu hráčovi realu v minulej sezóne tak to fakt dokáže len peréz company :D :D
tak to hej som vazne zvedavy ako by to vyzeralo keby este kupili Riberyho a ich troch postavili vedla seba ... ved to by sa tam tlacili a dokopy nic nezahrali
Innocence
VIP
VIP

Toto vyzerá na nekonečnú zápletku..
http://sport.cas.sk/clanok/121316/prekv ... redaj.html
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Innocence napísal:Toto vyzerá na nekonečnú zápletku..
http://sport.cas.sk/clanok/121316/prekv ... redaj.html
ano to iste sa hovorilo aj o Ronaldovy ... podla man ho predaju ved Valenica sa topi v dlhoch musi sa s toho dako vyskrabat
Napísať odpoveď