[PROTOTYPE]
Preklep? Vies ty co je to preklep? Omfg.Slayter napísal:Btw. ked chcete ukradnut tank, alebo vrtulnik, tak je to v Upgrades a tam v Vehicles.
// Ah tak nie, tak musite Stealth consumnut niekoho na base kto ma schopnost riadit [pilot, driver]. Sorry za preklep
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
hmm, mam misiu s vrtulnikom, ze "test weapon systems"
na mape mam tri viral detectory oznacene, vypada to tak, ze ich mam znicit... ale.... akosi mozem do nich strielat kolko chcem, aj mozem do nich "rucne" buchat a kopat, ale nic sa nedeje, nejde to znicit....
neviete mi niekto poradit, kto ste tam ?
diky
na mape mam tri viral detectory oznacene, vypada to tak, ze ich mam znicit... ale.... akosi mozem do nich strielat kolko chcem, aj mozem do nich "rucne" buchat a kopat, ale nic sa nedeje, nejde to znicit....
diky
tak poviem vám len tri veci, ktoré sa mi na tejto hre páčia. demolácia mesta, špeciálne schopnosti hlavného hrdinu, grafika. ostatné je o ničom. ale čo ma najviac odradilo na tejto hre, je veľká "obtiažnosť" aj na najmenšej obtiažnosti. tu si osobne myslím, že veľa ľudí bude používať cheaty. a navyše je niekedy podľa mňa dosť stereotypná
-
lekoklatik
VIP
No, mna to nahodou dost bavi, na videu mozno vypada, ze je nesmrtelny a je pravda, ze vydrzi toho dost, ale cim hlbsie ste v hre, tym je to tazsie. Napriklad kym som presiel tu cast, co je aj v gameplay videu v tej armadnej budove, kde su tie zrudy, pekne som sa zapotil, dalej v hre ani nehovorim. Ale musim sa pochvalit, ze ma zatial zabili len par krat
...
-
->slavo<-
Addict
jasne tam som si tiez nevedel rady Musis byt vo vrtulniku prilet pritie detectory a skus ich zamerat TAB a potom skus vymenit zbrane zo samopalu na rakety. a mali by sa dat znicit . tiez som nechapal preco to nejde ale potom to slo .AXO napísal:hmm, mam misiu s vrtulnikom, ze "test weapon systems"
diky
Inac velmi kvalitna hra a vrtulnik je najlepsia vec . vcera som obiavil lietadlovu lod . som zvedavy kedy si zalietam v stihacke ale to asi nepojde .
Nestretol sa niekto s týto problémom ? : Spustím hru a je tam to úvodné intro (ako tam lieta,skáče atp...) Intro prejde až nakoniec, kedy sa zobrazi logo PROTOTYPE a dole je Press Enter. Ale keď stlač=im enter zase sa len spustí intro.. aj keď ho zruším enterom,medzerníkom, stále je tam len úvodna obrazovka z PRESS ENTER ...
Dosť sa bojím že to bude mojou zostavou, amd3800+,1gb ram,7600GS, xp
-
lekoklatik
VIP
Skontaktuj sa s týmto chalanom či sa mu to podarilo vyriešiťSajmon napísal:Nestretol sa niekto s týto problémom ? : Spustím hru a je tam to úvodné intro (ako tam lieta,skáče atp...) Intro prejde až nakoniec, kedy sa zobrazi logo PROTOTYPE a dole je Press Enter. Ale keď stlač=im enter zase sa len spustí intro.. aj keď ho zruším enterom,medzerníkom, stále je tam len úvodna obrazovka z PRESS ENTER ...
macinak napísal:nazdar nestalo sa vam niekomu ze vam nechce nabehnut menu???...stale dookola mi ide len to uvodne video....a obrazovka s napisom stlac enter...ked ho stlacim tak nabehne video a po skonceni ukazky zase len stlac enter..a fut dookola...neviete kde moze byt chyba?
Zatiaľ neodpovedal, ale čo som sa doč=ital ak problém ma viacej ľudí aj s lepšími PC takže zostavou to nebude.. Ale nikde nikomu neodpovedali..
////
//edit
ROFL, nič iné sa na to nedá povedať, skúšal som všeličo ale nič nepomohlo, tak som sa naštval a ten ENTER stlačil tak 50x posebe.... až sa hra rozbehla do menu :DD
//edit
ROFL, nič iné sa na to nedá povedať, skúšal som všeličo ale nič nepomohlo, tak som sa naštval a ten ENTER stlačil tak 50x posebe.... až sa hra rozbehla do menu :DD
-
lekoklatik
VIP
-
zdenko.xxxx
Light Star
jj podľa mňa je to dosť obmedzované HW. Ludia chcú hlavne optimalizované hry, nie nápady, ktoré ani nebudú mať možnosť vidieť s ohladom na HW požiadavky. Preto vyvojari robia mesiace na optimalizácií( tento čas by mohli tráviť vylepšovaním hry ) a potom sa postupom hry vytvára obraz stereotypu. Hlavne v týchto open world gameskách. Mne osobne sa Prototype páči. Je to neskutočný unreal:D ale išiel som už s tým názvom Prototyp do toho. Má to takmer rovnaký nádych ako Spiderman Web of Shadows - tie skoky, tie comba, tie vedlajšie misie, tá volnosť, tie typy misií. Ale Prototype je oveľa brutálnejší a akčnejší s lepšiou interakciou s okolím, aj ked graficky vyzerá pre dosť ludí lacno, ale zážitok z hrania je u mna 100%.moosha napísal:Napadov je vela. Ale vacsina je teraz este nezrealizovatelna. Ako kedysi urobit 3D hru, alebo hru kde su aj ine prostredia a pod.
ako že hra nieje zlá. ale priznám sa, že veľa krát som mal čo robiť, aby som pri vlastnej obrane nezodral klávesnicu, ak som nejakým spôsobom poštval armádu v meste proti sebe. vojaci, super vojaci, mutanti, tanky, vrtuľníky. vývojári teda vedeli, ako nám majú "spestriť zábavu", a zdvihnúť adrenalín v krvi 
-
->slavo<-
Addict
Vsak ta grafika je uplne v pohode vobec to neni tak zle jak tu niektory pisete , ked budete hrat hru v rozliseni 1650 x1050 a vsetky detaili na HIgh , tak je to dost pekne graficky , hlavne vybuchy , alebo tie Mass chapadla na celu ulicu velmi pekne efekty , tiez je fakt dost dore spravene ked skacete na vrtulnik zo zadu jak treba oskocit zo zadneho kridla do kokpitu to je nadhera . Hral som to aj na 106cm plazme . a nic sa tomu nevyrovna . a hovorit o tejto hre ze je konzoloidna sa preberte zo sna.
jedine co mne chyba v tejto hre je asi multiplayer . snad sa casom dockame mohlo by to byt celkom fajn .
aj by sa dalo co robit mesto je dost velke .
aj by sa dalo co robit mesto je dost velke .