Dobry horor

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

A čo Omen? Ja som si včera stiahol jednotku originál, ale sú ešte 2 pokračovania + jeden ďalší film Omen IV: The Awakening.
Chcem sa opýtať, či niekto videl všetky 4 (Omen, Omen II, Omen III: The Final Conflict, Omen IV: The Awakening), a teda, či stoja za to. O remake som čítal, že je veľmi slabý, takže o ten sa pokúšať nebudem, ale tieto ma zaujímajú.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

lekoklatik napísal:Nechápem tomuto príspevku kvôli tomu ešteže ale ak si chceš skutočne film užiť, nauč sa čítať. /titulky/ ak bude chcieť niekto napísať že pri čítaní sa nemôžem pozerať na film tak hold čo už. Ja stíham.
Najlepsie je naucit sa po anglicky :) Pri REC som sa vsak dokonale vzil do ulohy ludi, co musia vsetko citat a zacal som ich chapat :)
Inac neviete o nejakom novom horore, kde sa nezameriavaju na detailne zabery odseknutych koncatin, ale skor na atmosferu? Mam pocit, ze vsetky horory odtialto som uz videl, ak neratam tie humusacke :)

//autoeditácia príspevku ( 12 Jun 2009, 8:25 )
Kelko napísal:to si musis robit prdel :wink: vela ludi bolo z toho v prdeli ze to pozerali vecer a sa skoro pokakali setci do radu... mno velmi mam horrory rad tak som to kukal v noci sam, a musel som si overit ci kukam rovnaku vec a nie nejaku komediu : D ... vyslovene smiesne situacie so zombikmy, atmosfera nulova lakacky ziadne, proste cele zle :D nic v zlom :)
a aby som nebol od veci, tak posledny horror ktory nebol zly bol jazero smrti, akoze moc to s horrom nema ale ma to atmosferu co je u mna prvorade... neviem strasne malo horrov je pri ktorych sa clovek fakt boji... (tiez som skusil one missed call, ale potom ako sa ta zena hodila pod vlak som to vypol, strata casu)
To ti neberiem, ale ja som pri Rec vymakol atmosferu, bol som sam doma a pozeral som to v noci :)
Presne rovnako som kedysi pozrel aj Blair Witch a z toho som potom ostal riadne rozklepany :)
Neviem v akych podmienkach si videl Rec, ale ja sa od cias Blair Witch snazim pozerat horory vyhradne sam a po tme, vtedy je atmosfera najlepsia :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Zubatá vagína :D
Strašidelný film pre každého chlapa :smt009
nauraa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nauraa »

GothaR napísal:snazim pozerat horory vyhradne sam a po tme, vtedy je atmosfera najlepsia :)
Presne :)

Mne sa v poslednej dobe celkom pacil horor The Children, pozrela som si aj Mum & Dad, ktory mi trochu pripominal francuzskych Martyrs. Nemaju sice nejake zavratne hodnotenia, ale podla mna boli fajn. Najradsej mam vsak horory typu Ils.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

nauraa napísal:Presne :)

Mne sa v poslednej dobe celkom pacil horor The Children, pozrela som si aj Mum & Dad, ktory mi trochu pripominal francuzskych Martyrs. Nemaju sice nejake zavratne hodnotenia, ale podla mna boli fajn. Najradsej mam vsak horory typu Ils.
no človeče... :) baba a takato fanušička exploitation filmov :D lol, mam na mysli konkretne Mum & Dad a Martyrs (tam sam mi zda, že v sala pri premiere mali určiti členovia produkcie dosť po 20 minutach filmu) heh.. jedine, čo ma sklamalo v poslednej dobe v žanri exploitation filmov je film Gag fakt slabe.. hrali to na ťažku brutalitu, ale vyznelo to dosť amatersky. a Ils som už odporučal aj ja :) fakt dobry film, francuzi su horrovi majstri ;)

//a ked niekomu nejde len o atmosferu (nie je to horror), ale stači mu tam brutalita, tak sa kludne pustite do filmu Ichi The Killer :) pri premiere v japonsku rozdavali v sale sačiky na vracanie :D fakt dobry film z prostredia japonskej mafie
LICAN
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa LICAN »

Mek napísal:Co poviete na toto, videli ste niekto? Ja mam nejaky dvojCD dvd rip z lamiek a neviem zohnat titulky :? takze pozriem az potom...
Skúšal si niečo také ako titulky.com?
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Akoze videl som tu Zubatu Vaginu co tu niekto spominal, naozaj velmi dobry film. Nechcel by som zazit xD

http://www.csfd.cz/film/227794-intimne- ... ina-teeth/

Len jednemu nechapem, preco sa tam hlavne postavy hraju na 16 rocnych ked napr. hlavna herecka v case natacania mala 25 rokov!!!
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

LICAN napísal:Skúšal si niečo také ako titulky.com?
Skúšal si niečo také ako pozrieť dátum jeho príspevku?
//iste
LICAN
Medium Expert
Medium Expert

mi-chau napísal:Skúšal si niečo také ako pozrieť dátum jeho príspevku?
To bolo nasmerované len pre prípad že by to ešte nekukol.
Mahonacik
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mahonacik »

V nedelu [21.6.2009] bol na Markize dobry horor volal sa ,,Tábor hrôzy,,
Bol to podla mna super horor nebol az taky drsny ale bola tam aj humor aj strach :cry:

alee Pach krvi - THE BEST
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

Mahonacik napísal:V nedelu [21.6.2009] bol na Markize dobry horor volal sa ,,Tábor hrôzy,,
Bol to podla mna super horor nebol az taky drsny ale bola tam aj humor aj strach :cry:

alee Pach krvi - THE BEST
nic v zlom ale ten "horor" na markize tak to som si vazne prvu polhodinu myslel ze je to nejaka parodia,komedia...az potom mi doslo ze tvorcovia to vazne mysleli ako horor :lol:
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Stiahni ma do pekla CSFD
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

twardykamen napísal:nic v zlom ale ten "horor" na markize tak to som si vazne prvu polhodinu myslel ze je to nejaka parodia,komedia...az potom mi doslo ze tvorcovia to vazne mysleli ako horor :lol:
mysleli to važne ako horror? ked si tam počas celeho filmu nepostrehol komedialne prvky, tak musiš byť tutovo slepy.. ešte aj na csfd maš uvedene, že je to Komedia/Horror
LICAN
Medium Expert
Medium Expert

MP4-24 napísal: Stiahni ma do pekla CSFD
Ten horor mám,no nevieš kde ku nemu môžem zohnať titulky. cz/sk to je jedno.
Mahonacik
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mahonacik »

twardykamen napísal:nic v zlom ale ten "horor" na markize tak to som si vazne prvu polhodinu myslel ze je to nejaka parodia,komedia...az potom mi doslo ze tvorcovia to vazne mysleli ako horor :lol:
lool mas pravdu aj ja som si to myslel...som napisal bol tam aj humor cizee taka hororova komedia nieco jak scary movie....ale klub hrôzy nesiaha scary movimu ani po päty :D
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Ils - dobry horor to bol, ale na Eden Lake sa zdaleka nechyta/vlastne nic v poslednej dobe/
villmark - dalsi film typu "chata a les" ten dej sa aj celkom dal, ale zaver ma sklamal na celej ciare a ten typek, co tam v lese dviha tu rampu, som vobec nepochopila, co s tym vsetkym vlastne mal. To hodnotenie na CSFD je urcite dost prehnane
http://www.csfd.cz/film/139234-villmark/
marianna
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marianna »

mne sa dost pacil Reeker: Na půl cesty kamoska to nevydrzala dokukat :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Celkom sa mi páčil horor The Exorcism of Emily Rose
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »