Dobry horor
-
Iron-Eddie
Light Professional
A čo Omen? Ja som si včera stiahol jednotku originál, ale sú ešte 2 pokračovania + jeden ďalší film Omen IV: The Awakening.
Chcem sa opýtať, či niekto videl všetky 4 (Omen, Omen II, Omen III: The Final Conflict, Omen IV: The Awakening), a teda, či stoja za to. O remake som čítal, že je veľmi slabý, takže o ten sa pokúšať nebudem, ale tieto ma zaujímajú.
Chcem sa opýtať, či niekto videl všetky 4 (Omen, Omen II, Omen III: The Final Conflict, Omen IV: The Awakening), a teda, či stoja za to. O remake som čítal, že je veľmi slabý, takže o ten sa pokúšať nebudem, ale tieto ma zaujímajú.
Najlepsie je naucit sa po anglickylekoklatik napísal:Nechápem tomuto príspevku kvôli tomu ešteže ale ak si chceš skutočne film užiť, nauč sa čítať. /titulky/ ak bude chcieť niekto napísať že pri čítaní sa nemôžem pozerať na film tak hold čo už. Ja stíham.
Inac neviete o nejakom novom horore, kde sa nezameriavaju na detailne zabery odseknutych koncatin, ale skor na atmosferu? Mam pocit, ze vsetky horory odtialto som uz videl, ak neratam tie humusacke
//autoeditácia príspevku ( 12 Jun 2009, 8:25 )
To ti neberiem, ale ja som pri Rec vymakol atmosferu, bol som sam doma a pozeral som to v nociKelko napísal:to si musis robit prdelvela ludi bolo z toho v prdeli ze to pozerali vecer a sa skoro pokakali setci do radu... mno velmi mam horrory rad tak som to kukal v noci sam, a musel som si overit ci kukam rovnaku vec a nie nejaku komediu : D ... vyslovene smiesne situacie so zombikmy, atmosfera nulova lakacky ziadne, proste cele zle
nic v zlom
![]()
a aby som nebol od veci, tak posledny horror ktory nebol zly bol jazero smrti, akoze moc to s horrom nema ale ma to atmosferu co je u mna prvorade... neviem strasne malo horrov je pri ktorych sa clovek fakt boji... (tiez som skusil one missed call, ale potom ako sa ta zena hodila pod vlak som to vypol, strata casu)
Presne rovnako som kedysi pozrel aj Blair Witch a z toho som potom ostal riadne rozklepany
Neviem v akych podmienkach si videl Rec, ale ja sa od cias Blair Witch snazim pozerat horory vyhradne sam a po tme, vtedy je atmosfera najlepsia
Presne :)GothaR napísal:snazim pozerat horory vyhradne sam a po tme, vtedy je atmosfera najlepsia :)
Mne sa v poslednej dobe celkom pacil horor The Children, pozrela som si aj Mum & Dad, ktory mi trochu pripominal francuzskych Martyrs. Nemaju sice nejake zavratne hodnotenia, ale podla mna boli fajn. Najradsej mam vsak horory typu Ils.
-
Old Dirty Bastard
Guru
no človeče...nauraa napísal:Presne![]()
Mne sa v poslednej dobe celkom pacil horor The Children, pozrela som si aj Mum & Dad, ktory mi trochu pripominal francuzskych Martyrs. Nemaju sice nejake zavratne hodnotenia, ale podla mna boli fajn. Najradsej mam vsak horory typu Ils.
//a ked niekomu nejde len o atmosferu (nie je to horror), ale stači mu tam brutalita, tak sa kludne pustite do filmu Ichi The Killer
-
MakeFake
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
Akoze videl som tu Zubatu Vaginu co tu niekto spominal, naozaj velmi dobry film. Nechcel by som zazit xD
http://www.csfd.cz/film/227794-intimne- ... ina-teeth/
Len jednemu nechapem, preco sa tam hlavne postavy hraju na 16 rocnych ked napr. hlavna herecka v case natacania mala 25 rokov!!!
http://www.csfd.cz/film/227794-intimne- ... ina-teeth/
Len jednemu nechapem, preco sa tam hlavne postavy hraju na 16 rocnych ked napr. hlavna herecka v case natacania mala 25 rokov!!!
-
twardykamen
Medium Professional
nic v zlom ale ten "horor" na markize tak to som si vazne prvu polhodinu myslel ze je to nejaka parodia,komedia...az potom mi doslo ze tvorcovia to vazne mysleli ako hororMahonacik napísal:V nedelu [21.6.2009] bol na Markize dobry horor volal sa ,,Tábor hrôzy,,
Bol to podla mna super horor nebol az taky drsny ale bola tam aj humor aj strach
alee Pach krvi - THE BEST
-
Old Dirty Bastard
Guru
mysleli to važne ako horror? ked si tam počas celeho filmu nepostrehol komedialne prvky, tak musiš byť tutovo slepy.. ešte aj na csfd maš uvedene, že je to Komedia/Horrortwardykamen napísal:nic v zlom ale ten "horor" na markize tak to som si vazne prvu polhodinu myslel ze je to nejaka parodia,komedia...az potom mi doslo ze tvorcovia to vazne mysleli ako horor
-
Mahonacik
Expert
lool mas pravdu aj ja som si to myslel...som napisal bol tam aj humor cizee taka hororova komedia nieco jak scary movie....ale klub hrôzy nesiaha scary movimu ani po pätytwardykamen napísal:nic v zlom ale ten "horor" na markize tak to som si vazne prvu polhodinu myslel ze je to nejaka parodia,komedia...az potom mi doslo ze tvorcovia to vazne mysleli ako horor
-
pryja
Darca
Ils - dobry horor to bol, ale na Eden Lake sa zdaleka nechyta/vlastne nic v poslednej dobe/
villmark - dalsi film typu "chata a les" ten dej sa aj celkom dal, ale zaver ma sklamal na celej ciare a ten typek, co tam v lese dviha tu rampu, som vobec nepochopila, co s tym vsetkym vlastne mal. To hodnotenie na CSFD je urcite dost prehnane
http://www.csfd.cz/film/139234-villmark/
villmark - dalsi film typu "chata a les" ten dej sa aj celkom dal, ale zaver ma sklamal na celej ciare a ten typek, co tam v lese dviha tu rampu, som vobec nepochopila, co s tym vsetkym vlastne mal. To hodnotenie na CSFD je urcite dost prehnane
http://www.csfd.cz/film/139234-villmark/
-
PepoJr.
Medium Star
u mna vedie horor Pad do tmy