Pohár konfederácií FIFA 2009

O športe...
Sagittarius
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Pohár konfederácií FIFA 2009

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Dnes sa v JAR začal Pohár Konfederácií FIFA, prvý zápas medzi JAR a Irakom nejako neoslnil a skončil 0:0.

Informácie o turnaji, história, účastníci, zostavy a program:

Pohár konfederácií FIFA 2009 - aj súboj Brazília - Taliansko

Na stránke fifa.com :

FIFA Confederations Cup South Africa 2009
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Prvý zápas som pozeral od 60. minúty - dokopy nič zaujímavé, jedna šanca, keď mohol padnuť gól, ale vlastný hráč stál v ceste strely a zabránil gólu.. ale neodradí ma to od sledovania ďalšieho priebehu, teším sa na viaceré zápasy.
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

je to výborne vymyslený turnaj- potlesk fifa! :) aspoň sa afričania otestujú s organizáciou a tímy sa pripravia turnajovým spôsobom navyše zaujímavé aj pre nás divákov v čase nudného leta :(

brazília,španielsko,taliansko,egypt........ no sľubuje to zaujímavú podívanú :D :D :D fandím samozrejme furii espaňola - jediný tím,ktorý hrá systémom Barcy a aj sa im to darí :P inak som strašne zvedavý na brazíliu- dlho som ich nevidel v akcii- juhoamerickú kvalifikáciu nesledujem takže uvidíme - egypt je čiernym kôňom môže prekvapiť- každopádne vo finále budú určite 2 silné tímy takže sa máme na čo tešiť :shock: :)
Innocence
VIP
VIP

BRA vyzerá dobre zatiaľ, vychádzajú im štandardky, pekne sa vešajú do vzduchu.. polčasové skóre 3:1, tajne dúfam vo finále BRA - ESP.
Stoffo10
Light Star
Light Star

Innocence napísal:BRA vyzerá dobre zatiaľ, vychádzajú im štandardky, pekne sa vešajú do vzduchu.. polčasové skóre 3:1, tajne dúfam vo finále BRA - ESP.
tak brazília má dobre poskladaný tím- výborné výkony zatiaľ Dani,Luis Fabiano a Kaká taky slušne - egypt nehrá špatne, ale nejako im to nejde, ale stále dúfam, že talianov by mohli vyšachovať - na tých som večer zvedavý neviem čo mám od talianov čakať :shock: :roll:
Innocence
VIP
VIP

Dejú sa ohromné veci, Egypt za dve minúty dva góly a a razom je vyrovnané na 3:3.. uvidíme či sa podarí streliť jednému z tímov ešte 1 gól.
Stoffo10
Light Star
Light Star

tak ako som písal-egypt bude čiernym koňom- škoda, že nezobrali body brazílii :( :( fandil som im za ten sympatický herný prejav

som zvedavý na Talianov v akej forme sa tí predstavia , ale zatiaľ to vyzerá na jasný koncert španielov :D :D aj keď Brazília má dobrý tím takže uvidíme - dúfam, že sa Egypt kvalifikuje na ms mohol by byť dobrým spestrením
Innocence
VIP
VIP

Egypt si tie body strašne zaslúžil, fandil som im, lebo cez druhý polčas predvádzali parádny futbal, v strede ihriskua si vytvárali priestor, smerom dopredu boli nebezpeční, len tá nešťastná ruka ojoj.. už som myslel, že ujo Howard Sieť neodpíska, ale napokon (správne) odpískal a Kaká sa z penalty nepomýlil.. nevadí no.
kutlo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutlo »

vy myslite zápas co bol medzi talinmi a usa????jedine co som videl jak clark skopol gattusa :shock:
Innocence
VIP
VIP

kutlo napísal:vy myslite zápas co bol medzi talinmi a usa????jedine co som videl jak clark skopol gattusa :shock:
Nie, hovorili sme o zápase Brazília - Egypt.. ITA-USA bol tiež dobrý zápas, keď nastúpil Rossi, Taliani značne ožili a obrátili zápas, ale čo už, taký je šport.. stále tajne dúfam vo finále ESP-BRA, ako to Španieli Kanárikom natrú..
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Som si pozrel poslednych 25minut zapasu EGY-ITA a co tam ten Egyptsky brankar pochytal to bolo neskutocne :shock:

Vigor: +1 :lol:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Videl som z toho zapasu druhy polcas ale uprimne musim povedat, ze som sa v duchu velmi nasmial na tom, ako egyptania zdrzovali, teda nie priamo na tom ako zdrzovali skor ako to Talianov stvalo :D . Nuz, byt pokoreny vlastnymi zbranami musi byt krute.
Sagittarius
Guru
Guru

Španielom už chýba len jeden zápas a majú rekord. Len by ma zaujímalo podľa, čoho na tomto turnaji žrebovali skupiny, lebo sa mi zdajú výkonnostne nevyrovnané. A: Španielsko (1. v rebríčku FIFA), JAR (72.), Irak (77.) a Nový Zéland (82.)
B: Taliansko (4.), Brazília (5.), USA (14.) a Egypt (40.).
Viem, že rebríček FIFA celkom neodzrkadľuje kvalitu jednotlivých tímov, ale rozdiely v kvalite sú jasne viditeľné v priebehu celého turnaja.
Stoffo10
Light Star
Light Star

Sagittarius napísal:Španielom už chýba len jeden zápas a majú rekord. Len by ma zaujímalo podľa, čoho na tomto turnaji žrebovali skupiny, lebo sa mi zdajú výkonnostne nevyrovnané. A: Španielsko (1. v rebríčku FIFA), JAR (72.), Irak (77.) a Nový Zéland (82.)
B: Taliansko (4.), Brazília (5.), USA (14.) a Egypt (40.).
Viem, že rebríček FIFA celkom neodzrkadľuje kvalitu jednotlivých tímov, ale rozdiely v kvalite sú jasne viditeľné v priebehu celého turnaja.
to by som aj ja rád vedel podľa čoho sa robí ten žreb- ale asi to bude len obyčajný náhodný los
Sagittarius
Guru
Guru

Možno dva koše: 1.: Španielsko, Taliansko, Brazília a JAR (ako domáci) a 2.: USA, Egypt, Irak, Nový Zéland.
Innocence
VIP
VIP

Tak včera to bolo iné divadlo, postúpili Američania hoci zo začiatku sa javili ako najnepravdepodobnejší na postup.. Škoda, že Egypt odišiel, rovnako Taliani v 1. polčase nemali ani len nárok konkurovať brazílskym tanečníkom samby.. už sa teším na rozprávkové finále.
Sagittarius
Guru
Guru

Takže Španieli nevytvorili nový rekord. Ale už od začiatku zápasu bolo vidieť, že to budú mať ťažké, a potom ako Američania strelili prvý gól to bolo ešte jasnejšie. Dnes by im asi ani dva zápasy nestačili na to aby strelili gól, lebo z toho, čo sa im dnes podarilo zahodiť mohli byť kľudne aj tri aj viac gólov. :)
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FAIL »

No, tí Španieli tomu teda dali. No nedali, dali Američania. :lol: Predviedli v skutku dobrý výkon, obetavé obranné zakroky, v celku dobrý brankár, na druhej strane útočili asi 10% z celkového času, 2. gól viac-menej o náhode a pod. Ale mali snahu, chceli hrať a aj hrali,... pardon, vyhrali. :)
Napísať odpoveď