Pohár konfederácií FIFA 2009
-
Sagittarius
Guru
Pohár konfederácií FIFA 2009
Dnes sa v JAR začal Pohár Konfederácií FIFA, prvý zápas medzi JAR a Irakom nejako neoslnil a skončil 0:0.
Informácie o turnaji, história, účastníci, zostavy a program:
Pohár konfederácií FIFA 2009 - aj súboj Brazília - Taliansko
Na stránke fifa.com :
FIFA Confederations Cup South Africa 2009
Informácie o turnaji, história, účastníci, zostavy a program:
Pohár konfederácií FIFA 2009 - aj súboj Brazília - Taliansko
Na stránke fifa.com :
FIFA Confederations Cup South Africa 2009
je to výborne vymyslený turnaj- potlesk fifa!
aspoň sa afričania otestujú s organizáciou a tímy sa pripravia turnajovým spôsobom navyše zaujímavé aj pre nás divákov v čase nudného leta
brazília,španielsko,taliansko,egypt........ no sľubuje to zaujímavú podívanú
fandím samozrejme furii espaňola - jediný tím,ktorý hrá systémom Barcy a aj sa im to darí
inak som strašne zvedavý na brazíliu- dlho som ich nevidel v akcii- juhoamerickú kvalifikáciu nesledujem takže uvidíme - egypt je čiernym kôňom môže prekvapiť- každopádne vo finále budú určite 2 silné tímy takže sa máme na čo tešiť

brazília,španielsko,taliansko,egypt........ no sľubuje to zaujímavú podívanú
tak brazília má dobre poskladaný tím- výborné výkony zatiaľ Dani,Luis Fabiano a Kaká taky slušne - egypt nehrá špatne, ale nejako im to nejde, ale stále dúfam, že talianov by mohli vyšachovať - na tých som večer zvedavý neviem čo mám od talianov čakaťInnocence napísal:BRA vyzerá dobre zatiaľ, vychádzajú im štandardky, pekne sa vešajú do vzduchu.. polčasové skóre 3:1, tajne dúfam vo finále BRA - ESP.
tak ako som písal-egypt bude čiernym koňom- škoda, že nezobrali body brazílii
fandil som im za ten sympatický herný prejav
som zvedavý na Talianov v akej forme sa tí predstavia , ale zatiaľ to vyzerá na jasný koncert španielov
aj keď Brazília má dobrý tím takže uvidíme - dúfam, že sa Egypt kvalifikuje na ms mohol by byť dobrým spestrením
som zvedavý na Talianov v akej forme sa tí predstavia , ale zatiaľ to vyzerá na jasný koncert španielov
Egypt si tie body strašne zaslúžil, fandil som im, lebo cez druhý polčas predvádzali parádny futbal, v strede ihriskua si vytvárali priestor, smerom dopredu boli nebezpeční, len tá nešťastná ruka ojoj.. už som myslel, že ujo Howard Sieť neodpíska, ale napokon (správne) odpískal a Kaká sa z penalty nepomýlil.. nevadí no.
Nie, hovorili sme o zápase Brazília - Egypt.. ITA-USA bol tiež dobrý zápas, keď nastúpil Rossi, Taliani značne ožili a obrátili zápas, ale čo už, taký je šport.. stále tajne dúfam vo finále ESP-BRA, ako to Španieli Kanárikom natrú..kutlo napísal:vy myslite zápas co bol medzi talinmi a usa????jedine co som videl jak clark skopol gattusa
-
Sagittarius
Guru
Španielom už chýba len jeden zápas a majú rekord. Len by ma zaujímalo podľa, čoho na tomto turnaji žrebovali skupiny, lebo sa mi zdajú výkonnostne nevyrovnané. A: Španielsko (1. v rebríčku FIFA), JAR (72.), Irak (77.) a Nový Zéland (82.)
B: Taliansko (4.), Brazília (5.), USA (14.) a Egypt (40.).
Viem, že rebríček FIFA celkom neodzrkadľuje kvalitu jednotlivých tímov, ale rozdiely v kvalite sú jasne viditeľné v priebehu celého turnaja.
Viem, že rebríček FIFA celkom neodzrkadľuje kvalitu jednotlivých tímov, ale rozdiely v kvalite sú jasne viditeľné v priebehu celého turnaja.
to by som aj ja rád vedel podľa čoho sa robí ten žreb- ale asi to bude len obyčajný náhodný losSagittarius napísal:Španielom už chýba len jeden zápas a majú rekord. Len by ma zaujímalo podľa, čoho na tomto turnaji žrebovali skupiny, lebo sa mi zdajú výkonnostne nevyrovnané. A: Španielsko (1. v rebríčku FIFA), JAR (72.), Irak (77.) a Nový Zéland (82.)
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
Takže Španieli nevytvorili nový rekord. Ale už od začiatku zápasu bolo vidieť, že to budú mať ťažké, a potom ako Američania strelili prvý gól to bolo ešte jasnejšie. Dnes by im asi ani dva zápasy nestačili na to aby strelili gól, lebo z toho, čo sa im dnes podarilo zahodiť mohli byť kľudne aj tri aj viac gólov.