V prvom rade sa treba o tie vlasy vediet starat a nie len koli tomu ze som metlak tak si burinu necham na hlave narast... Niekomu sa hodia ale taky co si to len koli stylu davaju... Bleh..
Inak ja som za taky priemer, kym mi do oci nejdu si necham narast a potom dole tak na 3cm
sv3stka napísal:V prvom rade sa treba o tie vlasy vediet starat a nie len koli tomu ze som metlak tak si burinu necham na hlave narast... Niekomu sa hodia ale taky co si to len koli stylu davaju... Bleh..
Inak ja som za taky priemer, kym mi do oci nejdu si necham narast a potom dole tak na 3cm
tak ja som mal 35 cm vlasy, dost huste.. uz ma srali, tak som ich predal ... dostal som slusnych 800;- cakal som pritom nejake 300;- aj mam pokoj aj peniaze....
jurajko1 napísal:tak ja som mal 35 cm vlasy, dost huste.. uz ma srali, tak som ich predal ... dostal som slusnych 800;- cakal som pritom nejake 300;- aj mam pokoj aj peniaze....
jurajko1 napísal:tak ja som mal 35 cm vlasy, dost huste.. uz ma srali, tak som ich predal ... dostal som slusnych 800;- cakal som pritom nejake 300;- aj mam pokoj aj peniaze....
to sa vlasy kupuju? aha na parochne sorry, a kde si ich predal? mozno predam aj ja a dostanem 10 SK :):)
Traktorista napísal:len vam chcem povedat, ze cim mate dlhsie vlasy tym je vacsie riziko ze vas doje*** daky hooligan,....
a dlhe vlasy IMHO jedine metalisti, proste to patri k ich stylu, ale ja osobne dlhe vlasy asi ne, proste sa mi to nehodi...
presne take nieco mi jeden xalan z Beslanu povedal, vraj u nix sa xalan s dlhymi vlasmi dozije max 20 rokov pretoze ho tam niektori mozu povazovat za transvestitu
mne osobne sa to paci, ale normalne tak po plecia, nie nejaky heavy metalista a s mastnymi vlasami, to je hnusne. a ked je pri tom dlhsia brada tak je to cool
Andulka007 napísal:mne osobne sa to paci, ale normalne tak po plecia, nie nejaky heavy metalista a s mastnymi vlasami, to je hnusne. a ked je pri tom dlhsia brada tak je to cool
noooooo tak jedina co cita moje myslienky a vie co je pekne...sice dlhe vlasy este nemam ale chystam sa na takych 5-7cm
kvoco napísal:Podla mna, kazdemu sa hodia ine, niekomu dlhe, niekomu zase kratke. Ja mam osobne vzdy kratke.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaa velmi dobra reakcia. Ja mam tiez vacsinou na kozu, niekedy to vsak neham zajst az do elvisa alebo kuka (STV). Ako napr teraz