tak v trnave zvladnuty pivny pochod trnavska 13, v sebe 14 piv a jeden absint na zaver... stacili mi k ttriezvosti iba 3 hodiny spanku a 3 hodiny tancovania na coutnry musicku.
den nemohol dopadnut lepsie
Markus zahral uzasne, 5 hodin najkvalitnejsieho trancu, na konci som si uz zacinal mysliet, ze sa rozhodol celu budovu zburat mam jeho podpis na listku bolo tam dost znamych, dokonca aj t0m4s3
Diego domlat ho aj za mna. Najlepsie rozslapnut vajcia ... Dakujem
SaSaZu ... Poklona ... Nemam slov. Najlepsie ozvuceny podnik co som za cely zivot pocul, najlepsi barmani co som videl, proste klobuk dolu. Co oni robili. Markus Schulz ... WOW. Dokazal ma roztancovat na celych 5hodin ... Hral prenadherne. Cely vecer
Vidlomet - Vidlacina ale zabava bola, Vrbovski Vitazi a ich hra na hajzlove instrumenty 3HZKDZV - Trojhlavy Zurivy Karpatsky Drak z Vrboveho (veldielo - gajdy obrovske vyrobene z rur a dvoch vysavacov - jadrove bloky V1 a V2...proste konec) ..kto by chcel pocut jak to cudo hraje...nech si klikne na http://www.vrbovskivitazi.sk/ ta hudba co tam na uvod hra je ten instrument Zive kvety a Puding Pani Elvisovej
Na vsetko dohliadal Pan Predseda - Hupaci kon potapanie a plavanie na Zelenej vode jedlo a pitie pocas toho eventu bol des
sluggy, shark : ja ho bit nebudem lebo to je akoby som zavrel fetaka na protialkoholicke.Neriesi problem.Spokojny budem ked mu spravim kastraciu ala diego.Chlapec si uz nikdy nezasuka.Zatial mame malo zachytnych bodov lebo dievcina si ho nepameta moc dobre kedze bola tma.Zachytne body su zatial ze bol zhruba 185cm vysoky, pravdepodobne blavak (blavacky prizvuk) a byva na jednom z intrakov v nemenovanom meste.Drzte palce pani.
vcera prijemna chlastacka prisli dvaja kreteni "kamarati" co iba vyuzivaju videl som kamaratku konecne po troch tyzdnoch (aj ked ta novina ma hodne zobrala no )
+ zajtra posledny tyzden skoly, chvala panu Bohu..
+ o dva tyzdne snad (ked do toho kamosom nic nevojde) chata
+ hurikan v ringu (9/10) a snezenky a machri (7/10), huste filmy
+/- (len) 2 stvorky na vysvedceni
+/- prisiel som o k610i(w660i), teraz mam zas k750i(w800i), ale aspon uz nedlzim peniaze kamaratovi, takze viac menej spokojne..
+ teraz je celkom dobra financna situacia
nejdem do skoly nadcha, bolest hrdla a usi ----> doktorka musim do piatku vyzdraviet bo ideme na vylet, dufam ze sa podari snad pojdeme aspon zahrat pingpong do garaze s bratom porobim daku grafiku ked je cas
včerajší letecký deň v Piešťanoch, pekne bolo, moc sa mi páčilo darmo, tí piloti sú k*rva machri som spálený takmer na celom tele, dpc bolí to jak sviňa + vysoká teplota, som zrelý na úpal žiadna škola
Dnes ma potešil pohľad na jednu nádhernú blondínku v totálne kratučkých minišortkách, v ktorých vynikli jej nádherné dlhé opálené nohy!!! Kto ju nevidel, môže ľutovať. Nachádzala sa na zastávke Dneperská - Nad Jazerom okolo 12:20.. čakala na Xko smer Važecká.
zajtra pisomka s Tovaroznalectva (nemam ani zosit z ktoreho by som sa ucil ) zajegal som si klavesnicu kečupom jak tela a teraz mi nejde dobre medzernik blízia sa prazdiny a dovolenka o 4 dni ..