Instinct de mort, L'
Mesrine: Part 1 - Death Instinct
Strašne dobrý film
http://www.csfd.cz/film/246077-verejny- ... de-mort-l/
tak tak, kruty film, skvele v nom vidno, aka je droga/su drogy kur*a/kur*y..sluggy napísal:Wir Kinder vom Bahnhof Zoo
toto som kukal aj ja predvcerom a uplne ppc.. filmy s drogami ma hrozne beru
odporucam to fakt pozret.. zial je to podla skutocnosti
Súhlasím absolútne. 99 % tomu dávam. A veľmi som šťastný, že som sa rozhodol si to po toľkých rokoch, čo som to ignoroval pozrieť, lebo to ozaj stálo za to. Ak sa tu nájde niekto, kto to ešte nevidel, napriek tomu, aké je to staré - tak hneď pozrieťlekoklatik napísal:Vykúpenie z väznice Shawshank
15/10
Nemám slov. Som z neho totálne v riti.
Absolútne. Úplne. NEvládzem dýchať.
mno ono to je volny preklad ale po prezreti filmu pochopis preco ten nazovlekoklatik napísal: MP4-24 keby si nepridal csfd tak netuším čo za film spomínaš.
cely film bol zmäteny (a dlhy a nudny).. jedine čo tam bolo zaujimave, tak to bola asi fakt vizualna stranka.. v art filmoch by z toho bol prelomseth82 napísal:Hoci som na dovolenke, predsa bez filmov sa to neda a na odporucanie znameho som si pozrel Casshern a celkom milo ma to prekvapilo, hlavne vizualne. Hoci nemam rad anime a podobne veci, toto sa celkom dalo, hoci to bolo v zavere celkom dost zmatene.
Tak na tento film sa tesim uz niekolko mesiacovMrMaxwell napísal:momentalne jednoznacne Transformers 2:Revenge of the Fallen a tiez Angels and Demons....oba su ppc