JaJeNiektoIny napísal:Kedy sem už prestanete dávať tieto úplne nepodstatné a zavádzajúce štatistiky? Veď keby sa Cigáň narodil a žil v prostredí v ktorom žijú slušní ľudia, tak z neho vyrastie tiež slušný človek. Keby sa necigáň narodil a žil v cigánskej osade, tak sa bude podobať na Cigáňov z osady... Čo tým chcem povedať - táto štatistika nehovorí o tom, že sú Cigáni väčší grázli ako necigáni. Hovorí akurát o tom, že kriminalita je väčšia na okraji spoločnosti. U nás na okraji spoločnosti žijú z väčšej časti Cigáni a preto tie čísla vyzerajú tak ako vyzerajú. Otázka je, prečo sú na okraji spoločnosti. Nacisti si myslia, že je to génmi. Ja si to nemyslím...
Co furt s tym prostredim? Ten cigan vyrasta v rovnakom prostredi ako biely, ma rovnake moznosti a rovnake prava. Z akeho dovodu potom je ten pomer taky aky je? Daj mi jeden priklad kde prostredie zmenilo chovanie danej rasy.
Ty sam v tom nemas jasno a uplne ignorujes genofond.
Risko napísal:Si myslis ze ked snami uzatvaral dohody tak sme mali navyber? nie.
Preco nas nezabijal atd? "satelit".
Konkretne co sa tyka nas slovakov nikoho nicit nechcel o to sa mali postarat madari a poliaci, on nas nato len upozornil. Ostatne slovanske krajiny ako je Cesko nebol satelit ale protektorat kde vladly nemci a keby vrazdit chcel tak ich kludne vrazdit mohol. Podobne to je aj s Poliakmi.
Risko napísal:SS.Co je natom mame dobrych bojovnikov
Pre SS ale platili urcite rasove zasady kto sa mohol stat clenom a kto nie. Dobrych vojakov mohli mat aj zo zidov tych tam ale marne budes hladat.
Risko napísal:Nikde nevyjadroval nenavist voci nam , troska v main kampfe.
takze ked iba troska vyjadroval navonok nenavist tak to je nic ?
Preco ma necitujes a upravujes si to podla toho ako to tebe vyhovuje?
kali520 napísal:Jedine o co sa dnesna moderna historia opiera v pripade Hitlerovej nevrazivosti voci slovanom je len jedna kratka pasaz v knihe Main Kampf ktora je skorej namierena na Slovansku pocetnost v nemeckych oblastiach a poslovancovanie nemeckeho obyvatelstva, Hitler tam slovanov kritizuje len mieren ale ziadnym sposobom nevystupuje nejaky agresivnym sposobom voci nim a ani naznakom nenaznacuje ich likvidaciu.
A okrem ineho je uplne ignorovana zase 11 kapitola knihy a to narod a rasa, kde hovori o arijskych kmenoch komplexne.