Antifa

Diskusie na politické témy...
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Pinhead napísal:Teda podľa Teba som nacista, keďže ľudí posudzujem okrem iného aj podľa ich génov, rodiny (a jej správania, činnosti a eventuálnych porúch v nej), a veľmi často sa mi potvrdzuje, že debil splodí iba debila...... Inak povedané..... jablko väčšinou nepadá ďaleko od stromu.....
Keď poviem, že nacisti si myslia, že je to génmi, tak to neznamená, že každý, čo si myslí, že je to génmi je nacista... :roll:
A to podľa čoho súdiš človeka - správanie, činnosti, poruchy v rodine - to je len z malej časti spôsobené génmi. Hlavne to je o výchove, skúsenostiach, IQ, EQ, atď.... Aspoň to si myslím, podľa toho čo som doteraz preštudoval... Nie som na to odborník. Ale to asi nikto v tejto téme...
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Myslím si niečo iné, ale to už by som bol veľmi off-topic...... Takže ja Ti svoj názor (podložený určitými faktami a skúsenosťami) vnucovať nebudem.... Ostaňme u toho, že práve to, že máme na rôzne veci odlišné názory nás robí ľuďmi......
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

JaJeNiektoIny napísal:Kedy sem už prestanete dávať tieto úplne nepodstatné a zavádzajúce štatistiky? Veď keby sa Cigáň narodil a žil v prostredí v ktorom žijú slušní ľudia, tak z neho vyrastie tiež slušný človek. Keby sa necigáň narodil a žil v cigánskej osade, tak sa bude podobať na Cigáňov z osady... Čo tým chcem povedať - táto štatistika nehovorí o tom, že sú Cigáni väčší grázli ako necigáni. Hovorí akurát o tom, že kriminalita je väčšia na okraji spoločnosti. U nás na okraji spoločnosti žijú z väčšej časti Cigáni a preto tie čísla vyzerajú tak ako vyzerajú. Otázka je, prečo sú na okraji spoločnosti. Nacisti si myslia, že je to génmi. Ja si to nemyslím...
Co furt s tym prostredim? Ten cigan vyrasta v rovnakom prostredi ako biely, ma rovnake moznosti a rovnake prava. Z akeho dovodu potom je ten pomer taky aky je? Daj mi jeden priklad kde prostredie zmenilo chovanie danej rasy.

Ty sam v tom nemas jasno a uplne ignorujes genofond.
Risko napísal:Si myslis ze ked snami uzatvaral dohody tak sme mali navyber? nie.
Preco nas nezabijal atd? "satelit".
Konkretne co sa tyka nas slovakov nikoho nicit nechcel o to sa mali postarat madari a poliaci, on nas nato len upozornil. Ostatne slovanske krajiny ako je Cesko nebol satelit ale protektorat kde vladly nemci a keby vrazdit chcel tak ich kludne vrazdit mohol. Podobne to je aj s Poliakmi.
Risko napísal:SS.Co je natom mame dobrych bojovnikov
Pre SS ale platili urcite rasove zasady kto sa mohol stat clenom a kto nie. Dobrych vojakov mohli mat aj zo zidov tych tam ale marne budes hladat.
Risko napísal:Nikde nevyjadroval nenavist voci nam , troska v main kampfe.
takze ked iba troska vyjadroval navonok nenavist tak to je nic ?
Preco ma necitujes a upravujes si to podla toho ako to tebe vyhovuje?
kali520 napísal:Jedine o co sa dnesna moderna historia opiera v pripade Hitlerovej nevrazivosti voci slovanom je len jedna kratka pasaz v knihe Main Kampf ktora je skorej namierena na Slovansku pocetnost v nemeckych oblastiach a poslovancovanie nemeckeho obyvatelstva, Hitler tam slovanov kritizuje len mieren ale ziadnym sposobom nevystupuje nejaky agresivnym sposobom voci nim a ani naznakom nenaznacuje ich likvidaciu.

A okrem ineho je uplne ignorovana zase 11 kapitola knihy a to narod a rasa, kde hovori o arijskych kmenoch komplexne.
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Cigan nevyrasta v takom istom prostredi.Nevyrasta ako priemer ale ma ledva na chleba musi kradnut aby prezil a nema cas ako ine dieta ktoremu vsetko kupuju aby sa ucil a tesil z detstva.
Takze si to uvedom.Ty mas taky maly mozog ze ti hrkoce vtej malej hlave alebo s itak bohaty a blby ze si to vsetko pekne formulujes pre svoju pseudonacionalisticku ideologiu.
husis
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa husis »

nemusi kradnut staci si najst pracu , cigani si za to mozu sami v akom stave ziju, zdemoluju celu bytovku, stat im postavi novu a za par rokov je cela rozobrata znova.... treba im zrusit pridavky a zbadaju sa hned
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Zober ciganca do bohatej rodiny , alebo priemernej a uvidsi ze zneho nebude zlodej.Fakt iq 0mate.Tie deti zato nemoze ze sa narodia kde sa narodia.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

husis napísal:nemusi kradnut staci si najst pracu , cigani si za to mozu sami v akom stave ziju, zdemoluju celu bytovku, stat im postavi novu a za par rokov je cela rozobrata znova.... treba im zrusit pridavky a zbadaju sa hned
hej, poviem ti to tak aby to bolo lahsie na pochopenie....predstav si ze mas firmu, alebo si manazer v miestnom Tescu a potrebujes zopar novych pracovnikov....pride ti na pohovor biely a pride ti aj Rom....ktoreho si vyberies? Dam ruku do ohna, ze na Roma by si pozeral inac ako na bieleho, a ze by si si nasiel hoc co aby si ho nezamestnal.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Risko napísal:Zober ciganca do bohatej rodiny , alebo priemernej a uvidsi ze zneho nebude zlodej.Fakt iq 0mate.Tie deti zato nemoze ze sa narodia kde sa narodia.
Ty si asi myslis ze si v diskusnom kruzku na zakladnej skole.

Kolko si to pisal ze mas rokov, 15?
Lub0$ napísal:hej, poviem ti to tak aby to bolo lahsie na pochopenie....predstav si ze mas firmu, alebo si manazer v miestnom Tescu a potrebujes zopar novych pracovnikov....pride ti na pohovor biely a pride ti aj Rom....ktoreho si vyberies? Dam ruku do ohna, ze na Roma by si pozeral inac ako na bieleho, a ze by si si nasiel hoc co aby si ho nezamestnal.
Toto je podla mna len vyplod hnedej pleti, zdravemu a rozumnemu cloveku pride uplne normalne ze uprednostni niekoho kto je mu blizsi. Napriklad cigan cigana.

..snad si to uvedomujes..

..tak to konecne pochop..
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Aryan, Risko pise pravdu....tiez zdielam ten nazro...tak to pochop ty a prijmi to.

A co sa tyka toho ze zoberies kto ti je blizsi....tak s apotom necudujme, ze Romovia nemaju pracu omg...pekne dakujem ked ma kazdy taky nazor ako ty....tak to tak aj vyzera....Romovia nemaju pracu a podobne....ja nehovorim, ze niesu aj ti vygumovanci co fakt, nechcu ist do robty aj ked im ju ich ponuknes....ale nebudem rpedsa kazdeho hadzat do jedneho vreca....
Snad si si vedomy, ze to je svojim sposobom rasizmus, respektive urcity sposob diskriminacie.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Priklad bol medzi vyberom bieleho a cigana.

Je to slobodna volba zamestnavatela.

Diskriminacia to je v tom pripade ked je zamestnavatel/institucia povinna prijat (zvyhodnit) farebneho spolubcana, ako napriklad v USA.

Navyse bez vacsieho ohladu na odbornu sposobilost.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ano mas pravo...ty ako zamestnavatel mas pravo si vyberat....ale je ti snad jasne, zeto je uprednostvnovanie len koli farbe pleti.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Lubos vacsina ludi ked uvidi ze cigan je Pracovity tak nema problem ho zamestnat. V Cechach vo Fann Parfumerii jeden pracuje. Susedka ho pozna zo strednej. Vies akych ma rodicov?? V Terezine kradnu pred Albertom.
Vies preco je tam kde je?? Lebo v 18 zdrhol od rodicov, zacal predavat Novy Prostor (Notabene na slovensku), pracoval v McDonalde ako upratovac, spravil strednu, vyucil sa na Hotelovej a je z neho normalny clovek.

Co znamena ... Ked chces ... Dvere su otvorene.

A ano deti nemozu za to ze sa narodia v Ciganskej rodine. V tom pripade vidim riesenie. Max 2 deti a po prekroceni ziskava nadalej prispevok len na 2deti. (Vynimka by bola pripustna ked sa napr narodi najprv jedno a potom dvojcata. V pripade takehoto stavu by stacilo doniest Lekarom podpisany papier ze sa naozaj jedna o dvojcata az n-cata)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Lub0$ napísal:Ano mas pravo...ty ako zamestnavatel mas pravo si vyberat....ale je ti snad jasne, zeto je uprednostvnovanie len koli farbe pleti.
Takze ked ma na vyber medzi dvoma belochmi vybere si toho so svetlejsim odtienom koze?

Nie, je to uprednostnovanie na zaklade spolocneho povodu, tak prirodzene ako uprednostnovanie vlastnej rodiny.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Risko, Lubos, takze podla vasej teorie sem v nejakom roku X prisli cigani ktori boli zhodou nahod vsetci blbi (z nejakeho neuvedeneho dovodu) a zalozili ciganske osady. Ich potomkovia uz blbi nie su ale budu lebo sa narodili v tom prostredi ktore zalozili ich predkovia.

Chlapci ste vy nromalny? Sami sa zamysite ci toto ma vobec nejaku logiku.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ked odignorujem vsetko....a damlen taku jednoduchu otazku....ale prosim si odpoved, nie len jednym slovom, nejak sa rozpiste.
Kali, Aryan a spol....ok teda, romovia su problem...co teda navrhujete? Ako vyriesit tento problem? Posleme ich do plynu ci ako?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Lub0$ napísal:Ked odignorujem vsetko....a damlen taku jednoduchu otazku....ale prosim si odpoved, nie len jednym slovom, nejak sa rozpiste.
Kali, Aryan a spol....ok teda, romovia su problem...co teda navrhujete? Ako vyriesit tento problem? Posleme ich do plynu ci ako?
Tak ty chces vsetko odignorovat a davat druhym otazky :D Asi ta sklamem, tak to nefunguje. Ak si nedokazes obhajit svoje nazory mal by sa potom zamysliet nad ich hodnotou.

Svoju "jednoduchu" otazku ktorou sa len snazis vyhnut predoslej diskusii si mozes riesit tu http://www.hojko.com/romovia-na-slovens ... 57-90.html

87 stran..
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Nazor som si obhajoval uz viackrat....ale vidim, ze so svojim IQ88 ho nemas sancu pochopit....tak zbytocne sa budem opakovat viac....to iste ti mozem povedat ja....cele strany su tu zapisane o tom ze cigani su taky a taky a robia to a to....to je lahke napisat, to dokazes aj so svojim nizkym IQ, ale sam mi nevies povedat ako by si to rad riesil....respekt.

Ved si obhaj svoj nazor.....
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Lubos poslane do plynu by to sice vyriesilo ale to by sme sa vratili do dob AH a Auschwitz - Birkenau. A to rozhodne nikto nechce.

Riesenie je ich vystvat inou cestou. Zastavenie davok, prispevkov atd. Pokial si do 6Mesiacov nenajde pracu.
V pripade ak mu Firmy/Spolocnosti u ktorych sa uchadzal o zamestnanie potvrdia ze nemaju ZIADNE volne miesto tak sa prispevky obnovia na 3mesiace. Po 3 mesiacoch sa situacia opakuje.

Toto je riesenie. Nepracujuce ku... mozno zacnu kradnut ale v tom pripade je vela ucastnikov PZSR ktory si radi udru. A ver mi ze 5x denne mlateny cigan radsej pojde spat do Rumunska alebo sa pokusi o Kanadu.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Lub0$

No nesklamal si.. (alebo sklamal, zalezi ako sa to vezme..)

Si jednoducho chudak.

Niet divu ze rozumna diskusia s 'antifasistami' neexistuje, nie su nej schopni.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Shark NX napísal:Lubos poslane do plynu by to sice vyriesilo ale to by sme sa vratili do dob AH a Auschwitz - Birkenau. A to rozhodne nikto nechce.

Riesenie je ich vystvat inou cestou. Zastavenie davok, prispevkov atd. Pokial si do 6Mesiacov nenajde pracu.
V pripade ak mu Firmy/Spolocnosti u ktorych sa uchadzal o zamestnanie potvrdia ze nemaju ZIADNE volne miesto tak sa prispevky obnovia na 3mesiace. Po 3 mesiacoch sa situacia opakuje.

Toto je riesenie. Nepracujuce ku... mozno zacnu kradnut ale v tom pripade je vela ucastnikov PZSR ktory si radi udru. A ver mi ze 5x denne mlateny cigan radsej pojde spat do Rumunska alebo sa pokusi o Kanadu.
V dnesnej dobe nerealizovatelne...ako kazdemu jednemu by si teraz odobral pridavky? Soamrina nie? Musel by si automaticky aj bielym....a co ked tie davky odoberes aj tym co sa snazia zit slusne? to neustriehnes, a konktrolovat kazdeho Roma by bola somarina.
Co sa tyka toho, ze najst si pracu do 6 mesiacov je tiez somarina...kedze je obrovska nezamestnanost, a biely si maju problem najst robotu za dva roky, nieto za 6 mesiacov.....tazke to nedava zmysel....aspon mne nie....ja by som sa s tym proste nesral...niekto tu spominal to ze nicia to co dostanu zadarmo....tak ano, raz by som postavil nejake socialne bytovky, a ked si to znicia...nech sa paci...ich problem....dalsi bytovky by som uz nepostavil...
Napísať odpoveď