Sedlackost najhrubsieho zrna

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Trance.Boi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Trance.Boi »

nevim, jestli mam psat jenom o "sedlackem" chovani, nebo popisovat co vsechno mi vadi.

nicmene sedlacke chovani:
nesnasim opravdu NESNASIM kdyz nekdo smrka na ulici do ruky a pak to zkusi shodit trepatim ruky.

nenavidim kdyz nekdo kasle, kycha atd a nezacpe si hubu !

nenavidim a toto je opravdu hnus, kdyz telefonuju a nekdo prijde a zacne
bez jakychkoliv problemu mluvit, pak neslysim ani ho, ani toho v telefonu.

za abnormalni sedlackost povazuju lidi co ji velmi aromaticka jidla a pak to splachnou alkoholem.. mluvim o verejnem prostranstvi, nemyslim ted konkretne restaurace...

co me dokaze abnormalne vytocit, jsou lidi kteri nedbaji na hygienu a smradlavi se postavi nekam a celemu svetu ukazou jak krasne voni to kolo potu co maji pod pazi.

nesnasim kdyz vidim hopery s hustokalhotama a svyma mobilama co chodi po ulici jak naprcane kacenky a mysli si, ze pobrali vsechnu chytrost sveta.

je toho strasne moc, ale to by nikoho nebavilo cist a me by to asi nebavilo vsechno psat :-D
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ades »

Trance.Boi napísal:za abnormalni sedlackost povazuju lidi co ji velmi aromaticka jidla a pak to splachnou alkoholem.. mluvim o verejnem prostranstvi, nemyslim ted konkretne restaurace...
daj priklad, toto som celkom nepochopil :D lebo napriklad po klobase na trhu si dam pivo aj ja, na tom nevidim nic zle :)
k sedlacine: ako som tu uz raz spominal s tuningom, vcera som videl zase typka v sivom favorite, samozrejme spojler, potom take tie srandy ako sa lepia dopredu a dozadu na auto a to potom vyzera akoby malo znizeny podvozok, samolepky na kapote, no sila. z vnutra sa valila hnusna hudba, a lezal tam tazky frajer, co sa tvaril ako keby Kollarov Veyron bol oproti tomu favoritovi kus srotu. pritom tam v tej partii medzi tymi ostatnymi autami vyzeral asi ako Eska na pretekoch v downhille
VeilSatis
Novice
Novice

Príspevok od používateľa VeilSatis »

:D fajn tema ale naposledy som ja vypadal ako vypatlanec z dedinky,vracali sme sa z jedneho skolenia a cestou spat sme skocili na diskoteku do BS na kolko sme boli an tom skoleni tak sme mali na sebe,kosele,take tie slusnejsie rifle,a topanky a hned ako sme vosli tak znamy fotograf ze nas hned odfoti a ja soms a zohol zaviazat si snurku a jak som sa postavil tak mi vybhela retiazka na koselua v tom nas cvakol,zrazu dobehne ku mne taka 16-rocna zaba pozre na mna povie " si dobre trapny este aj ked sa ides fotit tak si retiazku vyje*** na krk,cavo blby " a odisla...ja som okamzite spustil smiech ..:D:D:D a ako soms a ocitol v hlupej situacii an sam neviem..:D
okovanec
Expert
Expert

Príspevok od používateľa okovanec »

LOL tak toto je tema k+ zakladatelovy nemozem tu z toho co sem pisete lebo to iste vidim skoro kazdy den a najviac neznasam to odpluvanie na chodniky alebo ked niekto len tak vypluje zuvacku na zem to je uplne nechutne ( teraz myslim hlavne tie zuvacky po zastavkach)
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

1.Ked si dana osoba mysli ze vie na lepsiu znamku, pritom by nevedel/a hovorit otom ani na stvorku.... :sok:
2.Ked niekto lize zadok ucitelovi...(pre lepsiu znamku vsetko..)
3.Ked niekto opluje chodnik pred babou...
Trance.Boi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Trance.Boi »

ades napísal:daj priklad, toto som celkom nepochopil :D lebo napriklad po klobase na trhu si dam pivo aj ja, na tom nevidim nic zle :)
je to mysleno tak, ze nekdo si da cesnek, zapije to litrem piva a pak ma to pivo vsude po tele. smrdi jak homeless a nekde bys mohl i videt co jedl cely minuly tyden.. toto jsem myslel. nic proti slusnym konzumentum alkoholu a palivych a aromatickych jidel. mluvim o tech smradosich
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

Andrew007 napísal:3.Ked niekto opluje chodnik pred babou...
preco len pred babou? ja som chalan a tiez je mi to nechutne
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

To SlimEm :: Stretol som sa uz parkrat s takymi prihodami na ulici zo skoly domov ze az...napr. minule som isiel na zastavku pri T-centre stala krasna blondina (ono to bolo vidno ze ma nieco v hlave :D ) a zrazu sa zjavil jeden typek hned si vybral mobil napeckoval hudbu a vybral si "gangstarske" chodenie a ked uz bol pri babe asi meter tak si oplul chodnik a zrejme si myslel ze teraz je boss s malym B :wink: ...neznasam takych
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

inač tiež suhlasim stou retiazkou !!! stava sa aj mne ze sa zohnem vyskoci na tričko .... a potom si to neuvedomím a chodím po meste ako KKT :) >...(frajerke som prikázal aby ma na to upozorňovala ale aj kamaráti sú ohľaduplný :P )
-
inač aj na pokeci je xy lúdi co to tak máju .... ach škoda reči...
mi to príde čim je hrubšia reťaz na chudšom chlapcovi o to to je trapnejsie ..

ďalej považujem za sedlackost keď niekto pocuva v aute hudbu a pri tom mu to susti bzuci a čo ja viem čo pri polovici hlasitosti .... (čo to nepočuje ze mu to hra zle ... ) a nadelej to peckuje :twisted:

potom album na pokeci 30x odfoteny ksicht len z iného uhlu a iná grimasa ! trápne a smiešne ...

casom pridam dalsie veci len nech ma napadnu :)
:playboy:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

R1k1nko: u sedlakov je kvalitna reprodukcia hudby taka, ktora je nahlas a ma poriadne basy ;)
O nejake trapne stredy alebo vysky nejde, hlavne musia byt basy.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

vy pomaly chcete aby ludia chodili iba v oblekoch na mieru šitých ruky vo vreckach a z prace hned domov najesť sa spať a zas do práce

pomaly je sedláckosť vysmrkať sa na zastávke však jasne slušný človek by šiel za roh domu aby ho nevydeli
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Zaxman, nebodaj sa Ta tato tema dotkla na srdiecku.
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:R1k1nko: u sedlakov je kvalitna reprodukcia hudby taka, ktora je nahlas a ma poriadne basy ;)
O nejake trapne stredy alebo vysky nejde, hlavne musia byt basy.
JJ presne tak hlavne aby to auto skakalo a roztrhalo sa od basov..este milujem ked si niekto vytuni skodovku a da si na zadne skla neprehliadnu foliu, nebodaj neon..... :respect: ............. :roll:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

nepaci sa mi ako druhy tuna kritizuju inych oblecenie
takze co sa mne nepaci to je sedlackost? :)

aby som nebol ot, nenavidim ak sa niekto hra pred babou ze je neviem co a pritom je nic
potom za sedlackost povazujem stare vytuningovane 120-tky. (hlavne tych gadzov ktory si nato ponalepuju kadeake nalepky tipu , Fuck a podobne.
a za uplnu sedlackost povazujem ked si niekto zoberie zabky a nato ponozky ( dnes som to videl bolo to strasne)
TRANCEE napísal:najhrubsu sedlackost vidim tu medzi vami lebo tu riesite uplne sprostosti kto ako ma retiazku kto ako sa oblieka je kazdeho vec a riesit to je sedlackost
uplne s tebou suhlasim
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

najhrubsu sedlackost vidim tu medzi vami lebo tu riesite uplne sprostosti kto ako ma retiazku kto ako sa oblieka je kazdeho vec a riesit to je sedlackost
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Vigor napísal:Zaxman, nebodaj sa Ta tato tema dotkla na srdiecku.
nedotkla skorej ma rozplakala pretože sedláci ste už vy ked vam vadi pomaly prach na ceste
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Zaxman napísal:nedotkla skorej ma rozplakala pretože sedláci ste už vy ked vam vadi pomaly prach na ceste
Asi tak :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

retiazka na tricku? a co, tiez sa mi tam obcas ocitne ak mam volnejsie tricko...
pudlo na kolenach? a co, nech sa mlady zabije ked pobezi na autobus, ja sa len zasmejem... aha pardon, oni utekat nemusia... tak to bude bez smiechu...
OK, uznavam, ze otuzene sracky su sedlac tvrdeho zrna, ale mne vadi ina vec. zo srdca neznasam deti a inu ozralu chamrad, co pride o druhej rano pred panelak so svojou svorkou a zacnu po sebe bucat v style "Ty ko*ot ja som tak naje*any" "co ti je*e ty pi*a, ja budem blvat jak svina"... toto pocuvat tak dve hodiny v kuse a kazdeho zdraveho cloveka prepadne pocit, ze to vyriesi iba oloveny dazd :D :roll:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Presne, za jednu z "najsedláckejších" (aj keď toto pomenovanie nemám rád) vecí považujem tiež to, ak sa niekto chváli tým, koľko toho vypil, koľkokrát potom grcal atď. Príde mi to absolútne zvrátené a trápne. Veď za niečo také by sa mal hanbiť a nie sa tým ešte aj chváliť. To boli zážitky počúvať rozhovor 2 spolužiakov ráno na zastávke : "Počúvaj ma, ja som bol v sobotu taký naje*aný jak činka. Nič si nepamätám..." Proste des :roll:
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

súhlasim s tým čo povedal kibo

ale tu naposledy spomínana retiazka ........akože ja osobne žiadnu nenosím a ani nemám ale ak si ju kúpim tak ju berem ako doplnok a načo si tu retiazku potom kupuješ ked ju nosíš iba pod tričkom ?? to ako keby si hodinky daš iba ked maš dlhé rukávy

je každého vec či ju nosí pod tričkom alebo na tričku tiež som kedysi nosieval retiazku ked som bol malý a nosil som ju pod tričkom ale to že je niekto sedlák len preto že ju má na tričku ??
Napísať odpoveď