Este k negativnym ohlasom na Sky Lady II. Pred cca rokom aj nejake drobne

som si kupil tento model. Bol to môj prvy, predtym ziadne skusenosti (iba ak hadzadla, napr. Koala 120). Zobral som ho normalne na taku luku, mierny svah a tam ho zalietal najprv bez motora, ked uz lietal celkom pekne, tak som vyskusal aj s motorom a po par letoch som uz s nim lietal celkom pekne. Nemôzes cakat, ze s vetronom budes robit nejaku extra akrobaciu, je to skôr na take kludne lietanie (max. premet, vykrut urcite nie, ale do vyvrtky ide Sky Lady pomerne lahko, ale väcsinou sa mi z nej sama dostala, takze ma celkom autostabilny profil).
Ja som si Sky Lady oblubil, spravil som na nej este zopar uprav - dorobil som kridelka, napchal som trosku molitanu, na vymedzenie bateriek od motora, kupil nove servo na smerovku, pretoze v tom starom som zlomil pri jednom pristati zubky na ozubenom kolese, ale kupil som aj nove OZ, takze mam aspon jedno zvysne servo. Nabezne hrany kridel som oblepil obycajnou lepsiacou paskou, nech sa neoderu a na konce kridel na spodnej strane prilepil taku samolepiaci cervenu foliu, kvoli lepsej viditelnosti. A este som kusok prerobil uchytenie vyskovky na smerovke, pretoze pocas letu sa dost triasla.
Tento model nie je velmi vhodny do veternych podmienok, ale za bezvetria lieta celkom pekne a urcite sa s nim da aj zabavit. Lieta pomerne rychlo ale da sa vytrimovat aj na pomaly let, ked uz mas pocit, ze takmer stoji vo vzduchu. Vela krat si takyto model kupia ludia, ktorí o lietadlach a lietani nemaju ani paru a potom samozrejme, ze pisu negativne ohlasy, ked s nim nevedia ani poriadne vzlietnut. Inak ten model je dost odolny aj voci narazom, naozaj je takmer nerozbitny. Este by som odporucal vymenit baterky za nejake lepsie (alebo aspon kupit druhu), pretoze niekedy ma vedelo dost nahnevat, ked mi dosli a musel som sa pobrat domov

.
btw: zabudol som este na jeden zavazny problem co som s nou mal. V prijimaci bol studeny spoj, takze lietadlo mi na zaciatku dost blblo a trvalo kus, kym sme na to s otcom prisli, ale po preletovani uz nebol problem.
EDIT: a ten virtualny vycvik je aj tak podla mna dobry len pre niekoho, kto nema absolutne pojem, naco je vyskovka, kridelka.... Aspon sa v nom oboznamy s vysielackou, s packami, ze naco vôbec sluzia, ale v reale je to aj tak uplne o inom a tie poveternostne vplyvy su niekedy extremne ( ked ti napriklad, z nicoho nic pri pristavani lietadlo vyhodi o 2 metre vyssie kvoli nejake stupajucej "bubline").