Antifa

Diskusie na politické témy...
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ColdRain »

ja som mal na mysli ludi co sa ucastnia diskusie, pokial viem neucastni sa tu toho ziadny clen ceskej delnickej strany, ani sa tu nikto nevyjadril, ze by to urobil, ba ani nijak nenaznacil ze by s tymto postupom suhlasil...ja stym tiez nesuhlasim
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ale pozor...tato tema nieje o useroch tohto fora, tak sa zobud....tema ma nazov ANITFA, rozoberali sa tu veci medzi AFA a DS/Nazi a Fasisti....to len pre tvoju informaciu, lebo neverim, ze si cital celu tuto temu.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Lub0$ napísal:Ale pozor...tato tema nieje o useroch tohto fora, tak sa zobud....tema ma nazov ANITFA, rozoberali sa tu veci medzi AFA a DS/Nazi a Fasisti....to len pre tvoju informaciu, lebo neverim, ze si cital celu tuto temu.
na jednej strane skaces do AA a kaliho a hned post pod to vsetko absolutne zovseobecnis, stebou sa vazne neda viest normalna debata...tema sa stala za poslednych par stran vcelku konkretnou a ty sem placnes post zpred neviem kolko stran...o delnickej strane sa tu uz napisali traktaty, je to vec ceskej vlady co snimi urobi, ked uz sme pri tom, som vazne prekvapeny ze si este nespomenul KKK
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ok, tak potom podla teba je vec Slovenskej vlady, co spravi s Romami....tak si protirecis trosicku. :)

edit//so mno sa neda viest debata....ked som sa snazil ju viest, pekne, slusne a podkladat faktami, aby to malo podla nikoho nejaku hodnotu, tak sa vam to nepacilo, nepaci sa vam to ani teraz, a nebude sa vam to pacit ani potom, skus sa vazne zamysliet nad tym, ci si toto nemyslis len preto, ze mame rozdielne nazory....

edit2//ja skacem do AA?? Si fakt precitaj celu temu....a poto napis opat...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Lubos ... osobne si myslim ze keby im hodili ako vladne auta len Nove SuperB-y tak by nikto nevidel problem.
A radsej budem platit slovenskej vlade za to Hovno co robi (To proste nezmenis) ako pracovat v Bruseli a platit Europoslancom Business Letenky za 130000Sk kazdu, Platit im Homare, Kaviar, FInskeho lososa na kazdom stretnuti + Ako ceresnicka na torte Navsteva Bordelu ... Sponsored by EU.
Takze tak ;)
Patrick7
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Patrick7 »

Lub0$ napísal:romovia, ktory maju snahu pracovat, ale nikto im v dnesnej dobe, uz vobec nie na vychode neda pracu, a ked aj hej, tak len robit na stavbe na cierno pod minimalnu mzdu, s ktorou si ani rit neutries, proste nemas sancu sa uzivit
Prečo podľa teba je to tak? Za to že majú čiernu kožu, alebo za to že nemajú vzdelanie.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Viem to podla toho, lebo chodim s otvorenymi ocami....sam som zil na vychode, viem presne aka tam je situacia, koli tej situacii som bol nuteny sa odstahovat do zahranicia...vidi mto aj tu, ze aj tu pracuju ludia co ukoncili pravo na vs vo fabrikach...tazke tak....moze za to celkova ekonomicka situacia.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Lub0$ napísal:Viem to podla toho, lebo chodim s otvorenymi ocami....sam som zil na vychode, viem presne aka tam je situacia, koli tej situacii som bol nuteny sa odstahovat do zahranicia...vidi mto aj tu, ze aj tu pracuju ludia co ukoncili pravo na vs vo fabrikach...tazke tak....moze za to celkova ekonomicka situacia.
tam uz zato mozu lubo ine veci, ked si tam tak to isto vies. Ked vystudujes vysoku skolu v UK a prides s nou na sr, tak za tebou chodia stvrnozky a bozkavaju ti nohy, lebo si sef. Ked vystudujes skolu na sr a prides do uk tak to tam ma kazdy v prdeli a su zvedavi na prax. . . A okrem toho si cudzinec tak ta tam aj kazdy tak berie.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

No vidis...a sme opat pri diskriminacii qwerty.....ja som biely v 'bielej krajine' apozeraju na mna inac....tak ako sa ma do prdele nejaky Rom uplatnint niekde inde v krajine s lepsimi zivotnymi podmienkami?
A hovoril som o pripadoch, ktore vystudovali na SVK pravo, nemohli najst pracu tak boli nuteny odcestovat, len aby sa nezadlzili....a uz ani to co si spominal, ze ked vystudujem v UK, tak budem na SVK sef nieje pravidlo, proste uz to tak nieje....respektive je, ale nie tak ako to bolo niekedy.
qwerty-xyz

Lub0$ napísal:No vidis...a sme opat pri diskriminacii qwerty.....ja som biely v 'bielej krajine' apozeraju na mna inac....tak ako sa ma do prdele nejaky Rom uplatnint niekde inde v krajine s lepsimi zivotnymi podmienkami?
A hovoril som o pripadoch, ktore vystudovali na SVK pravo, nemohli najst pracu tak boli nuteny odcestovat, len aby sa nezadlzili....a uz ani to co si spominal, ze ked vystudujem v UK, tak budem na SVK sef nieje pravidlo, proste uz to tak nieje....respektive je, ale nie tak ako to bolo niekedy.
jop jop v dacom mam este stale pravdu, ale tak co tu pleties romov? Ja viem o com je tema ale teba do krajiny aspon pustia preco? lebo si biely? myslis? Nie, to je preto lebo sa vseobecne vie co su cigani (nie romovia-cigan je spisovne slovo) zac a keby si ich pustila krajina dnu tak im tam spravia neskutocne masakerny bordel. Ved ako to bolo ked cigani sli do inych krajin ? ich odvsadial posielali nazad, myslis zeto bolo kvoli farbe pleti? nie bolo to vysledkom toho ze vedia co robia u nas a krajiny sa boja zeby to robili aj u nich, pritom kazda krajina ma dost vlastnych problemov - ala multi kulti nepotrebuje riesit este dalsie.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: ANTIFA

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Vidím, že antifašistickí bojovníci svorne vytiahli do ďalšieho boja - nafetovať sa a povykrádať pumpy...
To znamená že keď si ty metalista a nejaký iný metalista sa sfetuje tak metalisti sú feťáci a socky? :P
Patrick7
Expert
Expert

Re: ANTIFA

Príspevok od používateľa Patrick7 »

Dieg0 napísal:To znamená že keď si ty metalista a nejaký iný metalista sa sfetuje tak metalisti sú feťáci a socky? :P
Ale metalisti na rozdieľ od antifákov o sebe netvrdia, že sú milintná organizácia a že niekoho "konfrontujú". Metalisti nemajú monitoringy, nezdržiavajú sa v takej špine a nehlásia sa ku kadejakým pochybým ideológiám (anarchia). Toľko k tomu.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Patrick napísal:Ale metalisti na rozdieľ od antifákov o sebe netvrdia, že sú milintná organizácia a že niekoho "konfrontujú". Metalisti nemajú monitoringy, nezdržiavajú sa v takej špine a nehlásia sa ku kadejakým pochybým ideológiám (anarchia). Toľko k tomu.
Vezmime si to takto... Neonacisti o sebe tvrdia, že sú militantná skupina (ako ktoré krídlo) a že niekoho konfrontujú. Neonacisti majú monitoringy, zdržiavajú sa v takej špine a hlásia sa ku kadejakým pochybným ideológiam, akou neonacizmus je. Toľko k tomu. V čom sú odlišní?... preber sa :roll:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Asi nevies citat ale pisal o metalistoch.

V akej spine? :lol: Este si nieco vymysli..
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Aryan, ty si jednoducho ***cenzurovane***... neviem, či si to nepochopil, ale porovnával metalistov z antifákmi... Prečítaj si to ešte raz, ***cenzurovane***... :roll:

V našom meste (nepoviem ti, ktoré to je) sa k náckom pridali ľudia, ktorí často fetovali a chodia v tej špine aj ďalej, tí ľudia majú teraz okolo dvadsiatky.. nehovorím, že všetci, ale u niektorých to vidno doteraz.

Ja sa s tebou nemám o čom rozprávať, si ***cenzurovane***, ktorý si nevie priznať chybu, alebo si dokonca myslí, že žiadnu nikdy nespravil. Týmto na teba už nebudem reagovať, aj tak to nemá zmysel, nech by som povedal hocičo, nájdeš si svoju pravdu... tak v tom pokračuj... :roll:

//edit: Kaliho by som tam nehádzal a ani qwertyho.. Kali je normálny človek s rozuzmnými názormi a dá sa s ním viesť normálna diskusia. Qwerty ***cenzurovane***... O Aryanovi som povedal, že sa nevyjadrujem...

// Nauc sa diskutovat bez urazok a osocovania. Upravil Tomasito
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Podľa mňa netreba hádzať všetkých ANTIFÁKOV do jedného vreca. Ale väčšina z nich to nemá v hlave úplne v poriadku. Nevravím, že majú nízku inteligenciu, len ich presvedčenia a názory na svet mi prichodia akésy divné. :?
V každom prípade si myslím, že tieto extrémistické skupiny majú príliš veľký rozmach najmä medzi mladými, čo nesmeruje k ničomu dobrému.
Minule som šiel ulicami v pomerne neskorej nočnej hodine a spoza telefónnej búdky sa na mňa vyrútila partia asi tak 10-12 ročných detí s nožmi (dokonca aj boxerom) v rukách. Všetci do jedného poodhadzovali cigarety a chceli ma zmlátiť, lebo som bol nakrátko ostrihaný, tak vraj vyzerám ako fašista. Ozaj som na nich pozeral ako teľa na nové vráta :shock:
A to prosím pekne bolo na dedine s okolo 2500 obyvateľmi :? neviem teda, kde to pochytili.
No.. keď si predstavím, že ja v tom veku som hral s kamošmi slepú babu alebo schovávačky :cry: Silne totiž pochybujem, že takáto stará generácia to robí pre nejaké presvedčenie alebo ideológiu.. To je prosím pekne opičenie sa po svojich bratoch, susedoch atď... :smt018
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Začiatok Konca napísal:neviem, či si to nepochopil, ale porovnával metalistov z antifákmi...
Ano a tak si si musel zakonite ponadavat na 'neonacistov'. Ake typicke pre lavo-stredo-pravych nacionalistov :lol:
qwerty-xyz

Začiatok Konca napísal:Aryan, ty si jednoducho ***cenzurovane***... neviem, či si to nepochopil, ale porovnával metalistov z antifákmi... Prečítaj si to ešte raz, ***cenzurovane***... :roll:

V našom meste (nepoviem ti, ktoré to je) sa k náckom pridali ľudia, ktorí často fetovali a chodia v tej špine aj ďalej, tí ľudia majú teraz okolo dvadsiatky.. nehovorím, že všetci, ale u niektorých to vidno doteraz.

Ja sa s tebou nemám o čom rozprávať, si ***cenzurovane***, ktorý si nevie priznať chybu, alebo si dokonca myslí, že žiadnu nikdy nespravil. Týmto na teba už nebudem reagovať, aj tak to nemá zmysel, nech by som povedal hocičo, nájdeš si svoju pravdu... tak v tom pokračuj... :roll:

//edit: Kaliho by som tam nehádzal a ani qwertyho.. Kali je normálny človek s rozuzmnými názormi a dá sa s ním viesť normálna diskusia. Qwerty ***cenzurovane***... O Aryanovi som povedal, že sa nevyjadrujem...

// Nauc sa diskutovat bez urazok a osocovania. Upravil Tomasito
jedine IQ ako kanarik v klietke tu mas asi ty, lebo ja osobne neviem ake ma IQ tento vtacik - ked to vies ty tak ste asi na podobnej urovni..... A ano ja som si vcera vsimol co tam bolo napisane este pred tym nez to tomasito scenzuroval.... Proste chlapce to ze ja tu nehadzem linky ako kali este neznamena ze nemam pravdu, ale to ze vseeeeeetky dokazy o tom ako sa veci maju su proste a jednoducho na nasej strane a vy to nemozete prezut .....
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

O tomto diskutovat ? Nema vyznam kazdy praviciar vidi svoje vytuzene plynove komori a nic viac.
qwerty-xyz

Risko napísal:O tomto diskutovat ? Nema vyznam kazdy praviciar vidi svoje vytuzene plynove komori a nic viac.
:cry: jake plynove komory,? o com tu zase meles? ziadne plynove komory nevidim ani im moc nefandim, fandim inym veciam a inym rieseniam problemu . . .
Napísať odpoveď