vypadavanie vlasov vs. zihlava

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
1Darkstanley1
Light Expert
Light Expert

vypadavanie vlasov vs. zihlava

Príspevok od používateľa 1Darkstanley1 »

Zdravim. Dost mi vypadavaju vlasy a znizuje mi to sebavedomie. Chcem to zastavit. Mam 18 a na 20 rokov nechcem byt plesaty. Skusam zihlavovy odvar. Kazdy den si umyvam s tym vlasy. Co si myslite o zihlave? Moze pomoct proti vypadaviu vlasov? Mate vy skusenosti s nou? Vypadávaju Vám vlasy? Alebo aky sampon je dobry? Help me pls! :( :cry:
Pikolik
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Pikolik »

mne nato dali zinok ako doplnkovy vitamin a zihlavovy odvar, to netusm ci moze pomoct.
1Darkstanley1
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 1Darkstanley1 »

Pikolik napísal:mne nato dali zinok ako doplnkovy vitamin a zihlavovy odvar, to netusm ci moze pomoct.
a pomohol ten zinok?
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Mna poslala kozna na vysetrenie stitnej zlazy a tiez mi predpisala zinok+vit. B5/panthenol/ a kup si v lekarni nejaky dobry sampon proti padaniu vlasov, ja som pouzivala vtedy Thermal a cca po 2 mesiacoch vlasy padat prestali.
http://www.mojalekaren.sk/thermal-sampo ... asy-300ml/

//a este som musela par dni ratat presne, kolko vlasov mi za den vypadlo. Do 100 je to vraj normalne, az ked ich je viac, sa zacina s liecbou
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

ak by si chcel seriozne riesit svoj problem, tak zajdi za koznoum ta sa podrobne informuje o tvojom zdravotnom stave a potom by ti mala poradit
niekedy sa za vypadavanim vlasov moze skryvat nieco ine
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Ahoj. Mne pomohol liek Revalid - je voľne dostupný v lekárňach. Odporúča sa minimálne mesačná kúra (ideálne mesiac a pol) - tri krát denne jedna tableta hneď po jedle. Je výhodnejšie si kúpiť veľké balenie (kedysi stálo cca 750sk). Po cca 2-3 týždňoch sa dostavia prvé výsledky a po mesiaci je vypadávanie vlasov takmer ukončené. Pomohlo to mojej učiteľke biológie na strednej a aj mne. Pokiaľ toto nezaberie, choď za kožnou.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Určite neváhaj a choď za doktorom, čím rýchlejšie, tým lepšie a najmä, kým sa s tým dá niečo robiť. Pokiaľ viem, žihľava má mierne močopudné účinky a je určená najmä na problémy s trávením. O jej účinky som nepočula.
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Žihľava vo všeobecnosti funguje. Avšak pokiaľ je to u Teba vážnejšie ako je bežné vypadánie vlasov, na obyčajnú žihľavu by som nespoliehal (pokiaľ hrá úlohu nerovnováha zdravotneho stavu).
Napísať odpoveď