vypadavanie vlasov vs. zihlava
-
1Darkstanley1
Light Expert
vypadavanie vlasov vs. zihlava
Zdravim. Dost mi vypadavaju vlasy a znizuje mi to sebavedomie. Chcem to zastavit. Mam 18 a na 20 rokov nechcem byt plesaty. Skusam zihlavovy odvar. Kazdy den si umyvam s tym vlasy. Co si myslite o zihlave? Moze pomoct proti vypadaviu vlasov? Mate vy skusenosti s nou? Vypadávaju Vám vlasy? Alebo aky sampon je dobry? Help me pls!

-
1Darkstanley1
Light Expert
a pomohol ten zinok?Pikolik napísal:mne nato dali zinok ako doplnkovy vitamin a zihlavovy odvar, to netusm ci moze pomoct.
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mna poslala kozna na vysetrenie stitnej zlazy a tiez mi predpisala zinok+vit. B5/panthenol/ a kup si v lekarni nejaky dobry sampon proti padaniu vlasov, ja som pouzivala vtedy Thermal a cca po 2 mesiacoch vlasy padat prestali.
http://www.mojalekaren.sk/thermal-sampo ... asy-300ml/
//a este som musela par dni ratat presne, kolko vlasov mi za den vypadlo. Do 100 je to vraj normalne, az ked ich je viac, sa zacina s liecbou
http://www.mojalekaren.sk/thermal-sampo ... asy-300ml/
//a este som musela par dni ratat presne, kolko vlasov mi za den vypadlo. Do 100 je to vraj normalne, az ked ich je viac, sa zacina s liecbou
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ahoj. Mne pomohol liek Revalid - je voľne dostupný v lekárňach. Odporúča sa minimálne mesačná kúra (ideálne mesiac a pol) - tri krát denne jedna tableta hneď po jedle. Je výhodnejšie si kúpiť veľké balenie (kedysi stálo cca 750sk). Po cca 2-3 týždňoch sa dostavia prvé výsledky a po mesiaci je vypadávanie vlasov takmer ukončené. Pomohlo to mojej učiteľke biológie na strednej a aj mne. Pokiaľ toto nezaberie, choď za kožnou.
-
fikus-kukis
Guru wannabe