To royalFlush: Presnejšie na Veči:)
CS 1.6 Server hojko.com
-
Mad Dad
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ale no chlapci, nehádajte sa za to...je to predsalen hra...aj mne sa raz stalo že ma nejaký admin slapol..neviem či nie drago/nakaza
na nuke, a zje*** som sa zo strechy a zabil
sice som mal nervy ale zobral som to s humorom...je to len posr*** hra na hranie nie na životné skóre
Keď sa budete hádať dojde hojko vás pokarhá všetkých a budete mať
tak tymto si ma dostalMastros napísal: a hlas by Ti aj tak nezmuznel.
to mame kazdy na niekoho druheho ukazovat len chyby? napriklad niekto sa zahakava tak sa z neho preto budeme smiat? no predstav si ty taku situaciu
toto sa mi zda uplne sedlacke a trapne vyhovorit sa na takuto chu*ovinu (odpustte mi taky vyraz ale inak sa to nazvat neda)
za toto mas odomna K- , mysli si co chces
//sory za ot ale nedalo mi za nezastat draga , kedze na servery robi dobru pracu
-
PepoJr.
Medium Star
omg tak sa aj ja pridam....mam strasne chplatu rit
dufam ze sa teraz so mnou neprestanete rozpravat 
a mastros treba sa aj pozerat ked tocis....ze fruxo dava ban
http://cs.hojko.com/banlist/ban_details.php?bid=4698
a mastros treba sa aj pozerat ked tocis....ze fruxo dava ban
http://cs.hojko.com/banlist/ban_details.php?bid=4698
-
Royalflush
Guru wannabe
-
GIGABYTE
King
Pravdepodobne ťa iba počul, ak si za ním dupotal..Royalflush napísal:Dneska som hral na jednom servery... (nebol to hojko server)
Mapa bola Dust. Isiel som a videl som nepriatela.. isiel som za nim a on ma pravdepodobne nevidel. Schoval som sa za roh.. no potom sa zastavil (furt bol otoceny opacnym smerom). Ja som sa pre istotu schoval aby ma nevidel a potom som pomaly vykukol ze ho idem zastrelit. A jak som vykukol, stal asi 2 metre predo mnou a hned v sekunde mi dal heada.
Hack, skill alebo som slepy a nevidel som ze by ma spozoroval?
to Mad Dad : lol ty byvas Šali o.O
-
Royalflush
Guru wannabe
-
PepoJr.
Medium Star
hmm...zo slov sa to da tazko urcit...ale kedze si bol zanim tak o wh pochybujem, mozno si dupol a pocul ta, mozno si rozmyslel cestu a vratil sa a ty sa mu tam len objavil...Royalflush napísal:Dneska som hral na jednom servery... (nebol to hojko server)
Mapa bola Dust. Isiel som a videl som nepriatela.. isiel som za nim a on ma pravdepodobne nevidel. Schoval som sa za roh.. no potom sa zastavil (furt bol otoceny opacnym smerom). Ja som sa pre istotu schoval aby ma nevidel a potom som pomaly vykukol ze ho idem zastrelit. A jak som vykukol, stal asi 2 metre predo mnou a hned v sekunde mi dal heada.
Hack, skill alebo som slepy a nevidel som ze by ma spozoroval?
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Royalflush
Guru wannabe
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
lekoklatik
VIP
Prepáč ale písalo sa niekde že tu riešime všetko okolo CS hojka v rátaní s každým iným serverom? iné servery, iných hráčov /čo nehrajú u nás/, atď... ?Royalflush napísal:Dneska som hral na jednom servery... (nebol to hojko server)
k dragovi stojím za ním a ak sa hneváš ospravedlňujem sa teda za celý admin team. Pretože sme team. Čiže keď kydáte na jedného z adminov, kydáte vlastne na všetkých. I keď netuším čo sa stalo. Popravde nvm čo mám k tomu napísať. Je 2:20 a ja premýšľam len s ťažkosťami... /síce ako furt
-
tonek
Darca
Royalflush tebe sa nikdy nestalo, že napr. v realnom živote, ked po tebe niekto pozera, ide za tebou tak sa otočiš? No a to je ako možne? V CS-ku to iste, pokiaľ dotyčný nieje škulavý hluchý dement, spraví to isté. Mne sa to stalo koľkorázy, proste že ja som walkoval, a kamoš za mnou a chcel ma zarezať nožom, ja som sa otočil a drb : hlava na vedľajšej stene.

-
ThorSteinar
Novice
Tu nejde len o Draga, sam som pisal, ze taketo reakcie tu boli uz predtym. A ako Drago tvrdil, ze je to len hra, tak to iste tvrdim aj ja a smerujem to na vas adminovlekoklatik napísal:k dragovi stojím za ním a ak sa hneváš ospravedlňujem sa teda za celý admin team. Pretože sme team. Čiže keď kydáte na jedného z adminov, kydáte vlastne na všetkých. I keď netuším čo sa stalo. Popravde nvm čo mám k tomu napísať. Je 2:20 a ja premýšľam len s ťažkosťami... /síce ako furt/
Proste ak sa nieco prihodi v zapale boja a zabiju vas, staci odvratit zrak, predychat a pockat na dalsie kolo. Admin by mal byt na nonsteam serveri na to, aby banoval cheaterov a nie na to, aby slapoval slabsich hracov pripadne im daval ban za "laming". Kde sa ti hraci maju naucit hrat ked nie na online serveri?
Vynimku z tohto tvoria samozrejme ti, ktori skodia hracom v svojom time naschval, ale to by ste uz ako skuseni admini mali rozpoznat.