ja mam uz vsetky a poviem ti mas sa naco tesit
napr dostanes taky bič s ktorym si mozes pritahovat nepriatelov .
je to dobre aj na vrtulniky a neskor sa ti ten bič upgradne a mozes sa pritiahnut na vrtulnik a hned si v nom , predtym si musel nanho doskocit tobolo dost tazke , teraz staci svihnut a pritiahnes sa . uplna sranda .
Zdravim... nema tato hra nejaky problem s 64bit systemami? Kamos ma Vista 64bit a hra mu seka. Stroj ma urcite dobry na to a nove ovladace nepomohli
// teda seka mu to ci da 640x480 alebo 1440x900 - a neseka to uplne ako fotky, ale nejde to zase ani plynule...
ja som dnes nainstaloval nastavil 6x vymenil ovladace na VGA a seka mi to mam x64 Vista Ultimate, 9800GT 512MB DDR3, AMD 6000+ 3,1Ghz a pri kazdom rozliseni mi to seka :'(
aviceN napísal:skus stahnut fraps a pozri kolko ti to ide fps
fraps mam neboj...ide mi to do 60fps a ked som v meste a bojujem klesa mi to zo 60 az na 3-5fps drivere som odinstaloval cez driver removal ci kery to je program a stale mi to seka ine hry mi idu v pohodicke bez seknutia...moj komp nema asi rad hry od Activision lebo rovnake sarapaty mi robi aj Spiderman web of shadows
Ano dualcore X2 socket AM2 prave som testoval Benchmark na Street fighter a vysilo mi skore okolo 9000 a avg fps okolo 60-70fps cize nechapem preco mi ten prototype tak seka
Ako pisal koelga nadomnou. Po istej misii sa odomknu take veci, ez ta hra dostane uz uplne dokonaly nadych...Strasne sa mi paci armor+ blade ci ako sa t ovola, ten obrovitansky mec z ruky. Vypada vtedy dost brutalne. Kazde kombo a kazda akcia je pekne animovana a je sa na co pozerat. Pri dopade z velkej vysky tlakova vlna nici vsetko okolo Vas. Tie misie mi nepridu vobec stereotipne, mozno su niektore podobne, ale moc som sa s nimi nezdrzal. Btw: ake bocne misie su tam??? ja som ziadne nenasiel....jedine tie achievmenty, co ani nerobim, lebo ma nebavia casovky...
Prototype som presiel no na konci hry mi napisalo ze ked pojdem hrat New game tak by som mal mat odomknute vsetky upgrades, lenze nic take tam nemam . neskusal to niekto ? . prechadzat 2x?
->slavo<- napísal:Prototype som presiel no na konci hry mi napisalo ze ked pojdem hrat New game tak by som mal mat odomknute vsetky upgrades, lenze nic take tam nemam . neskusal to niekto ? . prechadzat 2x?
Ked si vyberas new game tak si vyber obtiaznost na aku si to presiel plus; priklad
Presiel si to na easy tak si obtiaznost vyberies easy+
a ides. Mne to funguje normalne
Pojde to az ked budes moct prehadzovat schopnosti Rkom.
ja mam zabit toho vyje*** velkeho ko*ot co zozral tu doktorku ci co s nou urobil a netusim ako ho porazit mam ten mec mam armor a i tak ma da dole skusal som po nom hadzat veci ale marne ci to mam len okolo neho skakat a ked bude vhodna chvila tak mu mam nasekat alebo ako to mam urobit ??? lebo uz mam na to nervy
lollo napísal:ja mam zabit toho vyje*** velkeho ko*ot co zozral tu doktorku ci co s nou urobil a netusim ako ho porazit mam ten mec mam armor a i tak ma da dole skusal som po nom hadzat veci ale marne ci to mam len okolo neho skakat a ked bude vhodna chvila tak mu mam nasekat alebo ako to mam urobit ??? lebo uz mam na to nervy
normalne pouzi tie chapadla zo zeme . ked je critical mass tak podrz lave a prave tlacitko mysi naraz . tak som ho dal dole ja . potom ked ako keby zoslabne a neutoci tak ho rozekas mecom .
myslis toho bosa co striela take zelene gule ne?
->slavo<- napísal:normalne pouzi tie chapadla zo zeme . ked je critical mass tak podrz lave a prave tlacitko mysi naraz . tak som ho dal dole ja . potom ked ako keby zoslabne a neutoci tak ho rozekas mecom .
myslis toho bosa co striela take zelene gule ne?
nieeee toho take som este nemal ja som tam kde ten doktor operoval toho zmrda a si ho mal ochranit ale teraz som zase tam s tou velkou obludou co zozrala tu profku ci doktorku ci co to je a tam ho mam zabit ale neviem ako
lollo napísal:nieeee toho take som este nemal ja som tam kde ten doktor operoval toho zmrda a si ho mal ochranit ale teraz som zase tam s tou velkou obludou co zozrala tu profku ci doktorku ci co to je a tam ho mam zabit ale neviem ako
Musis ho zranit davaj mu rychly damage a potom mu daj pravy myslim to mu vyskocis na chrbat a davas mu rany. Ak je to to co si myslim
Nie, jednoducho ho mlat mecom a on o chvilu umre....A mas to trosku potom popletene, tam kde ten doktor odpovedal bol len ten silnejsi Hunter a Armor a mec mas az po jeho zabiti...takze asi myslis toho SuperHuntera, toho som zabijal tak, ze som po nom hadzal to chapadlo, co ma ako zbran a ked neutocil skocil nanho a pravym na mysi ho mlatil..