SPŠ Dopravná Košice, prosím pomôžte
-
Thrash/Death
Star
SPŠ Dopravná Košice, prosím pomôžte
prepadol som z predmetu CDP, je tu niekto kto to tiež zažil? myslím reparát či je veľmi ťažký. Som na dne z toho všetkého 
-
Thrash/Death
Star
-
mirak2
Hardcore addict
moj brat chodi na tu skolu, resp. viac nechodi ako chodi, zas tam dva dni nebol, otravuje mi tu vzduch doma a hrabe sa mi v penazenke kkt rynavy..
ale k veci: prepadnut na SPS by mala byt diagnoza...povenujes sa tomu predmetu tyzden, dva, ak si fakt rtrd kkt tak tri a spravis aj ked nechces
//priemer do 3.0 a solidny? tak to ti tlieskam, urcite si sa musel pretrhnut aby si to dotiahol tak daleko.

ale k veci: prepadnut na SPS by mala byt diagnoza...povenujes sa tomu predmetu tyzden, dva, ak si fakt rtrd kkt tak tri a spravis aj ked nechces
//priemer do 3.0 a solidny? tak to ti tlieskam, urcite si sa musel pretrhnut aby si to dotiahol tak daleko.
-
Thrash/Death
Star
priemer známok sa drží do hranice 3,0, čiže je solídny. Matiku, slovinu či účtovníctvo a podobné sračky by som spravil jak nič, ale CDPčko nie je sranda a začínam sa obávať čo bude. Môžem si za to sám, to je pravda, ale nechcel som to čo som si urobilmirak2 napísal:moj brat chodi na tu skolu, resp. viac nechodi ako chodi, zas tam dva dni nebol, otravuje mi tu vzduch doma a hrabe sa mi v penazenke kkt rynavy..