SPŠ Dopravná Košice, prosím pomôžte

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Thrash/Death
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

SPŠ Dopravná Košice, prosím pomôžte

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

prepadol som z predmetu CDP, je tu niekto kto to tiež zažil? myslím reparát či je veľmi ťažký. Som na dne z toho všetkého :?
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

tam som mal isť ... mám na tej škole pár známych ... takže sa opýtam ...
Thrash/Death
Star
Star

no mohol by si sa, hlavne takých čo prepadli z tohto predmetu v treťom ročníku, mňa zaujíma či je reparát naozaj taký ťažký, alebo či len učiteľ straší, lebo z jeho výrazu tváre by som skôr povedal že nie :cry: Som psychycky na dne z toho
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Thrash/Death.. a čo si čakal od učiteľa? Že Ti povie, že dobre že si prepadol, bo je to strááášne ľahké?

Nikdy som v škole neprepadol, ale keby som bol učiteľ, tiež by som riadne strašil študentov.. aby sa viac učili, aby neprepadali, aby som mal menej práce s nimi..

:)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

moj brat chodi na tu skolu, resp. viac nechodi ako chodi, zas tam dva dni nebol, otravuje mi tu vzduch doma a hrabe sa mi v penazenke kkt rynavy..
ale k veci: prepadnut na SPS by mala byt diagnoza...povenujes sa tomu predmetu tyzden, dva, ak si fakt rtrd kkt tak tri a spravis aj ked nechces

//priemer do 3.0 a solidny? tak to ti tlieskam, urcite si sa musel pretrhnut aby si to dotiahol tak daleko. 8) :lol:
Thrash/Death
Star
Star

mirak2 napísal:moj brat chodi na tu skolu, resp. viac nechodi ako chodi, zas tam dva dni nebol, otravuje mi tu vzduch doma a hrabe sa mi v penazenke kkt rynavy..
ale k veci: prepadnut na SPS by mala byt diagnoza...povenujes sa tomu predmetu tyzden, dva, ak si fakt rtrd kkt tak tri a spravis aj ked nechces
priemer známok sa drží do hranice 3,0, čiže je solídny. Matiku, slovinu či účtovníctvo a podobné sračky by som spravil jak nič, ale CDPčko nie je sranda a začínam sa obávať čo bude. Môžem si za to sám, to je pravda, ale nechcel som to čo som si urobil :cry:
Napísať odpoveď