CS 1.6 Server hojko.com
Cs-1.6
Cawte Prosim vas ak možte update server na novy protocol... 
-
lekoklatik
VIP
Poviem len že takéto "prešľapy" nemávame neustále. Ja sa náhodou divím, že si neprišli hráči ktorí neustále nadávajú na to Že mením mapu /ako som už spomínal/... Jednoduche nebudeme hrať dookola to isté. Komu sa nepáči dovidenia. Kickujem každého AFK či je 10 - 50 sec. Proste ja nesledujem ako dlho. Keď som mŕtvy, alebo náhodou popri nejakom AFK bežím tak má kick. Tiež hráči v spec. POzriem si kto je v spec. Počkám kolo /veď čo ak sa náhodou napájajú/ a ak ani po kole nemieni hrať, má kick. Nech sa na mňa nikto nehnevá ale server je plný a niekto si ide urobiť kávu alebo sa vysrať alebo nvm čo tak prećo neprepustiť miesto inému...GothaR napísal:...
Ale vlastne ani neviem čo som ti to chcel. že proste snažíme sa a len veľmi málo hráčov si to cení. Toď vše asi...
Dalusko: Prečítaj si prvý príspevok témy
Keď chceš u nás hrať, stiahni si patch s protokolom 47... Ak s tým máš problém tak už možem len, ďakujeme za záujem...
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Royalflush
Guru wannabe
-
lekoklatik
VIP
Nemáme určené presné pravidlá "za čo dávať bany". samozrejme cheatovanie nepočítam. Myslím ten "laming". Ak si bol Gothar niekedy pozrieť hojko ban list možno preto spomínaš "laming" ktorý je občas pri niekom uvedený ako dovod banu. Ono sa to neberie ako že by bol hráč fakt začiatočník. Laming ja osobne dávam za znepríjemňovanie hry ostatním, urážky iných, neustále campenie atď... samozrejme vždy záleží od situácie. Len málo kedy vypíšem dovod. Laming preto, lebo je to jedna z možností dovodu banu ktoré máme na výber. Admini vedia o čom hovorím.
Jednoducho takto. Neviem prečo to rozoberám. ty máš svoj názor a ako si povedal do nás sa nemontuješ. Ja sa tiež nechcem do teba tak prepáč ak to tak vyzerá. Ja len že "hojko admin team"
určite nie je zlý. Robíme chyby no tak čo už. Zišlo by sa podpory od hráčov /píšem to v každom príspevku o CS, ale fakt by to pomohlo nám, vám, serveru/...
Thor. A to hrá frux na notebooku
BoB: napoj sa cez konzolu. "connect ip serveru" bez uvozdoviek
nvm prečo ti to robí. Mne sa to tiež občas stávalo avšak na verzii s patchom tuším 32...
Jednoducho takto. Neviem prečo to rozoberám. ty máš svoj názor a ako si povedal do nás sa nemontuješ. Ja sa tiež nechcem do teba tak prepáč ak to tak vyzerá. Ja len že "hojko admin team"
Thor. A to hrá frux na notebooku
BoB: napoj sa cez konzolu. "connect ip serveru" bez uvozdoviek
nvm prečo ti to robí. Mne sa to tiež občas stávalo avšak na verzii s patchom tuším 32...
Ja vam takto len chcem pomoct
Mam pocit, ze ostatni to nevedia poriadne vyjadrit a potom to vyzera, ze na vas kydaju len bez rozmyslu, ja som to tu dlhsie sledoval a prave take drobne incidenty ma donutili k tymto zamysleniam 
PS: kempenie nie je problem, nemusi kazdy bezat ako na porazku a ked niekto kempi stale na tom istom mieste, tak sa staci dohodnut a ist rovno po nom, po par kolach ho to omrzi.
PS: kempenie nie je problem, nemusi kazdy bezat ako na porazku a ked niekto kempi stale na tom istom mieste, tak sa staci dohodnut a ist rovno po nom, po par kolach ho to omrzi.
-
johnykilla
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
lekoklatik
VIP
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Deadman ty si velky frajer. Neprs sa tym ze nebol v specu. Mi to pripada ako keby si tie kody mal. A kym nevidis admina v specu tak ich nevypnes. Nie raz som ti chcel dat aj ja ban. Nedal som ti ho aj nahodou? hmmm nepametam. Admin sa moze mylit ale admini uz nie. Vela hracov sa mi na teba stazovalo. Mas velmi striedavy styl hrania (on/off) Takze v tejto kauze sa postavim za fruxa aj keby to demo sa tu neobjavilo.