ja som gmail spomenul v suvislosti s kapacitou nechcel som to porovnavat....proste nemusi byt ani mail len som mal na mysli nejaku verejnu sluzbu ktora by dotiahla viac ludi na forum apod. aj ked uz teraz sem chodi dost ludi, takze to mozno ani neni potreba, fakt to bol len napadhojko napísal:SchYzo: Mail nie, je plno volnych mail serverov a vzhladom na to kolko veci by trebalo zariadit, tak sa to urcite neoplati, ako casovo, tak aj financne. Navyse konkurovat GMailu a podobnym sluzbam je nemozne.
Co by ste privitali nove na fore???
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Hotwire
Addict
alias ti sem asi nedotiahne viac ludiMek napísal:k tomu mailu - stacilo by spravit mailove aliasy pre ludi, ktori budu mat zaujem - maily poslane na alias @hojko.com budu presmerovane do realnej schranky uzivatela, aku si zvoli (trebars gmail). Iba napad, ja takuto fciu nepotrebujem
-
audiotrack
VIP
-
aughostino
Medium Professional
Na lamach sme to odstranili uz davno a mam pocit ze to dost pomohlo.GothaR napísal:Ale mam jednu pripomienku: bolo by pri zobrazeni temy mozne odstranit tlacidlo "Nova tema"? Dost casto tam niekto klikne a potom tu mame namiesto noveho prispevku novu temu.
caute,
takze dnes som rozbehal wifinu a tak som raz pripojeny na ipod a raz na pc, chcem sa spytat ci by sa to nedalo tak ako na facebooku a to tak aby som bol na obidvoch strojoch naraz "prihlaseny" tj ked prejdem z pc na ipod aby som zostal prihlaseny.
(dufam ze ma chapete predsa je uz vela hodin
)
//odpoved na otazku, Co by ste privitali na fore zneje: moznost byt prihlaseny na dvoch pc
takze dnes som rozbehal wifinu a tak som raz pripojeny na ipod a raz na pc, chcem sa spytat ci by sa to nedalo tak ako na facebooku a to tak aby som bol na obidvoch strojoch naraz "prihlaseny" tj ked prejdem z pc na ipod aby som zostal prihlaseny.
(dufam ze ma chapete predsa je uz vela hodin
//odpoved na otazku, Co by ste privitali na fore zneje: moznost byt prihlaseny na dvoch pc
A nezávisí prihlásenie od cookies na tom-ktorom prehliadači? Čiže z toho vyplýva, že nie fórum ovplyvňuje tvoje prihlásenie, ale prehliadač. Pokiaľ sa prihlásiš na PC a potom aj napríklad na tvojom iPode, tak budeš prihlásený aj tam aj tam.Filipito napísal:caute,
(dufam ze ma chapete predsa je uz vela hodin)
-
audiotrack
VIP
-
pryja
Darca
Navrhujem prirobit dalsiu hlavnu temu pod Ostatne a nazov by mohol byt - Zdravotne problemy. Nejako sa nam to tu v poslednej dobe mnozi 
//ja len tak, ze aby to tu nebolo kade-tade. A vela ludi pise aj vlastne skusenosti, ked mali taky isty problem. Nemusia zrovna studovat medicinu. Ale viem, zamietnute.
//ja len tak, ze aby to tu nebolo kade-tade. A vela ludi pise aj vlastne skusenosti, ked mali taky isty problem. Nemusia zrovna studovat medicinu. Ale viem, zamietnute.
To sa tu uz tusim riesilo a uzavreli sme to s tym, ze aj tak velka vacsina tem konci tym, ze daneho cloveka kazdy posiela za doktorom. Navyse som si isty, ze existuju specializovane stranky s tymto zameranim, kde radia odbornici a nie ludia, ktori si myslia, ze vsetko vedia, pripadne studenti mediciny(nic proti nim, ale prax je prax).
//nemyslel som to zle, ale mam pocit, ze aj ades casto pise, aby s tym isli za doktorom, lebo takto cez net to nejde presne urcit
//nemyslel som to zle, ale mam pocit, ze aj ades casto pise, aby s tym isli za doktorom, lebo takto cez net to nejde presne urcit