Co by ste privitali nove na fore???

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

hojko napísal:SchYzo: Mail nie, je plno volnych mail serverov a vzhladom na to kolko veci by trebalo zariadit, tak sa to urcite neoplati, ako casovo, tak aj financne. Navyse konkurovat GMailu a podobnym sluzbam je nemozne.
ja som gmail spomenul v suvislosti s kapacitou nechcel som to porovnavat....proste nemusi byt ani mail len som mal na mysli nejaku verejnu sluzbu ktora by dotiahla viac ludi na forum apod. aj ked uz teraz sem chodi dost ludi, takze to mozno ani neni potreba, fakt to bol len napad :wink:
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

k tomu mailu - stacilo by spravit mailove aliasy pre ludi, ktori budu mat zaujem - maily poslane na alias @hojko.com budu presmerovane do realnej schranky uzivatela, aku si zvoli (trebars gmail). Iba napad, ja takuto fciu nepotrebujem :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Mek napísal:k tomu mailu - stacilo by spravit mailove aliasy pre ludi, ktori budu mat zaujem - maily poslane na alias @hojko.com budu presmerovane do realnej schranky uzivatela, aku si zvoli (trebars gmail). Iba napad, ja takuto fciu nepotrebujem :)
alias ti sem asi nedotiahne viac ludi :P
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

isto nie? ani ked si uvedies na inych forach a na dajme tomu svojej webstranke ci na inych strankach mailovy kontakt @hojko.com? :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No tych par ludi podla mna urcite nestoji za to, aby niekto minal cas a peniaze na mail server :)

Ale mam jednu pripomienku: bolo by pri zobrazeni temy mozne odstranit tlacidlo "Nova tema"? Dost casto tam niekto klikne a potom tu mame namiesto noveho prispevku novu temu.
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

Mozne by to urcite bolo :) myslim ze by stacilo odstranit ten odkaz + img z viewtopic.php.
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

alebo skor z viewtopic_body.tpl :wink:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

bože, človek tu deň nie je a nepoznávam to :) koľko noviniek :)
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

isto nie som prvy kto to pise ale privital by som moznost dat si podpis ... celkom dost mi to tu chyba oproti inym foram

viem ze budete argumentovat tym ze by to bolo neprehladne a mohlo by sa forum dlhsie nacitavat ale aj tak by bolo fajn keby sa to povolilo
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

alebo mozno "zobrazovac" aktualnej nalady aby sa tu ludia navzajom zbytocne neprovokovali ked ma niekto blbu naladu :D
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

aughostino K+ :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Podpisy nebudu, uz to tu bolo velakrat rozpisane a nalada tiez nie. Ved kto by si pravidelne aktualizoval naladu??? OMG :roll:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

GothaR napísal:Ale mam jednu pripomienku: bolo by pri zobrazeni temy mozne odstranit tlacidlo "Nova tema"? Dost casto tam niekto klikne a potom tu mame namiesto noveho prispevku novu temu.
Na lamach sme to odstranili uz davno a mam pocit ze to dost pomohlo.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

caute,
takze dnes som rozbehal wifinu a tak som raz pripojeny na ipod a raz na pc, chcem sa spytat ci by sa to nedalo tak ako na facebooku a to tak aby som bol na obidvoch strojoch naraz "prihlaseny" tj ked prejdem z pc na ipod aby som zostal prihlaseny.
(dufam ze ma chapete predsa je uz vela hodin :D )

//odpoved na otazku, Co by ste privitali na fore zneje: moznost byt prihlaseny na dvoch pc :)
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FAIL »

Filipito napísal:caute,
takze dnes som rozbehal wifinu a tak som raz pripojeny na ipod a raz na pc, chcem sa spytat ci by sa to nedalo tak ako na facebooku a to tak aby som bol na obidvoch strojoch naraz "prihlaseny" tj ked prejdem z pc na ipod aby som zostal prihlaseny.
(dufam ze ma chapete predsa je uz vela hodin :D )

//odpoved na otazku, Co by ste privitali na fore zneje: moznost byt prihlaseny na dvoch pc :)
A nezávisí prihlásenie od cookies na tom-ktorom prehliadači? Čiže z toho vyplýva, že nie fórum ovplyvňuje tvoje prihlásenie, ale prehliadač. Pokiaľ sa prihlásiš na PC a potom aj napríklad na tvojom iPode, tak budeš prihlásený aj tam aj tam.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

V prehliadaci mas ulozene svoje cookies od ktorych zavisi prihlasenie. V niektorej verzii phpBB doslo k zmene cookies a session kvoli bezpecnosti. Ako to teraz presne funguje, tak to neviem. Ale je taky problem pouzivat autologin a automaticke vyplnenie mena+hesla vo Firefoxe ci Opere???
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Na pc mam safari aj na ipode je safari, nemyslim automaticke vyplnenie ale automaticke prihlasenie. Napriklad na druhom nemenovanom fore mi to ide normalne ale oni pouzivaju ine phpbb.
//tak nic aj tak dik
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

keďže my nie sme iné phpbb, tak tu to tak nejde. Je mi lúto
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Navrhujem prirobit dalsiu hlavnu temu pod Ostatne a nazov by mohol byt - Zdravotne problemy. Nejako sa nam to tu v poslednej dobe mnozi :P

//ja len tak, ze aby to tu nebolo kade-tade. A vela ludi pise aj vlastne skusenosti, ked mali taky isty problem. Nemusia zrovna studovat medicinu. Ale viem, zamietnute.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

To sa tu uz tusim riesilo a uzavreli sme to s tym, ze aj tak velka vacsina tem konci tym, ze daneho cloveka kazdy posiela za doktorom. Navyse som si isty, ze existuju specializovane stranky s tymto zameranim, kde radia odbornici a nie ludia, ktori si myslia, ze vsetko vedia, pripadne studenti mediciny(nic proti nim, ale prax je prax).
//nemyslel som to zle, ale mam pocit, ze aj ades casto pise, aby s tym isli za doktorom, lebo takto cez net to nejde presne urcit
Zamknuté