Stoffo10 napísal:casillas?? v tejto sezóne robil kiks za kiksom teda aspoň v lige- v tejto sezóne Viky o 2 triedy lepší! ale som zvyknutý, že ľudia už zo zvyku napíšu čech,buffon,casillas bezohľadu na výkony
Ja som nebral do uvahy len tuto sezonu. Hodnotim hraca komplexne.
Valdes velmi dobry reflex a pohotovost, ale je maly, to znamena ze s vysokymi loptami ma problem a najvacsi problem mu robi hra s nohou (spomen si na zapas proti Espanyolu ale aj ine kde po jeho katastrofalnom odkope bol hned z toho gol)
Na druhu stranu Casillas nema ziadnu vaznejsiu slabinu, je rychly, ma dobry reflex, nerobia mu problem vysoke lopty a uz vobec nie hra s nohou. Vykona Casillasa v prvom zapase s Barcelonou v tejto sezone (2:0) bol viac nez obdivuhodny, vdaka nemu Madrid nedostal aspon 6 kusov.
muffi napísal:No Anelka, najlepší strelec tejto sezóny v najlepšej lige. Celkovo jeden z najúspešnejších zakončovateľov v PM (105 gólov - z momentálne aktívnych hráčov ho v tomto predčia len Henry, Owen, Keane a Lampard).. a to má ešte časť kariéri pred sebou.. I keď uznávam, že určite by sa našlo pár lepších kandidátov na 11cku roka, ale pre mňa si to zaslúži už len pre to, že bolo určite ťažké vymaniť sa z tieňa Didiera Drogbu..
Jasne, pre utocnika plati pokial dava goli je vzdy dobry, to je napriklad pripad Van Nistelrooya. Ale ten Anelka zas az tak vela golov nedal nato jak vela hral. A tusim trikrat v zapase dal hat trick a to je dohoromady 9 golov z troch zapasov kde Chelsea jendoznacne dominovala a to mu tak naramne zlepsilo priemer. Tie zapasy si pamatam vacsinou len dorazal do prazdnej brany a to v mnohych pripadoch tak stastne ze sa od neho lopta doslova len odrazila. Myslims si ze Anelka jednoducho splnil to co sa od utocnika ocakavalo ale sam s nicim neprisiel. Strielal goli preto lebo tam bol jediny utocnik a myslim si ze ak by celu sezonu hral Drogba tak on tych golov da urcite viac.
Inymi slovami Cheslea s Drogbom v utoku je pre mna ovela nebezpecnejsia ako s Anelkom.
Vigor napísal:A len jedna otazka, co vidite na tom A.Coleovi? Ved ten hrac nevie centrovat, co od krajneho obrancu ocakavam.
Ja v mojej 11tke som bral najma do uvahy jeho obranne zakroky. Celkovo z tej 11tky som chcel urobit muzstvo komplexne kotre vyhrava. Napr na pravom kraji obrany mam utocneho Alvesa ale na lavej strane zase viac obranneho Cola, V utoku mam silneho Drogbu na hlavicky a technickeho Messiho. Zalohu mam poskladanu s hracov ktory maju jenoznacne najlepsiu kondiciu a vedia jak branit tak utocit, najma pripad Essien a Gerrard.
Inak este som nespomenul mojich nahradnikov tak:
Van der Saar
Vidic
Evra
Xavi
Fabregas
Torres
Van Nistelrooy