Najlepsia futbalova 11

O športe...
Muffi
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Muffi »

Tak pridám aj ja môj názor - asi prvý tohtoročný

---------------------------Casillas (Van der Sar)---------------------------

Alves (Ramos) ------Terry (Puyol) -----Ferdinand ( Vidič) ----Lahm (A. Cole)

Ribéry (Iniesta) ------Gerrard (Lampard) ----Xavi (Essien) ---Robben (Silva)

--------------------------Messi (Rooney)--------Villa ( Anelka)----------------

8)
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

tak moja 11 za sezónu 2008/2009

....................................Valdés......................................

D.Alves/Maicon..............Piqué.............Puyol/Ferdinand..................Evra

.....................................Yaya Touré..............................................

..................Xavi.................Gerrard.....................Iniesta

...................................Messi............................Ibrahimovič

a ešte aby som nezabudol - tréner roka: jednoznačne Pep Guardiola!!!
http://www.fcbarcelona.cz/view.php?cisl ... 2009061608
v tom článku sú krásne videá o Pepovi- jeho reakcie v zápasoch s realom,chelsey, a tak celkovo + motivačné video, ktoré púšťal hráčom pár minút pred finále LM v šatni= proste super videá oplatí sa pozrieť :)
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

----------------------------Iker Cassilas--------------------------------

Dani Alves ---Carles Puyol -----Nemanja Vidic -------Philipp Lahm

Cesc Fabregas----- Steven Gerrard -------Xavi Hernandes -------Franck Ribery

---------------Fernando Torres ------------Lionell Messi------------------

NAHRADNICI

Rio Ferdinand
Sergio Ramos
Andres Iniesta
Frank Lampard
Zlatan Ibrahimovic

to stoffo - ehm Valdes v brane???? sice fandim barce ale jeho by som veru do brany nepostavil .... nehovorim ze nemal dobre zakroky ale dokaze obcas sspravit nechutny kiks
Stoffo10
Light Star
Light Star

- eXo - napísal:----------------------------Iker Cassilas--------------------------------

Dani Alves ---Carles Puyol -----Nemanja Vidic -------Philipp Lahm

Cesc Fabregas----- Steven Gerrard -------Xavi Hernandes -------Franck Ribery

---------------Fernando Torres ------------Lionell Messi------------------

NAHRADNICI

Rio Ferdinand
Sergio Ramos
Andres Iniesta
Frank Lampard
Zlatan Ibrahimovic

to stoffo - ehm Valdes v brane???? sice fandim barce ale jeho by som veru do brany nepostavil .... nehovorim ze nemal dobre zakroky ale dokaze obcas sspravit nechutny kiks
Valdés vychytal Barcelone LM ! ale brankári to v Barcelone nikdy nemali ľahké- vždy sa písalo,hovorilo a vyspevovalo len nad ofenzívnymi hviezdami-brankári boli vždy v úzadí- to čo "robil" Valdés s Drogbom,Ronaldom ....... bolo neuveriteľné na to ako často je kritizovaný - a ak si to takto zoberiem- niet jeho zákrokov Barca by nielenže LM nevyhrala ale nebola by ani vo finále - a celkovo mal vydarenú sezónu
Muffi
Addict
Addict

Hej mal vydarenú sezónu.. no aj tak je podľa mňa najslabší článok Barcelony.. Darmo, sú od neho lepší... Z brankárov ma túto sezónu najviac sklamal Peter Čech :x Predvádzall také kiksy, že keby to záležalo na mne, letel by z brány Chelsea exportnou rýchlosťou. Vôbec si neobhájil svoju povesť fantastického gólmana :cry:
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Valdés teda moc Ronalda vo finále nezničil, pretože ten príliš veľa šancí nemal (okrem jednej, kde už bolo ťažké skórovať), navyše je tých jeho kiksov na brankársku jednotku víťaza CL príliš veľa...
A Čech je jeden z najpreceňovanejších brankárov na svete, u mňa víťazí van der Sar...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

S tym Valdezom v brane nesuhlasim. Jednoznacne su od neho lepsi Casillas a Van der Saar.

Inak Muffi nechapem ako do utkou si mohol uvazovat o Anelkovi. Tento hrac je jednoducho slaby takmer vo vsetkom. Rozhodne aj ked Drgoba nemal vydarenu sezonu tak bol ovela lepsi. A napada ma este kopa inych utocnikov ktori su daleko pred nim napr Ibrahimovic, Agbonlahor, Adebayor, Robinho, van Nistelrooy atd atd...

Inak moja momentalna 11 vyzera asi takto:

Brankar: Casillas
Obrana: Alves, Ferdinand, Terry, Cole
Zaloha: Iniesta, Essien, Gerard, Lampard
Utok: Messi, Drogba
Stoffo10
Light Star
Light Star

kali520 napísal:S tym Valdezom v brane nesuhlasim. Jednoznacne su od neho lepsi Casillas a Van der Saar.

Inak Muffi nechapem ako do utkou si mohol uvazovat o Anelkovi. Tento hrac je jednoducho slaby takmer vo vsetkom. Rozhodne aj ked Drgoba nemal vydarenu sezonu tak bol ovela lepsi. A napada ma este kopa inych utocnikov ktori su daleko pred nim napr Ibrahimovic, Agbonlahor, Adebayor, Robinho, van Nistelrooy atd atd...

Inak moja momentalna 11 vyzera asi takto:

Brankar: Casillas
Obrana: Alves, Ferdinand, Terry, Cole
Zaloha: Iniesta, Essien, Gerard, Lampard
Utok: Messi, Drogba
etoov gól vo finále ukázal, že každý robí chyby aj valdés, aj van der sar, aj čech, každý brankár

casillas?? v tejto sezóne robil kiks za kiksom teda aspoň v lige- v tejto sezóne Viky o 2 triedy lepší! ale som zvyknutý, že ľudia už zo zvyku napíšu čech,buffon,casillas bezohľadu na výkony

//autoeditácia príspevku ( 19 Jun 2009, 23:45 )
Muffi napísal:Hej mal vydarenú sezónu.. no aj tak je podľa mňa najslabší článok Barcelony.. Darmo, sú od neho lepší... Z brankárov ma túto sezónu najviac sklamal Peter Čech :x Predvádzall také kiksy, že keby to záležalo na mne, letel by z brány Chelsea exportnou rýchlosťou. Vôbec si neobhájil svoju povesť fantastického gólmana :cry:
odkedy je čech fantastický brankár?? :D :D

//autoeditácia príspevku ( 19 Jun 2009, 23:48 )
P41NK1LL3R napísal:Valdés teda moc Ronalda vo finále nezničil, pretože ten príliš veľa šancí nemal (okrem jednej, kde už bolo ťažké skórovať), navyše je tých jeho kiksov na brankársku jednotku víťaza CL príliš veľa...
A Čech je jeden z najpreceňovanejších brankárov na svete, u mňa víťazí van der Sar...
to čo Valdés "vyvádzal" na stamford bridge bol najlepší brankársky výkon aký som kedy videl za posledné roky a o čom s a písalo, debatovalo, hovorilo po zápase - iniesta,iniesta,inesta, ovrebo,ovrebo, drogba...... valdés opäť nič jednoducho si ho tak ľudia zafixovali a vždy budú vyzdvihovovať casillasa,čecha a spol.ale keď Viky urobí chybu tak ho každý kritizuje pričom za posledné roky urobili casillas,čech a spol. vážnejšie chyby ako valdés
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Podľa môjho názoru nebol jeho výkon tak výnimočný, ako ho ty, čoby fanúšik FC Barcelona vyzdvihuješ a Valdés rozhodne medzi svetovú brankársku elitu nepatrí...

Moja jedenástka:
van der Sar -- Alvés - Ferdinand - Terry - Lahm -- Ribéry - Gerrard - Iniesta -- Messi -- Rooney - Torres
Muffi
Addict
Addict

No Anelka, najlepší strelec tejto sezóny v najlepšej lige. Celkovo jeden z najúspešnejších zakončovateľov v PM (105 gólov - z momentálne aktívnych hráčov ho v tomto predčia len Henry, Owen, Keane a Lampard).. a to má ešte časť kariéri pred sebou.. :oops: I keď uznávam, že určite by sa našlo pár lepších kandidátov na 11cku roka, ale pre mňa si to zaslúži už len pre to, že bolo určite ťažké vymaniť sa z tieňa Didiera Drogbu.. :P
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

stoffo to akoze myslis vazne, ze Etoov gol vo finale padol po Van der Saarovej chybe? :shock: Si prvy clovek, ktory v tom vidi chybu brankara...

Ako uz niekto pisal, Valdesov vykon na Stamford bridge povazujes za neskutocne uzansy asi iba Ty, ale to vsetci berieme, kedze Tvoja "objektivita" je tak zjavna, ze nam tu vyraza dych. Valdez nie je nicim vynimocny brankar. Cassilas, Buffon, Van der Sar a podla mna aj Palop z FC Sevilla su o triedu ci dokonca triedy nad nim.

K Anelkovi asi tolko, ze odkedy odisiel do Realu tak je to priemerny utocnik a kazdu sezonu odvtedy by nebol problem naratat mnozstvo lepsich utocnikov, aj ked tato sezona mu ako tak vysla, no za nic vynimocne jeho vykon nepovazujem.

A teda uz dodam moju jedenastku.

Van der Sar (Casillas)

Alves (G.Johnson) Ferdinand Terry-Lahm
Gattuso
Iniesta Xavi Gerrard
Messi Torres

A len jedna otazka, co vidite na tom A.Coleovi? Ved ten hrac nevie centrovat, co od krajneho obrancu ocakavam.
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

moja 11 za túto sezónu:

brankár: Van der Sar
obrana: Alves-Vidič-Terry-Cole
záloha: Iniesta-Xavi-Lampard-Messi
útok:Gerrard (pod hrot) Eto o

čo sa týka zlatej lopty chcel by som aby ju vyhral Xavi lebo bol on podľa mňa hlavným strojcom triumfov Barcy aj keď mám tušáka že to vyhrá Messi.
Muffi
Addict
Addict

Keby udeľovanie záležalo na mne, dostal by to tento rok Gerrard alebo Xavi :) Našťastie však nemám takéto privilégiá, tak to pravdepodobne Messiho neminie :oops: Ale určite si zaslúži aj on..
kali520
Darca
Darca

Stoffo10 napísal:casillas?? v tejto sezóne robil kiks za kiksom teda aspoň v lige- v tejto sezóne Viky o 2 triedy lepší! ale som zvyknutý, že ľudia už zo zvyku napíšu čech,buffon,casillas bezohľadu na výkony
Ja som nebral do uvahy len tuto sezonu. Hodnotim hraca komplexne.

Valdes velmi dobry reflex a pohotovost, ale je maly, to znamena ze s vysokymi loptami ma problem a najvacsi problem mu robi hra s nohou (spomen si na zapas proti Espanyolu ale aj ine kde po jeho katastrofalnom odkope bol hned z toho gol)

Na druhu stranu Casillas nema ziadnu vaznejsiu slabinu, je rychly, ma dobry reflex, nerobia mu problem vysoke lopty a uz vobec nie hra s nohou. Vykona Casillasa v prvom zapase s Barcelonou v tejto sezone (2:0) bol viac nez obdivuhodny, vdaka nemu Madrid nedostal aspon 6 kusov.
muffi napísal:No Anelka, najlepší strelec tejto sezóny v najlepšej lige. Celkovo jeden z najúspešnejších zakončovateľov v PM (105 gólov - z momentálne aktívnych hráčov ho v tomto predčia len Henry, Owen, Keane a Lampard).. a to má ešte časť kariéri pred sebou.. I keď uznávam, že určite by sa našlo pár lepších kandidátov na 11cku roka, ale pre mňa si to zaslúži už len pre to, že bolo určite ťažké vymaniť sa z tieňa Didiera Drogbu..
Jasne, pre utocnika plati pokial dava goli je vzdy dobry, to je napriklad pripad Van Nistelrooya. Ale ten Anelka zas az tak vela golov nedal nato jak vela hral. A tusim trikrat v zapase dal hat trick a to je dohoromady 9 golov z troch zapasov kde Chelsea jendoznacne dominovala a to mu tak naramne zlepsilo priemer. Tie zapasy si pamatam vacsinou len dorazal do prazdnej brany a to v mnohych pripadoch tak stastne ze sa od neho lopta doslova len odrazila. Myslims si ze Anelka jednoducho splnil to co sa od utocnika ocakavalo ale sam s nicim neprisiel. Strielal goli preto lebo tam bol jediny utocnik a myslim si ze ak by celu sezonu hral Drogba tak on tych golov da urcite viac.

Inymi slovami Cheslea s Drogbom v utoku je pre mna ovela nebezpecnejsia ako s Anelkom.
Vigor napísal:A len jedna otazka, co vidite na tom A.Coleovi? Ved ten hrac nevie centrovat, co od krajneho obrancu ocakavam.
Ja v mojej 11tke som bral najma do uvahy jeho obranne zakroky. Celkovo z tej 11tky som chcel urobit muzstvo komplexne kotre vyhrava. Napr na pravom kraji obrany mam utocneho Alvesa ale na lavej strane zase viac obranneho Cola, V utoku mam silneho Drogbu na hlavicky a technickeho Messiho. Zalohu mam poskladanu s hracov ktory maju jenoznacne najlepsiu kondiciu a vedia jak branit tak utocit, najma pripad Essien a Gerrard.

Inak este som nespomenul mojich nahradnikov tak:
Van der Saar
Vidic
Evra
Xavi
Fabregas
Torres
Van Nistelrooy
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

kali suhlas k tomu Valdesovi i Anelkovi.

No ale ten Cole :) . Dajme tomu, ze v obrane je kvalitny ale to podla mna v dnesnej dobe nestaci na to, aby z neho bol nadpriemerny hrac. V podpore utoku je podla mna naozaj ubohy a celkovo je to podla mna velmi precenovany hrac. No to je len moj nazor.

A tiez teda dodam nahradnikov: Buffon, Vidic, Evra, Lampard, Kuyt, Essien, Forlan, Rooney
kali520
Darca
Darca

Vigor napísal:No ale ten Cole . Dajme tomu, ze v obrane je kvalitny ale to podla mna v dnesnej dobe nestaci na to, aby z neho bol nadpriemerny hrac. V podpore utoku je podla mna naozaj ubohy a celkovo je to podla mna velmi precenovany hrac. No to je len moj nazor.
Lenze z momentalnych lavych obranocv mi tam on najviac pasuje. Lahm je dobry ale je moc krpaty a ja si nemozem pomoct ale takychto hracov by som do muzstva nebral.

Nahradnika som dal Evru, nad nim som uvazoval ze by isiel miesto Cola, ale tento rok bol jednoducho stale zraneny a ked hral tak robil vela chyb, minulu sezonu bol rozhodne lepsi, ako keby uz vysiel z formy.

Dalej som uvazoval este nad Clichym, lenze po tych strasnych kiksoch co spravil ho tam jednoducho nemozem dat.

V uvahu este padol Gareth Bale s Tottenhamu, ale ten este musi vela zamakat aby bol spicka alebo dokonca aj Ramos z Madridu ktory ako univerzal by dokazal zahrat aj na lavom kraji obrany.

Hraci ako Abidal, Grosso, Bridge, Marcelo, Rise a neviem kto este su jednoducho len taky mensi nadpriemer.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Sranda, vymenoval si vsetkych lavych obrancov, nad ktorymi som premyslal aj ja :) . Ale zhodneme sa, ze vyber tu prilis velky nie je, no prave z toho maleho vyberu by som urcite dal prednost Lahmovi. Ano je postavou drobny, no vyskok ma slusny a pri krajnom obrancovi sa to da aj opomenut. Aj ked priznavam, ze mozno mam voci Coleovi nejaku podvedomu averziu, pretoze jeho prejav na ihrisku mi strasne moc prekaza, stale keca s rozhodcami, stale sa mu nieco nepaci a pod. Ktovie.

Bale ma napadol od neho som ocakaval ovela viac, minulu sezonu ma sklamal. Talent ma, no ako vravis, musi este velmi vela popracovat. Skvela kopacia technika nestaci.

Byt Maldini mladsi, dal by som jednoznacne jeho
:P .
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

4stoffo - chapem ze si fanusik barcy aj ja som al enchapem ako mozes Valdesa stavat do brany on lahko znervoznie a potom sa to uz s nim vezie ako som uz raz povedal nehovorim ze nemal dobre zakroky resp. zapasy ale urcite dlhodobo nie je taky dobry brankar ako iny

a to ze si spominal ze je lepsi ako Cassilas nemyslis vazne ved na Ikerovy tento rok stal real keby nemali Cassilasa tak by sa v prvej polovici sezony prepadli do zostupoveho pasma ten jediny drzal Real ako tak nad vodou
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Tak pridám aj ja:

Troška ofenzívnejšie rozostavenie 3-5-2 ale inak by sa to neposkladalo.....

--------------------------- Buffon ---------------------------

-------Sergio Ramos ------ Carragher ----- Vidič---------

----------------------Essien --- Senna----------------------

----------------------------Iniesta---------------------------

---- Sneijder --------------------------------- Robben ----

----------------- Messi ------- David Villa -----------------
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

TAk dam aj ja :