Kofein + alkohol

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

vseobecne moc nemusim energetaky, radsej ked dochadzaju baterky dam kavu + deli s guaranou a ficim :-) ... ale ma teraz uputalo v jednom nemenovanom obchodnom retazci maju v akcii nejaky energy drink jamaica ci jak sa to vola za 9.90,- .. myslite ze to moze mat nejaky ucinok, alebo to bude z ropy alebo co ked to je proti redbulu niekolkonasobne lacnejsie ? ? ? ....
armis
Novice
Novice

kofein+alkohol

Príspevok od používateľa armis »

zdarec zdravím videl sem diskuzi tak chci pridat svoje zkusenosti beru kofein kdyz jdu parit jednak me to hezky probere nechce se me spat ale co uz dam si rovnou 2 tablety a pak nato asi tak 3-5 piv nejakej ten panak mate to neco jako extazi ne takova sila ale dokaze to s clovekem pekne zacvicit a hlavne de o to ze kdyz pijete chlast je hodne kalorickej a kdyz si date ten kofein a hodne parite potite se jako pes a takze se to vyrovna nemusite tolik chlastat a vydrzite dil nez na chlastu kdyz se ozeru chce se mi spat takhle vydrzim nejdil ze vsech a jeste rano me neni blbe a to skoro nepriberu to co vypiju to spalim a kolikrat jeste vic spalim nez vypiju takze pozitivní účinek jen pijte potom aby vam stoho nebylo zle a s mírou přece jenom na každyho to může mít jinej dopad kolikrat stoho nejsem tak nakoplej jako jindy ale je to dobry a najede to po hodce takze radsi min a pak si dat nez to do sebe nasipat a pak vam bude zle

//autoeditácia príspevku ( 20 Jun 2009, 5:09 )
jo a jeste jedna vec berte s mirou pak se vam ani nebude chtit spat a pujdete az vystrizlivite pusobi dost dlouho tak pred parbou v 23:00 a pujdete tak ve 4-6 hodin rano spat a to jeste sotva se vam bude chtit
meffisto
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa meffisto »

No celkom by ma zaujimalo, ako dlho toto vydrzi tvoje srdce.
Ja som zvykol pit Kamikaze drink + vodka a raz som spravil chybu ze som po 4 takychto drinkoch siel hrat tenis a hral som ho celu noc dokial som si neuvedomil ze mi srdce bije tak ze mi z toho doslo skoro blbo...este taku hodku a brali by ma na nositkach :wink:
armis
Novice
Novice

Príspevok od používateľa armis »

tak když to vezmu ze do toho dávam ještě panaky vodku a energetak tak 3-4 panaky ja sem zvyklej pit hodne takze toho vydrzim dost
vcera sem si daval 1 tabeltu kofeinu tak kolem 7 hodiny vecer pak sem si dal jeste 2 tak mezi 10-11 vecer mezitim padlo nejaky to pivo pak uz jenom ty 4 panaky vodky s energy a pohoda teda poradne me to najelo az ve 2-3 rano ale zato parim ani se nezastavim pak uz si jen uzivat co to de a srdce pravda busi jako o zavod ale je potreba trochu aji pit neco pak jsem mel teda kolem te 6 problemy ze spani proste se nechce a klidne bych si sel aji zabehat kolik sem mel jeste energie a to jeste k tomu jsem kurak
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

ja nepijem ale v skolskom bufete u nas predavaju energy drink V12 ... 1L flasa .. prvykrat co som si ju kupil bolo na prax tak som ju tam vypil a hned ako som sa prvy krat napil mi prislo z toho divne .. krutila sa mi hlava , podlamovali kolena a podobne , iny energy to nikdy nespravil .. no tak so msi myslel ze ked si dam viac bude to lepsie :lol: tak som ju dopil .. a nic tak som si kupil v tescu potom kick 1l a kavu v plechovke :lol: nebolo to dobre riesenie :D ale tak kym som presiel narocnu a dlhu trasu domou zo skoly bolo celkom normalne
Napísať odpoveď