Kofein + alkohol
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
vseobecne moc nemusim energetaky, radsej ked dochadzaju baterky dam kavu + deli s guaranou a ficim
... ale ma teraz uputalo v jednom nemenovanom obchodnom retazci maju v akcii nejaky energy drink jamaica ci jak sa to vola za 9.90,- .. myslite ze to moze mat nejaky ucinok, alebo to bude z ropy alebo co ked to je proti redbulu niekolkonasobne lacnejsie ? ? ? ....
kofein+alkohol
zdarec zdravím videl sem diskuzi tak chci pridat svoje zkusenosti beru kofein kdyz jdu parit jednak me to hezky probere nechce se me spat ale co uz dam si rovnou 2 tablety a pak nato asi tak 3-5 piv nejakej ten panak mate to neco jako extazi ne takova sila ale dokaze to s clovekem pekne zacvicit a hlavne de o to ze kdyz pijete chlast je hodne kalorickej a kdyz si date ten kofein a hodne parite potite se jako pes a takze se to vyrovna nemusite tolik chlastat a vydrzite dil nez na chlastu kdyz se ozeru chce se mi spat takhle vydrzim nejdil ze vsech a jeste rano me neni blbe a to skoro nepriberu to co vypiju to spalim a kolikrat jeste vic spalim nez vypiju takze pozitivní účinek jen pijte potom aby vam stoho nebylo zle a s mírou přece jenom na každyho to může mít jinej dopad kolikrat stoho nejsem tak nakoplej jako jindy ale je to dobry a najede to po hodce takze radsi min a pak si dat nez to do sebe nasipat a pak vam bude zle
//autoeditácia príspevku ( 20 Jun 2009, 5:09 )
jo a jeste jedna vec berte s mirou pak se vam ani nebude chtit spat a pujdete az vystrizlivite pusobi dost dlouho tak pred parbou v 23:00 a pujdete tak ve 4-6 hodin rano spat a to jeste sotva se vam bude chtit
//autoeditácia príspevku ( 20 Jun 2009, 5:09 )
jo a jeste jedna vec berte s mirou pak se vam ani nebude chtit spat a pujdete az vystrizlivite pusobi dost dlouho tak pred parbou v 23:00 a pujdete tak ve 4-6 hodin rano spat a to jeste sotva se vam bude chtit
No celkom by ma zaujimalo, ako dlho toto vydrzi tvoje srdce.
Ja som zvykol pit Kamikaze drink + vodka a raz som spravil chybu ze som po 4 takychto drinkoch siel hrat tenis a hral som ho celu noc dokial som si neuvedomil ze mi srdce bije tak ze mi z toho doslo skoro blbo...este taku hodku a brali by ma na nositkach
Ja som zvykol pit Kamikaze drink + vodka a raz som spravil chybu ze som po 4 takychto drinkoch siel hrat tenis a hral som ho celu noc dokial som si neuvedomil ze mi srdce bije tak ze mi z toho doslo skoro blbo...este taku hodku a brali by ma na nositkach
tak když to vezmu ze do toho dávam ještě panaky vodku a energetak tak 3-4 panaky ja sem zvyklej pit hodne takze toho vydrzim dost
vcera sem si daval 1 tabeltu kofeinu tak kolem 7 hodiny vecer pak sem si dal jeste 2 tak mezi 10-11 vecer mezitim padlo nejaky to pivo pak uz jenom ty 4 panaky vodky s energy a pohoda teda poradne me to najelo az ve 2-3 rano ale zato parim ani se nezastavim pak uz si jen uzivat co to de a srdce pravda busi jako o zavod ale je potreba trochu aji pit neco pak jsem mel teda kolem te 6 problemy ze spani proste se nechce a klidne bych si sel aji zabehat kolik sem mel jeste energie a to jeste k tomu jsem kurak
vcera sem si daval 1 tabeltu kofeinu tak kolem 7 hodiny vecer pak sem si dal jeste 2 tak mezi 10-11 vecer mezitim padlo nejaky to pivo pak uz jenom ty 4 panaky vodky s energy a pohoda teda poradne me to najelo az ve 2-3 rano ale zato parim ani se nezastavim pak uz si jen uzivat co to de a srdce pravda busi jako o zavod ale je potreba trochu aji pit neco pak jsem mel teda kolem te 6 problemy ze spani proste se nechce a klidne bych si sel aji zabehat kolik sem mel jeste energie a to jeste k tomu jsem kurak
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
ja nepijem ale v skolskom bufete u nas predavaju energy drink V12 ... 1L flasa .. prvykrat co som si ju kupil bolo na prax tak som ju tam vypil a hned ako som sa prvy krat napil mi prislo z toho divne .. krutila sa mi hlava , podlamovali kolena a podobne , iny energy to nikdy nespravil .. no tak so msi myslel ze ked si dam viac bude to lepsie
tak som ju dopil .. a nic tak som si kupil v tescu potom kick 1l a kavu v plechovke
nebolo to dobre riesenie
ale tak kym som presiel narocnu a dlhu trasu domou zo skoly bolo celkom normalne